0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Maskeli_48423Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/Aİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DeathmatchingAlıntıN/AYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/AŞikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa): Bunlara yeter ki birine sıkmak olsun. Beni PM'de başkası sanıyor. Sandığı kişi olmadığımı anlayınca da direkt emote'u yapıştırıp ateş ediyor. Nasıl olsa birliklerimiz savaşta, ama IC olarak hiç bir çatışmada aktif olarak bulunmadım bu arkadaş beni sırf hood'da durduğum için vuruyor.
Alıntı yapılan: kuzgun the last father - 01.10.2025 20:09Alıntı yapılan: AlperenATC - 01.10.2025 20:03Alıntı yapılan: azizdursuns - 30.09.2025 23:28hmm demek multi hmm. demek 1 kisi hood basip hooddaki herkesi vuruyorsunuz hmmm.O olayda bende vardım tek kişi 4v1 atıp tek mermi dahi yemedi valla nasıl yapıyorsanız bi dcden atsanıza baya kaliteli birşeye benziyor.lan sen ne anlarsın adam yıllardır dm atıyor sen kimsin mermi tutturcan sen saçma sapan japon rolleri yap şlkkdgşsdlkmngdsdoğru diyon kanka sen git miyabi'yi işlet xd
Alıntı yapılan: AlperenATC - 01.10.2025 20:03Alıntı yapılan: azizdursuns - 30.09.2025 23:28hmm demek multi hmm. demek 1 kisi hood basip hooddaki herkesi vuruyorsunuz hmmm.O olayda bende vardım tek kişi 4v1 atıp tek mermi dahi yemedi valla nasıl yapıyorsanız bi dcden atsanıza baya kaliteli birşeye benziyor.lan sen ne anlarsın adam yıllardır dm atıyor sen kimsin mermi tutturcan sen saçma sapan japon rolleri yap şlkkdgşsdlkmngds
Alıntı yapılan: azizdursuns - 30.09.2025 23:28hmm demek multi hmm. demek 1 kisi hood basip hooddaki herkesi vuruyorsunuz hmmm.O olayda bende vardım tek kişi 4v1 atıp tek mermi dahi yemedi valla nasıl yapıyorsanız bi dcden atsanıza baya kaliteli birşeye benziyor.
hmm demek multi hmm. demek 1 kisi hood basip hooddaki herkesi vuruyorsunuz hmmm.