Forumlarımı incelerken buna tekrar bir göz atayim dedim ufak bir savunma daha eklemek istiyorum arkadaşın var olmayan şeyleri var etmeye çalışma çabası beni benden alıyor. Telefon ile konum gönderme kısmını videodan kırpmışlar ilk önce konumu gönderiyorum fakat arkadaş ben konumu gönderdikten sonra telefonu elimden alıyor sonrasında Fear-RP yapmayıp yaralı rolü yapmadığımdan bahsediyorlar videoyu izlediğinizde yaralı rolü yaptığımı görebilirsiniz. Direkt ve düz bir biçimde sokağımı alamassınız gibi bir kelime de kurmadım, Onun dışında bunny hop yaptığımı iddia etmiş bunun ile ilgili hiç bir kanıtı yok bunu kanıtlarsa sevinirim bunny hop konusuna şahsi olarak fazlasıyla önem veriyorum sonuçta bir kavga veya kaçma rolünde avantaj sağlamış oluyorum biri bana yapsa benimde sinirim bozulur o yüzden kavga rollerinde bunny hop yapmamaya özen gösteriyorum. Aynı şekilde kendisi bir ic kinden bahsediyor ama bu kin meselesi sadece ic ile kalmamış gibi duruyor arkadaşın kendisi zaten benim ona açtığım ortak nezaket forumundan ceza aldı, ic kin muhabbetine gelirsek hiç bir şekilde kin besleyebileceği bir şey yapmadık eski Seville olduklarını iddia ediyorlar fakat ifm bize orada bir birliğin olmadığını söyleyerek oluşumumuzu kabul etti bu durumda sizin bize karşı saldırmanızı sağlayacak hiç bir durum yok biz size karşılık vermemize rağmen mahallemize 15 gün illegal yasağımızın olmasına rağmen saldırdınız.
˧ 1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
Yeni açılan birliklere ilk 15 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.
Arkadaşın yukarı kısımda kendi attığı kurallar kısmında yazıyor Yeni açılan birliklere 15 gün boyunca haraç rolü yapılamaz fakat arkadaşlar bizden haraç'da istedi bize karşı agresif rol de sergiledi, bu konuda onlara pek bir diyeceğim yok, sonuçlanabilir iyi günler.