Öncelikle selamlar, herkese iyi forumlar..
Arkadaşın Garajı varmış, aradım. Rolsel olarak modifiye yaptırmak için, motora yapılan bir şeyler var mı diye sordum. Kendisi önce getir bakalım dedi, sonra telefonu kapattı. Tekrar aradım, sonra telefonda tartıştık, sebebi ise kışkırtıcı şekilde konuşuyordu. Karakterim normal şekilde konuştu, sonrasında telefonu kapattık ve Smsleşmeye başladık, İC olarak karakterler küfürleşti, telefon üzerinden bir tartışma başladı. Kaza rpside çatışmak gibi algılamayın, normal olarak konuşmak için gittim ve normal sözlü tartışma yapıyordum. Sonra uzlaşmaya çalışan karakterime ters çıkıştığı için karakterimde sert bir üsluba geçti ve
"Ben istediğime istediğim gibi konuşurum, buradan ikile!" demesiyle olay zaten böyle bir şeye döneceğinin rengini vermişti. Ben net şekilde şunu da belirtmek istiyorum, vurmasam kendisi çekip beni vuracaktı zaten. Çünkü anlaşılan iki il-legal karakteriz, Fear rp yapmıyor, bende yapmıyorum. Yani bu rolün İC olarakta mantığını kaybetmemesi için, finalde böyle bir role dönmesi gerekiyordu zaten. Çünkü karakterin il-legal değilse, il-legal bir karakter ile böyle bir tartışmaya girmemen gerekiyor, eğer il-legal ise de tartışmayı bu seviyeye getirmemen yada getiriyorsan da hazırlıklı olman gerekiyor. Yani benim karakterim gidip polise mi ihbar etmeliydi bu kadar kendisini ezmeye çalışan birisini?
Vaktinizi aldığım için üzgünüm, inceleme için teşekkürler. İyi roller herkese.
Yanına gitmiyorken SMS üzerinden, "Hadi, nerede kaldın?" gibi şeyler yazıyor. Sonra biz agresif rol yapmış oluyoruz..