Konu: CAR DM - EMOTESİZ SALDIRI - RETARTED RP  (Okunma sayısı 80 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2025 22:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:: Landolfo_Palamara @TAR Û MAR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/10/2025 21:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Dm - Retarted RP

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Car Ramming, bir oyuncunun aracını bilerek ve Roleplay sebebi olmadan başka bir oyuncuya, araca veya kalabalığa çarpmasıdır.

Bu davranış, Roleplay mantığına aykırıdır ve DM (Deathmatch) kapsamına girer.
No Emote Attack:
Emotesiz saldırı, bir oyuncunun hiçbir Roleplay emote’u (örneğin: /me, /do) kullanmadan, doğrudan saldırı eylemi yapmasıdır.

Yani oyuncu, fiziksel eylemini RP olarak göstermeden, aniden vurma, ateş etme, bıçaklama, araçla ezme gibi hareketler yaparsa bu emotesiz saldırı sayılır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi araçla durduk yere peşime takıldı fake attım uzadım sonra sürekli kovaladı motorumdan düşürdü, araçla beni duvara şıkıştırdı kurtuldum motoruma binerken emotesiz bir şekilde saldırıda bulunup kaçtı ic'de hiçbir şekilde tanımıyorum 3 kural ihlalinden'de cezasını çekmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/7igrzji
https://hizliresim.com/44x0iw1 https://hizliresim.com/kznijir

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum

« Son Düzenleme: 08.10.2025 22:19 Lazzona »

#1 - 08.10.2025 22:37
Beni trollemeye geldin, sürekli olarak kornalı bir şekilde peşime takıldın. En son sen direğe çarpınca yamuldun ve ben de arkanda Infernus gibi bir araçla olduğum için sana hızlı çarptım. Senin üzerinde beklemedim, karakterin düştüğün gibi arabanın altına girdi. Orada hemen üstünden çıktım zaten. Daha sonra motoru durdurup arabadan indim, sen de hemen o sırada yumrukla bana karşılık vermeye geliyordun ve olan oldu. Bu durumda pek takılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Trollemeyi yaptığın zaman başına bir şey gelmemesini düşünüyordun sanırım. Öyle herkese troll yapılmayacağını da anlamış oldun. Troll yaparsan sonun bu olur, öyle yumrukla koşmakla olmaz. Bir daha bu hareketlerde bulunmamanı tavsiye ederim. Dünyanın bin bin türlü hali var. 🤒 Savunmam bu kadar, öptüm kocaman. 😘

#2 - 08.10.2025 22:47
Beni trollemeye geldin, sürekli olarak kornalı bir şekilde peşime takıldın. En son sen direğe çarpınca yamuldun ve ben de arkanda Infernus gibi bir araçla olduğum için sana hızlı çarptım. Senin üzerinde beklemedim, karakterin düştüğün gibi arabanın altına girdi. Orada hemen üstünden çıktım zaten. Daha sonra motoru durdurup arabadan indim, sen de hemen o sırada yumrukla bana karşılık vermeye geliyordun ve olan oldu. Bu durumda pek takılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Trollemeyi yaptığın zaman başına bir şey gelmemesini düşünüyordun sanırım. Öyle herkese troll yapılmayacağını da anlamış oldun. Troll yaparsan sonun bu olur, öyle yumrukla koşmakla olmaz. Bir daha bu hareketlerde bulunmamanı tavsiye ederim. Dünyanın bin bin türlü hali var. 🤒 Savunmam bu kadar, öptüm kocaman. 😘
Olayı tamamen ters şekilde aktarmışsın. Yazdıklarının tamamı olayın üstünü kapatma çabası. Olay fotoğraflarda açık açık belli; beni takip ederken aracını üzerime kırıyorsun ve bilerek aracınla altıma giriyorsun. “Troll yapıyordu, kornaya bastı, peşime takıldı” gibi bahaneler tamamen uydurma. Ben hiçbir şekilde troll davranışta bulunmadım, aksine senin agresif sürüşün yüzünden olay yaşandı.
Ayrıca, olay anında hiçbir Roleplay emote’u ( /me, /do ) kullanılmadı. Bu da açık şekilde Emotesiz Saldırı ve Car DM kapsamına giriyor. “Direğe çarptı, ezilmedi, altına girmedi” demen gerçeklerle örtüşmüyor. Görüntülerde aracının tam olarak benim karakterimin üstünden geçtiği, beni yere düşürdüğü ve hareket edemez hale getirdiği net şekilde görülüyor. Bu olayın “troll” olarak nitelendirilmesi imkânsız, çünkü Roleplay mantığıyla hiçbir alakası yok. Roleplay dışı ve kasten yapılan bir saldırı olduğu için hem Car DM hem de Emotesiz Saldırı + Retarted RP ihlali geçerlidir.
kanıtlarınla bu şikayeti savunacaksan bekliyorum yoksa polemiğe girmeyeceğim seninle karara varılabilir @Heavenly
« Son Düzenleme: 08.10.2025 23:01 Lazzona »

