Beni trollemeye geldin, sürekli olarak kornalı bir şekilde peşime takıldın. En son sen direğe çarpınca yamuldun ve ben de arkanda Infernus gibi bir araçla olduğum için sana hızlı çarptım. Senin üzerinde beklemedim, karakterin düştüğün gibi arabanın altına girdi. Orada hemen üstünden çıktım zaten. Daha sonra motoru durdurup arabadan indim, sen de hemen o sırada yumrukla bana karşılık vermeye geliyordun ve olan oldu. Bu durumda pek takılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Trollemeyi yaptığın zaman başına bir şey gelmemesini düşünüyordun sanırım. Öyle herkese troll yapılmayacağını da anlamış oldun. Troll yaparsan sonun bu olur, öyle yumrukla koşmakla olmaz. Bir daha bu hareketlerde bulunmamanı tavsiye ederim. Dünyanın bin bin türlü hali var. 🤒 Savunmam bu kadar, öptüm kocaman. 😘
Olayı tamamen ters şekilde aktarmışsın. Yazdıklarının tamamı olayın üstünü kapatma çabası. Olay fotoğraflarda açık açık belli; beni takip ederken aracını üzerime kırıyorsun ve bilerek aracınla altıma giriyorsun. “Troll yapıyordu, kornaya bastı, peşime takıldı” gibi bahaneler tamamen uydurma. Ben hiçbir şekilde troll davranışta bulunmadım, aksine senin agresif sürüşün yüzünden olay yaşandı.
Ayrıca, olay anında hiçbir Roleplay emote’u ( /me, /do ) kullanılmadı. Bu da açık şekilde Emotesiz Saldırı ve Car DM kapsamına giriyor. “Direğe çarptı, ezilmedi, altına girmedi” demen gerçeklerle örtüşmüyor. Görüntülerde aracının tam olarak benim karakterimin üstünden geçtiği, beni yere düşürdüğü ve hareket edemez hale getirdiği net şekilde görülüyor. Bu olayın “troll” olarak nitelendirilmesi imkânsız, çünkü Roleplay mantığıyla hiçbir alakası yok. Roleplay dışı ve kasten yapılan bir saldırı olduğu için hem Car DM hem de Emotesiz Saldırı + Retarted RP ihlali geçerlidir.
kanıtlarınla bu şikayeti savunacaksan bekliyorum yoksa polemiğe girmeyeceğim seninle karara varılabilir
@Heavenly