Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_60456
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edward Kasparov
@Replika Rafayel Moses
@hapY Barid Kupirani
@egobackinbusinessOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.09.2025 01:47
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hotline için bir çok birlik ile çatışmak durumunda kaldık, vura vura giderken bu arkadaşların arabasına hamle yaptık ve vuracakken uzisi ile mermileri hiç sekmeden, tam isabet ile beni vurdu. Samp mekaniklerine göre uzinin bu kadar sekmeden atış yapması mümkün değil. Arkadaşın mermisi hiç sekmiyor, m4 edasıyla yok edildim.

Adminler de bu senaryoyu aralarında canlandırabilir.
Aynı mesafede uzi ile ateş edildiğinde sekme oranı videoda belli oluyor. Muzzle'dan belli olabiliyor. Açık bir şekilde spread var. https://streamable.com/v50f94
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Adminler isterse bu sahneyi bizzat canlandırır ve burada paylaşabilirim, uzi oyunun en çok seken silahıdır. Böyle bir atış mümkün değil. Bunun yanı sıra arkadaşın banlanacağını bildiği için silahlarını ve mal varlığını aktaracağını duydum, #3296 idli uzi silahının aktarılsa dahi silinmesini talep ediyorum. Arkadaşımızın yaptığı bir anlık hareket bizim keyfimizi kaçırdığı için bu şikayeti açma gereksinimi duydum. İyi günler dilerim.