Konu: Maskeli_60456 - Spread.  (Okunma sayısı 628 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 28.09.2025 14:56
Olum siz ne anlatıyorsunuz bak sen şikayeti açan adam değilsin zaten ondan fazla sen konuştun bi sal kardeşim godla oynuyorsunuz sonra gitmişsiniz bi freeroam sunucudan sıktığın adam godmu değilmi nerden bilelim bişeyler denemiş video atmışsınız mermileri yiyen adam video bile atmamış boş boş şeylerle hileyle oynayıp mileti hile olmakla şikayet açıyorsunuz ne komik adamlarsınız bi sal burayı ya

#21 - 28.09.2025 15:38
Birader çok boş yapmışsın, savunmanı yap geç. Bana açılan şikayeti bırakta ben düşüneyim, savunması elbette yapılır. Ayrıca şu oyundan ve hilelerden azıcık anlayan insan senin spread olduğunu anlar. @egobackinbusiness 'ın movie sunucusunda yaptığı şey ise npc oluşturup sadece micro smg(uzi) silahının mermilerinin gidiş yönünü göstermek. Bunu anlayamadığın için sana kızmıyorum.:D :D Başka ileti gönderme de yöneticinin işini zorlaştırmayalım, boş konuşa konuşa üç sayfa yapmışsın şikayeti.

#22 - 28.09.2025 17:04
şikayet açan sen değilsin dostum sen burayı meşgül etme

#23 - 28.09.2025 20:57
Bu arkadaşın hem uzi ile spread kullanmış olması, üstüne de yaptığı toxiclik ve saygısızlıklara karşı daha fazla sakin kalamayacağımı belirtmek zorundayım. Şikayet ile ilgili arkadaşın bir savunması yok gibi gözüküyor, sonuçlandırılırsa sevinirim. @reagan

#24 - 28.09.2025 21:07
Savunmamı gayet net yaptım 1. sayfada bakabilirsin dahada fazla uzatmaya gerek yok herkes bilir uzinin 10 metreden daha yakın bir mesafede gayet vuralabilir bi silah olduğunu.

#25 - 03.10.2025 05:29
Buraya gereksiz sayfa kalabalığı olduğu için tekrar bir ileti göndermek istedim, araya kaynasın istemiyorum.

Arkadaşımızın spreadlı(sekmeyen) uzisi ile beni m4 gibi tarayışı
Spoiler: GösterGizle

Samp fiziklerine göre spreadsız bir uzinin mermilerinin gidiş yönü, sekme şekli. (Oyunun en çok seken silahı.)

Bunun yanı sıra arkadaşımız videolu ya da detaylı, teknik bir savunma yapmadı. Sadece toxic tutumlarda bulundu ve bizi kışkırttı. Bu arkadaşa açtığım şikayetin üstünden yaklaşık bir hafta geçti ve arkadaşımız silahını, arabasını, mülklerini ve parasını kesinlikle aktarmıştır. Bunun kontrolünün sağlanmasını ve hile ile kullandığı #3296 idli uzi silahının silinmesini talep ediyorum. Şikayete artık bakılabilirse çok sevinirim. @Heavenly

#26 - 03.10.2025 23:09
Dostum sen anlamıyorsun galiba savunmamı yaptım uzi gibi silahla seni o mesafeden vurabilmem çok normal hangi admin arkadaş karar vercekse verebilir ben lafımın arkasındayım bir sorun görmüyorum.

#27 - 04.10.2025 03:00
ben asansor tamircisi olmak istiyorum bu arada 8)

#28 - 08.10.2025 05:46
Alistair Hawthorne karakteri Hile Kullanımı kapsamında yasaklanacak.

K/A