Ben ortada herhangi bir ihlal yaptığımızı göremiyorum. Şikayeti inceleyecek yetkili arkadaş hangi konuda savunma yapacağımı belirtirse bir savunma bırakacağım.
Karakterin ölümsüz gibi sunucuda beş yıllık geçmişi olan, zamanında onaylı birlik, hood onaylı birlik yöneticisi olan karaktere gelip raconvari konuşup bana açıklama yapacaksınız derse bu şekilde vurulur. Bizim karakterlerimiz olayı sana para vererek kapatmaya çalışırken senin yönettiğin karakter korkusuz gibi dört kişinin arasına dalıp karşısındaki karakterleri tanımadan açıklama yapacaksınız, bir daha olmasın tarzında konuşursa bu rollerin olması gayet doğaldır.
Karakterinin üstünde herhangi bir "Beş yıllık geçmişi var" "Zamanında onaylı birlik yönetmiş" yazdığını göremedim, ilk agresifi siz çıkarttınız ve motorumu çalıp parçalayacağınızı iddia ettiniz, etrafımı sardınız ve sonrasında /dene ve /me eşliğinde aranızdan sıyrıldım ve mekandan çıkmaya çalıştım, dediğim gibi Lion karakteri bana motorunu çalıp parçalayacağım demeseydi ben küfür bile etmeyecektim, gerçek hayatta birisine çarpıp kaçmak normal bir şey değil, ayrıca her "Takım elbise" giyen kişide mafya olmuyor, bu düşünce tarzınız aslında hiç doğru değil.
Şuna gelirsek, insanlar bir küfür sonrası "mafya" bile olsa silah çekmez "Türkiye sınırları dışında" agresif yapmayıp sizden açıklama istedim ve bana gelip dışarıda öylesine /me maskesini takar /me silahını çeker diyip sıktınız ve düşürdünüz, sonrasında kafamın dibinde "/me kahkaha atar." atıp sanki ortada hiç bir şey yokmuşcasına kahkaha attınız insanlar gerçek hayatta silahı patlatan gruptanda olsa böyle bir şey sergilemez arkadaşlar orada hiç durmadan kaçmanız ve saklanmanız gerekiyordu, sonrasında yanınızda 2 defa polis aranmasına rağmen olay yerinden kaçırma girişiminde bulundunuz bu da saçma aslında, üstü dolu bir insan polis "P" sini duyunca oradan sıyrılır. Bu kafa yapısından çıkın lütfen şikayette dediklerimi tekrarlatmayın bana.
Ayrıca şuna değinmek istiyorum "Bana çarptınız ve kaçtınız, açıklama bekliyorum" Raconvari bir cümle göremiyorum