Konu: "Combat Logging" + GİŞE İHLALI.  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2025 14:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Hasmımyaşamaz  Rudy_Fernsbyy

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Jhon kevin @dragonsetgg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.09.2025 12:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: "Combat Logging" + GİŞE İHLALI.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gişe ihlalı yaptı, sonrasında kavgaya tutuştu ve quit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/18609827/206E7406-6CF0-4968-BBE0-02170348831F.png
https://www.upload.ee/image/18609831/EF33B191-1EF9-4B2E-B73A-D3E225AF81D1.png

Ek açıklamalar(varsa): Sene 2025 oldu hala şu tiplemelerden görüyoruz, gerekli uyarı veya cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 18.09.2025 14:42 Lazzona »

#1 - 18.09.2025 14:47
En kısa sürede ban veya jail yemesini istiyoruz, OOC olarakta darladı kendisi. Ekran kaydında PM olarak gözükmekte.

#2 - 18.09.2025 14:53
Öncelikle selamlar küçük arkadaşım :D videoya baktığım üzere ilk olayı başlatan taraf sizsiniz ve burada normal bir rol yapıyoruz ve brawl gerçekleştiriyoruz pm konusuna da gelecek olursam arkadaşı karıştırdım sanırım kendisini o kişi sandığım için haliyle küfür bile etmedim hakaret bile etmedim burada normal bir şekilde rolümüzü gerçekleştiriyoruz ve ayrılıyoruz burada bir durum yok "DM LİK" Durum bile yok.
Gelelim gişe kural ihlaline arabam haliyle bozuldu ve gişe kural ihlali bile yapmıyorum görsele baktığım üzere de çarıma hakaretler falan ediliyor bunu da katalım aracıma arkadan çarpıyorsunuz ve normalce yoluma gidiyorum.

#3 - 18.09.2025 14:55
Ayrıca diğer taraftan geçemem dostum çünkü geçilecek bir yer yok  ::)

#4 - 18.09.2025 14:57
En kısa sürede ban veya jail yemesini istiyoruz, OOC olarakta darladı kendisi. Ekran kaydında PM olarak gözükmekte.
Seni darlamadım dostum farkındaysan darlayacak olsam bu şekilde darlamazdım dediğim gibi seni o kişi ile karıştırdım kusuruma bakma iyi roller. ayrıca brawl atacağın kişilere dikkat et  :D
toksik bir oyuncu değilim sizden daha eskiyim kuralları iyi biliyorum.

#5 - 18.09.2025 15:01
Öncelikle selamlar küçük arkadaşım :D videoya baktığım üzere ilk olayı başlatan taraf sizsiniz ve burada normal bir rol yapıyoruz ve brawl gerçekleştiriyoruz pm konusuna da gelecek olursam arkadaşı karıştırdım sanırım kendisini o kişi sandığım için haliyle küfür bile etmedim hakaret bile etmedim burada normal bir şekilde rolümüzü gerçekleştiriyoruz ve ayrılıyoruz burada bir durum yok "DM LİK" Durum bile yok.
Gelelim gişe kural ihlaline arabam haliyle bozuldu ve gişe kural ihlali bile yapmıyorum görsele baktığım üzere de çarıma hakaretler falan ediliyor bunu da katalım aracıma arkadan çarpıyorsunuz ve normalce yoluma gidiyorum.

Dostum hayal dünyasında yaşıyorsun gibi, birinci olarak gişeye para ödememek için çarparak üstünden geçmeye çalışıyorsun yani kısaca araban bozulmadı ss'lerde belirtildiği gibi kimseyi kandırmayalım. İkinci olarak, ilk hakaret eden sendin ve kavgayı başlattın kanıtta görüldüğü üzere "vurma" yazmışım fakat dinlemeden bana da saldırdın. Bende haliyle olaya girdim, kavga devam etti. Dövüleceğini anlayınca serverdan quit attın. Aktif bir rolü böldün yani, sen yorulma diye kayıt aldım küçük kardeşim.  ;) Dm olayında ise beni karıştırman tesadüf mü bilemiyorum yanındayım ve kocaman id var ismimin yanında, yani imkansız gibi.

#6 - 18.09.2025 15:04
Seni darlamadım dostum farkındaysan darlayacak olsam bu şekilde darlamazdım dediğim gibi seni o kişi ile karıştırdım kusuruma bakma iyi roller. ayrıca brawl atacağın kişilere dikkat et  :D

OOC olarak tehdidine devam ediyorsun ama quit atmasını iyi biliyorsun, videoyu izleyip yazabilirsin sıkıntı yok. Ayrıca benden daha eski olamazsın kayıt tarihin "13.05.2024 23:01" bu yanlış görmüyorsam. Benim kayıt tarihim ise "02.09.2022 22:36" budur. İyi roller dilerim.

#7 - 18.09.2025 15:05

Dostum hayal dünyasında yaşıyorsun gibi, birinci olarak gişeye para ödememek için çarparak üstünden geçmeye çalışıyorsun yani kısaca araban bozulmadı ss'lerde belirtildiği gibi kimseyi kandırmayalım. İkinci olarak, ilk hakaret eden sendin ve kavgayı başlattın kanıtta görüldüğü üzere "vurma" yazmışım fakat dinlemeden bana da saldırdın. Bende haliyle olaya girdim, kavga devam etti. Dövüleceğini anlayınca serverdan quit attın. Aktif bir rolü böldün yani, sen yorulma diye kayıt aldım küçük kardeşim.  ;) Dm olayında ise beni karıştırman tesadüf mü bilemiyorum yanındayım ve kocaman id var ismimin yanında, yani imkansız gibi.
Arkadaşın da çarparak üstünden geçmeye çalışıyor bunun ile ilgili bir videon veya bir kanıtın var mı? ayrıca dostum seni o kişi ile karıştırdım üzgünüm yani meslek yapan herkes oradan geçiyor bunu sadece ben yapmıyorum fakat bir kanıtın varsa videolu şekilde bekliyorum dostum brawl tarafını başlatan sizsiniz. ben başlatmadım çarıma hakaretler edilirse tabi kendimi savunacağım kaldırım taşı atacak değilim ya ???

#8 - 18.09.2025 15:06
Videoda her şey açık, ayrıca profılınde ceza kayıtlarına baktığımda nasıl biri olduğunda ortaya çıkıyor şaşırtmadı. kavgayı başlatan sensin ben değilim. Kavga sırasında oyundan çıkış yaparak combat logging yaptın bu da net bir kural ihlalidir. ‘Normal rolümüzü yaptık’ bahanesi geçerli değil çünkü görüntülerde kavga ortasında quit attığın açıkça görülüyor.

Gişe konusunda da yalan söylüyorsun eğer ödeme yapsaydın sol üst chat logunda gişe ödemesi yazardı. Kayıtlarda böyle bir şey yok, yani gişe ihlali de sabittir.

Sonuç: Hem combat logging, hem de gişe ihlali var. İddiaların asılsız, kanıtlar ortada.

#9 - 18.09.2025 15:07

OOC olarak tehdidine devam ediyorsun ama quit atmasını iyi biliyorsun, videoyu izleyip yazabilirsin sıkıntı yok. Ayrıca benden daha eski olamazsın kayıt tarihin "13.05.2024 23:01" bu yanlış görmüyorsam. Benim kayıt tarihim ise "02.09.2022 22:36" budur. İyi roller dilerim.
seni OOC olarak tehdit etmiyorum anlamak bilmiyor musun kardeşim sadece bunu yazdım ve sonrasında o kişi olmadığı fark ettim ve yazmayı bıraktım.  Quit attığıma dair bir kanıtın var mı?