#3 - 08.10.2025 23:06
Ne yaptın, bana karşı olan savunmanı ChatGPT'ye mi yazdırdın? Kanıtlarımın olması bile gerekmiyor, senin kanıtların yeterince tüm olayı açıklayacak tarzda. Bunun herhangi bir dış olayı vesaire yok. Öncelikle şunu söyleyeyim: olayı kasıtlı Car DM falan diye sunmaya çalışmak tamamiyle yanlış. Olay anında sürekli kornaya basıp peşimden geldi, nereye durduysam yanımdaydı, açıkça trolleme/provokasyon vardı. Ben de arkamda bıraktım, uzaklaştım, ara sıra yön değiştirince yine arkamdan geldi. Bunun arkadaşta olan videoda görünmesi lazım. Baştan sona göndermesi hem onun açısından ve hem benim açımdan iyi olacaktır. Aracın altına bilerek onu sokma gibi bir niyetim yoktu. Hemen durdum, iner inmez karşı taraf bana yumruk atmak için koştu. Benim ona ilk saldıran taraf olduğum iddiası gerçeği yansıtmıyor. Ben de kendimi korudum. Olan budur. Kısacası: planlı, emotesiz bir saldırı veya “vurdu kaçtı” gibi bir şey yok. Olan; ısrarcı takip, direğe çarpması, kısa mesafe nedeniyle istem dışı çarpışma,  ardından üstüme yumrukla koşmasıyla gelişen bir olaydır. Yönetime görüntülerin tamamı izlendikten sonra tarafsız bir değerlendirme yapmasını rica ediyorum. İyi forumlar.  O:-)

#4 - 08.10.2025 23:16
Ne yaptın, bana karşı olan savunmanı ChatGPT'ye mi yazdırdın? Kanıtlarımın olması bile gerekmiyor, senin kanıtların yeterince tüm olayı açıklayacak tarzda. Bunun herhangi bir dış olayı vesaire yok. Öncelikle şunu söyleyeyim: olayı kasıtlı Car DM falan diye sunmaya çalışmak tamamiyle yanlış. Olay anında sürekli kornaya basıp peşimden geldi, nereye durduysam yanımdaydı, açıkça trolleme/provokasyon vardı. Ben de arkamda bıraktım, uzaklaştım, ara sıra yön değiştirince yine arkamdan geldi. Bunun arkadaşta olan videoda görünmesi lazım. Baştan sona göndermesi hem onun açısından ve hem benim açımdan iyi olacaktır. Aracın altına bilerek onu sokma gibi bir niyetim yoktu. Hemen durdum, iner inmez karşı taraf bana yumruk atmak için koştu. Benim ona ilk saldıran taraf olduğum iddiası gerçeği yansıtmıyor. Ben de kendimi korudum. Olan budur. Kısacası: planlı, emotesiz bir saldırı veya “vurdu kaçtı” gibi bir şey yok. Olan; ısrarcı takip, direğe çarpması, kısa mesafe nedeniyle istem dışı çarpışma,  ardından üstüme yumrukla koşmasıyla gelişen bir olaydır. Yönetime görüntülerin tamamı izlendikten sonra tarafsız bir değerlendirme yapmasını rica ediyorum. İyi forumlar.  O:-)
Güzel bir yalan ve güzel bir suçluluk psikojisi dostum kanıtların olmadığı gibi yalanlarında birşey ifade etmiyor uzatmayalım daha fazla  :manifdog

#5 - 09.10.2025 20:06
Landolfo_Palamara karakteri Car Ramming ihlali nedeniyle cezalandırılacak.