Konu: Henry_Watkins  (Okunma sayısı 81 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2025 03:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Henry_Watkins - @Cesa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/09/2025, 03:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla bir konuda anlaşamadık, telefonu kapattım. Yüzüne kapattığım için direkt olarak sms üzerinden agresif rol sergiledi, küfür etti. Ben sakinliğimi korudum, konum istedi ve verdim. Geldiğinde hala olumlu konuştum, sonra ters yaptı bende mekandan gitmesini söyledim ve direkt olarak bizim garajımızda ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    https://hizliresim.com/l48jx4w        https://hizliresim.com/q1pob8q                                            https://hizliresim.com/akuzl92

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş gereksiz agresif yapıp, sıktı. Belli ki DM arıyor kendisi, gereken cezanın verilmesini istiyorum, teşekkürler.

#1 - 18.09.2025 04:16
Öncelikle selamlar, herkese iyi forumlar..
Arkadaşın Garajı varmış, aradım. Rolsel olarak modifiye yaptırmak için, motora yapılan bir şeyler var mı diye sordum. Kendisi önce getir bakalım dedi, sonra telefonu kapattı. Tekrar aradım, sonra telefonda tartıştık, sebebi ise kışkırtıcı şekilde konuşuyordu. Karakterim normal şekilde konuştu, sonrasında telefonu kapattık ve Smsleşmeye başladık, İC olarak karakterler küfürleşti, telefon üzerinden bir tartışma başladı. Kaza rpside çatışmak gibi algılamayın, normal olarak konuşmak için gittim ve normal sözlü tartışma yapıyordum. Sonra uzlaşmaya çalışan karakterime ters çıkıştığı için karakterimde sert bir üsluba geçti ve "Ben istediğime istediğim gibi konuşurum, buradan ikile!" demesiyle olay zaten böyle bir şeye döneceğinin rengini vermişti. Ben net şekilde şunu da belirtmek istiyorum, vurmasam kendisi çekip beni vuracaktı zaten. Çünkü anlaşılan iki il-legal karakteriz, Fear rp yapmıyor, bende yapmıyorum. Yani bu rolün İC olarakta mantığını kaybetmemesi için, finalde böyle bir role dönmesi gerekiyordu zaten. Çünkü karakterin il-legal değilse, il-legal bir karakter ile böyle bir tartışmaya girmemen gerekiyor, eğer il-legal ise de tartışmayı bu seviyeye getirmemen yada getiriyorsan da hazırlıklı olman gerekiyor. Yani benim karakterim gidip polise mi ihbar etmeliydi bu kadar kendisini ezmeye çalışan birisini?
Vaktinizi aldığım için üzgünüm, inceleme için teşekkürler. İyi roller herkese.

Yanına gitmiyorken SMS üzerinden, "Hadi, nerede kaldın?" gibi şeyler yazıyor. Sonra biz agresif rol yapmış oluyoruz..
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#2 - 18.09.2025 04:35
Sırasıyla gideceğim. Ben telefonda şahısla tartışmadım ve kışkırtmadım, kanıtı yok zaten. Karakterler küfürleşmedi, sadece şahıs küfür etti. ( https://hizliresim.com/lr1zysr ) Bu SS'de zaten kendisinin agresif çıktığı belli oluyor, benim agresif bir tavrım olmadığı arkadaşın attığı SS'de gözüküyor. Telefonda agresif yapıyor, gelince de zaten kendisi başlatıyor agresif rolü şu sözleri ile : Yoksa o telefonu sana yediririm, karşında bir çocuk olduğunu mu sanıyorsun lanet olası? . Ben il-legal birisi olabilirim, il-legal birisinin silah taşıma zorunluluğu olduğunu düşünüyor sanırsam arkadaş. O vurmasa benim vuracağımı söylüyor fakat benim karakterime ait bir silahı yok, olsa bile böyle bir rolde birisine sıkamam.  Fear rp yapmadığımı söylemiş ama ilk aşamada fear rp yapmam gereken bir durum yok, onu benden üstün tutan herhangi bir özelliği yok. Silahı çekip kafama dayasaydı, o zaman Fear-rp uygulardım fakat arkadaş direkt olarak sıkma gereksiniminde bulundu. Kısa ve net, arkadaş kendisi agresif çıktı. Gerekli kanıtları sundum, gereğinin yapılmasını arz ederim.

#3 - 18.09.2025 04:53
Cezalandırılayım veya cezalandırılmayayım, arkadaşla aramda ki rollerin silinmesini talep ediyorum. Bu tarz bir oyuncu ile hiç bir şekilde İC ilişkim olmamalı, kendisi OOC olarak olayı döndürmeye çalışıyor. Çok garip, yetkililerin insiyatifine bırakıyorum konuyu.

#4 - 18.09.2025 11:04
Şikayet incelendi.

Henry_Watkins karakteri Deathmatching ihlali nedeniyle cezalandırılacak.

Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı yaşanan basit bir olaydan kaynaklı hareket etmeniz uygunsuz görülmektedir. Sunucu politikalarında da bahsedilen kurallara göre sorumluluklarınızı yere getirmeniz gerekmektedir.

K&A