Konu: Maskeli_48423 DM  (Okunma sayısı 395 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2025 19:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Maskeli_48423

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bunlara yeter ki birine sıkmak olsun. Beni PM'de başkası sanıyor. Sandığı kişi olmadığımı anlayınca da direkt emote'u yapıştırıp ateş ediyor. Nasıl olsa birliklerimiz savaşta, ama IC olarak hiç bir çatışmada aktif olarak bulunmadım bu arkadaş beni sırf hood'da durduğum için vuruyor.

#1 - 30.09.2025 21:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Maskeli_48423

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bunlara yeter ki birine sıkmak olsun. Beni PM'de başkası sanıyor. Sandığı kişi olmadığımı anlayınca da direkt emote'u yapıştırıp ateş ediyor. Nasıl olsa birliklerimiz savaşta, ama IC olarak hiç bir çatışmada aktif olarak bulunmadım bu arkadaş beni sırf hood'da durduğum için vuruyor.

Aktif olarak savaştayız, savaşta olduğumuz karşı birliğin üs bölgesinde duruyorsun. İlk baş, seni arkadaşım olan @trenbolone benzettim skini satın mı aldın artık, çaldın mı bilmiyorum. Her neyse, ardından o olmadığını anladım. Hooddan uzaklaştığın an seni yakalayıp vurdum. Bu kadar, basit.

#2 - 30.09.2025 22:36
skini çalmadım, vip skin. hooddan uzaklastığım yer hala hoodun içi. şaka mı yapıyorsunuz anlamadım :d arkadaşın deathmatching'ten ceza almasını ve silah iadesi talep ediyorum.

#3 - 30.09.2025 23:13
ayrica beni arkadasin sandigin adam en son 1 sene once giris yapmis. yonetimi kandirmaya calismakta ustunuze yok :d

#4 - 30.09.2025 23:21
Farklı bir hesabıydı sanırsam, bilmiyorum. Hoodda taklırsan, seni düşman olarak görmemiz çok normal. Ayrıca savaştayız. Bu kadar, fazla bile.

#5 - 30.09.2025 23:28
hmm demek multi hmm. demek 1 kisi hood basip hooddaki herkesi vuruyorsunuz hmmm.

#6 - 01.10.2025 18:47
@reagan sonuçlanabilir

#7 - 01.10.2025 20:15
hmm demek multi hmm. demek 1 kisi hood basip hooddaki herkesi vuruyorsunuz hmmm.

O olayda bende vardım tek kişi 4v1 atıp tek mermi dahi yemedi valla nasıl yapıyorsanız bi dcden atsanıza baya kaliteli birşeye benziyor.

lan sen ne anlarsın adam yıllardır dm atıyor sen kimsin mermi tutturcan sen saçma sapan japon rolleri yap şlkkdgşsdlkmngds
doğru diyon kanka sen git miyabi'yi işlet xd

Haklısınız ben gidip saçma sapan japon rolleri yapayım miyabiyi açayım adam gibi rol yapayım.

#8 - 02.10.2025 20:34
@reagan 48 saat oldu. arkadas 2 gundur hoodumuzda dolanip bizler afk iken ates aciyor. ayrica “it urur kervan yurur” lafindan dolayi ooc nezaketten ceza almasi gerektigini dusunuyorum.

#9 - 02.10.2025 20:58
Savunma kabul edildi.