Konu: Powergaming  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2025 00:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Rojas  yokaiisle

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Benjamin Bradford mithat0671

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.09.2025 - 23.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi araçtan indikten sonra beanbag + yereyatır yapmamıza rağmen kaçmaya çalışıyor. Üstüne kelepçeli bir şekilde suya atlıyor ve yüzüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/s1x7cr

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.09.2025 00:15 hacibaba »

#1 - 17.09.2025 00:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 19.09.2025 11:47
@yokaiisle 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 19.09.2025 11:56
Kanıt gözükmüyor, güncellenene kadar savunma yapmayacağım. Etiket atmayı öğren bu arada. @hacibaba

#4 - 20.09.2025 00:19
Kanıtı güncelledim. @yokaiisle

#5 - 20.09.2025 01:19
Belli bir mantık çerçevesinden baktığımızda tüm bu eylemler köprünün korkuluklarına ramak kala yaşanıyor. Her ne kadar şahsıma beanbag mermisi isabet ettirmiş, üzerime atlamış olsanız bile kısıtlı hareket imkanıyla kendimi bir şekilde oradan denize atabilirdim zaten. Bana göre ortada abartı bir durum yok. Aksine böyle bir durumda, yangından mal kaçırır gibi hemen kelepçe komutuna davrananız saçmalık. Hâliyle yaptığımın "Powergaming" ihlali olduğunu düşünmüyorum. Suda kelepçeli bir şekilde yüzme meselesine gelelim... daha çok olduğum yerde çırpındım, absürt bir eylemde bulunmadım. Michael Phelps RP'sine vesaire girişmedim, olduğum yerde dolanarak sizi bekledim, maksat kovalamaca uzasın.

Bu platformda 4 yılı aşkın bir süredir bulunuyorum. İhlal kaynaklı OOC sicilimi toplasak bir elin parmağını geçmez. Kasıtlı olarak burada ihlal kovalayıp, milleti rolden soğutma gibi bir niyetim yok.

Sonuçlanabilir.

#6 - 20.09.2025 03:08
Şikayet incelendi.

Pedro_Rojas karakteri PD üyeleri tarafından tutulduğu halde ve yakın mesafeden beanbag yediği halde hareket ettiği için "Powergaming" kural ihlalinden cezalandırılacaktır.