Konu: İMPROVED DEAGLE - [KASPAROV]  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.09.2025 14:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @Vice Roleplay Maskeli#21990 Rafayel_Moses
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi @harry666
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz kişiler sunucuda barınmamalı.
« Son Düzenleme: 25.09.2025 15:53 Hasmımyaşamaz »

#1 - 25.09.2025 15:34
Ben ne alaka kardeşim, attığın kanıtta hiçbir şey yok artı olarak ben bile yokum ss de.

#2 - 25.09.2025 15:57
Ben ne alaka kardeşim, attığın kanıtta hiçbir şey yok artı olarak ben bile yokum ss de.
Videonu ekledim kardeşim daha detaylı bakarsın  :)

#3 - 25.09.2025 17:11
hile kullanmayalım kullandırmayalım. :(

#4 - 25.09.2025 17:18
Selam, videoyu kendi adıma ve arkadaşım adına inceledim. İmprovedlik bir durum yok, animcut atan bile gözükmüyor. Şikayet açmak için açmışsınız ayrıca @Hasmımyaşamaz  "Bu tarz kişiler sunucuda barınmamalı." ya da şikayet eden kişinin arkadaşı @harry666 nın "hile kullanmayalım kullandırmayalım. :(" kullandığı bu tarz toxic cümlelere gerek yok, kimin sunucuda barınacağına siz karar vermiyorsunuz. Hile varsa ki attığınız kanıt niteliğinde olan video içerisinde hiçbir şey yok, admin gerekli işlemi uygular. İnsanları toxiclediğinizi sanıyorsunuz fakat kimsenin umrunda değilsiniz, şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 25.09.2025 17:25
Selam, videoyu kendi adıma ve arkadaşım adına inceledim. İmprovedlik bir durum yok, animcut atan bile gözükmüyor. Şikayet açmak için açmışsınız ayrıca @Hasmımyaşamaz  "Bu tarz kişiler sunucuda barınmamalı." ya da şikayet eden kişinin arkadaşı @harry666 nın "hile kullanmayalım kullandırmayalım. :(" kullandığı bu tarz toxic cümlelere gerek yok, kimin sunucuda barınacağına siz karar vermiyorsunuz. Hile varsa ki attığınız kanıt niteliğinde olan video içerisinde hiçbir şey yok, admin gerekli işlemi uygular. İnsanları toxiclediğinizi sanıyorsunuz fakat kimsenin umrunda değilsiniz, şikayet sonuçlanabilir.

ben burada kimseye yönelik bir şey söylemiyorum, kimseyi hedef göstermiyorum. şikayette adım geçtiği için kamu spotu niteliğinde bir ileti bırakıyorum

#6 - 25.09.2025 17:26
Senden Video'lu kanıt bekliyorum fakat bu söylenimler kanıt olarak nitelendirilmiyor, maalesef umarım kanıtını 24 saat içerisinde sağlarsın.
Videoda Bariz İmproved Deagle besbelli umarım kaldırmak gibi hata yapmazsınız çünkü yedeğini aldım.
« Son Düzenleme: 25.09.2025 17:29 Hasmımyaşamaz »

#7 - 25.09.2025 17:34
Çok boş konuşuyorsunuz, ortada bir kanıt yok. Videoyu silen de yok, admin isterse savunma yaparız. Video almaya gerek bile duymadığım bir olaydı. Geçerli bir kanıt sunmanızı bekliyor olacağım.

Alıntı
EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ

Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer.

#8 - 30.09.2025 15:48
Yetersiz kanıt.