Öncelikle selamlar küçük arkadaşım
videoya baktığım üzere ilk olayı başlatan taraf sizsiniz ve burada normal bir rol yapıyoruz ve brawl gerçekleştiriyoruz pm konusuna da gelecek olursam arkadaşı karıştırdım sanırım kendisini o kişi sandığım için haliyle küfür bile etmedim hakaret bile etmedim burada normal bir şekilde rolümüzü gerçekleştiriyoruz ve ayrılıyoruz burada bir durum yok "DM LİK" Durum bile yok.
Gelelim gişe kural ihlaline arabam haliyle bozuldu ve gişe kural ihlali bile yapmıyorum görsele baktığım üzere de çarıma hakaretler falan ediliyor bunu da katalım aracıma arkadan çarpıyorsunuz ve normalce yoluma gidiyorum.
Videoda her şey açık, ayrıca profılınde ceza kayıtlarına baktığımda nasıl biri olduğunda ortaya çıkıyor şaşırtmadı. kavgayı başlatan sensin ben değilim. Kavga sırasında oyundan çıkış yaparak combat logging yaptın bu da net bir kural ihlalidir. ‘Normal rolümüzü yaptık’ bahanesi geçerli değil çünkü görüntülerde kavga ortasında quit attığın açıkça görülüyor.
Gişe konusunda da yalan söylüyorsun eğer ödeme yapsaydın sol üst chat logunda gişe ödemesi yazardı. Kayıtlarda böyle bir şey yok, yani gişe ihlali de sabittir.
Sonuç: Hem combat logging, hem de gişe ihlali var. İddiaların asılsız, kanıtlar ortada.