Selamlar, şikayete birlik lideri olarak ben savunma yapıyorum.
Öncelikle kimseye "DM" adı altında bir saldırı gerçekleşmemiştir. Alman birliği ile karşılıklı savaş hâlindeyiz. Bizim bildiğimiz kadar Jonas ile evlisin ve bunu Sprecher Medya üzerinden yayın yaparak herkese ilan ettiniz. Ayrılıp-ayrılmadığınızla ilgilenmiyoruz. Rodeo'da üstümüzde Alman'lara ait helikopter varken alt tarafta sen geziyorsun. Ardından adamlarım helikopter kiralamak için havaalanına gidiyor sen arkalarından havaalanına gidiyorsun ki oradada vurulmuşsun. Bunlar olurkende ben Jonas karakterine mesaj atıyorum. Eşini savaş alanından çek, ekibimi tutmakta zorlanıyorum diye mesaj çekiyorum. Ardından sen havaalanında tekrar karşılarına çıkınca sana saldırıyorlar. Çünkü sen geliyorsun arkandanda helikopter havaalanında adamları takip ediyor. Kusura bakma bu direkt olarak "DM" kapsamına girmiyor. Ardından Jonas bana mesaj atıyor ve gerçeği söylüyor.

Eğer adminler istiyorlarsa kanıtın tamamını ifm kanalından onlarada atarım.
Bizim bildiğimiz kadar Jonas ile evlisinKarakterim Bianca Viola her hangi birisiyle evli değil veya evlilik yaşamadı, Alman birligi ile de bir baglantım yok. ( Sivilim )
Ardından adamlarım helikopter kiralamak için havaalanına gidiyor sen arkalarından havaalanına gidiyorsun ki oradada vurulmuşsun.
Takip ettiğime dair bir kanıtınız varsa atmanızı bekliyorum, her hangi bir aracı takip etmedim / adamlarınızı kendi halimde şehir içerisinde gezindigim sırada araçtan inerek '' DM '' atılıyor bana.
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Benim iki birlikle bir baglantım / alakam da bulunmuyor, sizin birliginizi de tanımıyorum IC bir rolümüz de bulunmuyor. Evliymişsiniz / Sevgiliymişsiniz gibi şüphelere dayanarak hiç bir rol ortamı oluşturmadan '' DM '' kapsamında direk olarak ateş açıyorsunuz.
Takip ettiğime veya şikayet ettiğim birlik ile bir baglantım olduğuna dair kanıt bekliyorum.
[29.09.2024] Jacobo Navarra adlı karakter Razy isimli yetkili tarafından Deathmatching sebebi ile 800 dakika cezalandırıldı.Kişinin de ceza kayıtlarına baktığımız zaman '' DM '' atmaya çok müsait olduğunu görebiliyoruz. Vice Roleplay sunucusuna sadece DM amaçlı girmenin bir anlamı yok, çatışma istiyorsanız bile umarım bunu rol ile yaparsınız.