Konu: Jacobo Navarras DM  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2025 03:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacobo Navarras @trust no one 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.09.2025, 00:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bilgim yok, durduk yere öldürüldüm.   IC olarak her hangi bir düşmanlığımız veya tanışıklığımız rollemişliğimiz bulunmuyor.    Chat'de gözüktügü üzere her hangi bir rol bulunmuyor.   Kişinin beni neden öldürdügünü ( kanıtlarıyla ) birlikte kanıtlamasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://i.hizliresim.com/m6qbczk.png

Ek açıklamalar(varsa):  Her hangi bir illegal birlikte değilim, bağım bulunmuyor  IC düşmanlığımız bulunmuyor.  Bunların göz önüne alınmasını talep ediyorum.

[/quote]

#1 - 11.09.2025 03:44
Selamlar, şikayete birlik lideri olarak ben savunma yapıyorum.

Öncelikle kimseye "DM" adı altında bir saldırı gerçekleşmemiştir. Alman birliği ile karşılıklı savaş hâlindeyiz. Bizim bildiğimiz kadar Jonas ile evlisin ve bunu Sprecher Medya üzerinden yayın yaparak herkese ilan ettiniz. Ayrılıp-ayrılmadığınızla ilgilenmiyoruz. Rodeo'da üstümüzde Alman'lara ait helikopter varken alt tarafta sen geziyorsun. Ardından adamlarım helikopter kiralamak için havaalanına gidiyor sen arkalarından havaalanına gidiyorsun ki oradada vurulmuşsun. Bunlar olurkende ben Jonas karakterine mesaj atıyorum. Eşini savaş alanından çek, ekibimi tutmakta zorlanıyorum diye mesaj çekiyorum. Ardından sen havaalanında tekrar karşılarına çıkınca sana saldırıyorlar. Çünkü sen geliyorsun arkandanda helikopter havaalanında adamları takip ediyor. Kusura bakma bu direkt olarak "DM" kapsamına girmiyor. Ardından Jonas bana mesaj atıyor ve gerçeği söylüyor.

Eğer adminler istiyorlarsa kanıtın tamamını ifm kanalından onlarada atarım.

#2 - 11.09.2025 04:04
Selamlar, şikayete birlik lideri olarak ben savunma yapıyorum.

Öncelikle kimseye "DM" adı altında bir saldırı gerçekleşmemiştir. Alman birliği ile karşılıklı savaş hâlindeyiz. Bizim bildiğimiz kadar Jonas ile evlisin ve bunu Sprecher Medya üzerinden yayın yaparak herkese ilan ettiniz. Ayrılıp-ayrılmadığınızla ilgilenmiyoruz. Rodeo'da üstümüzde Alman'lara ait helikopter varken alt tarafta sen geziyorsun. Ardından adamlarım helikopter kiralamak için havaalanına gidiyor sen arkalarından havaalanına gidiyorsun ki oradada vurulmuşsun. Bunlar olurkende ben Jonas karakterine mesaj atıyorum. Eşini savaş alanından çek, ekibimi tutmakta zorlanıyorum diye mesaj çekiyorum. Ardından sen havaalanında tekrar karşılarına çıkınca sana saldırıyorlar. Çünkü sen geliyorsun arkandanda helikopter havaalanında adamları takip ediyor. Kusura bakma bu direkt olarak "DM" kapsamına girmiyor. Ardından Jonas bana mesaj atıyor ve gerçeği söylüyor.

Eğer adminler istiyorlarsa kanıtın tamamını ifm kanalından onlarada atarım.

Bizim bildiğimiz kadar Jonas ile evlisin

Karakterim Bianca Viola her hangi birisiyle evli değil veya evlilik yaşamadı, Alman birligi ile de bir baglantım yok.  ( Sivilim )

Ardından adamlarım helikopter kiralamak için havaalanına gidiyor sen arkalarından havaalanına gidiyorsun ki oradada vurulmuşsun.

Takip ettiğime dair bir kanıtınız varsa atmanızı bekliyorum, her hangi bir aracı takip etmedim / adamlarınızı  kendi halimde şehir içerisinde gezindigim sırada araçtan inerek '' DM '' atılıyor bana.

- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Benim iki birlikle bir baglantım / alakam da bulunmuyor,  sizin birliginizi de tanımıyorum IC bir rolümüz de bulunmuyor.     Evliymişsiniz / Sevgiliymişsiniz gibi şüphelere dayanarak hiç bir rol ortamı oluşturmadan  '' DM '' kapsamında direk olarak ateş açıyorsunuz.   

Takip ettiğime veya şikayet ettiğim birlik ile bir baglantım olduğuna dair kanıt bekliyorum.   

[29.09.2024] Jacobo Navarra adlı karakter Razy isimli yetkili tarafından Deathmatching sebebi ile 800 dakika cezalandırıldı.

Kişinin de ceza kayıtlarına baktığımız zaman '' DM '' atmaya çok müsait olduğunu görebiliyoruz.    Vice Roleplay sunucusuna sadece DM amaçlı girmenin bir anlamı yok, çatışma istiyorsanız bile umarım bunu rol ile yaparsınız.
« Son Düzenleme: 11.09.2025 04:06 patasay »

#3 - 11.09.2025 04:10
Arkadaşım Sprecher Medya'da sizi eş olarak göstermediler mi? Canlı yayına çıkmadınız mı? Şimdi sen bizi mi kandırıyorsun? Yoksa yönetimi mi kandırıyorsun?

#4 - 11.09.2025 04:12
Ayrıca zaten kanıta gerek yok Jonas ıc olarak mesajda kendisi vermiş kanıtı. Bizi takip ediyordu diye. Başka ileti göndermiyeceğim. Sonuçlanabilir.

#5 - 11.09.2025 04:15
Arkadaşım Sprecher Medya'da sizi eş olarak göstermediler mi? Canlı yayına çıkmadınız mı? Şimdi sen bizi mi kandırıyorsun? Yoksa yönetimi mi kandırıyorsun?

Kaç gün önce ki haber, bu neyi kanıtlar ki.    IC olarak sonuçta illegal değilim veya illegal bir iş yapmıyorum.   Jonas'ın savaşta olup olmadığını veya kimlerle savaştığını nerden bilebilirim? Kendi halinde bir vatandaşım.

Ayrıca zaten kanıta gerek yok Jonas ıc olarak mesajda kendisi vermiş kanıtı. Bizi takip ediyordu diye. Başka ileti göndermiyeceğim. Sonuçlanabilir.

Adamlarını havaalanına kadar takip ettiğimin kanıtını istiyorum,  ben her hangi bir araç veya kişi takip etmedim.    Bunun kanıtın sunmak zorundasınız.

Bana nedenini bilmediğim bir şekilde ateş açıldı ve DM atıldı.    Yetkililerin de bu durumu inceleyip  IC OLARAK Sivil bir vatandaşın ( İllegal işler ile alakası bulunmayan, sadece rol yapmaya çalışan birinin haklı olduğunu görücektir.

Benim rol zevkimi bozuyorsunuz, sizin savaştığınızı da bilemem, bölgenizi de ve zaten IC olarak sizinle bir rolüm de yok benim.

#6 - 11.09.2025 04:18

Jonas karakteri ve Bianca yaklaşık 4-5 gündür görüşmüyor,   IC olarak Jonas'ın yalan söylediğini de düşünebilirsin?  Neden direk olarak arabamın önü kesilip hiç bir rol yapmadan ben öldürülüyorum?

#7 - 11.09.2025 04:19
Savaş ile alakan yoksa Jonas'ın peşinden Rodeo'da gezinme. Sen ortalıkta geziyorsun diye ss mi alacağız? Ayrıca sadece Rodeo'da gezinmiyorsun. Havaalanına giden adamlarımında arkasındasın? Ne işin vardı orada? Piknik yapmaya mı gittin oraya? Buda nasıl oluyorsa benim adamlarım oraya gider gitmez arkalarında olmanla gerçekleşiyor? Herneyse admin sonuçlayabilir.

#8 - 11.09.2025 04:30
Savaş ile alakan yoksa Jonas'ın peşinden Rodeo'da gezinme. Sen ortalıkta geziyorsun diye ss mi alacağız? Ayrıca sadece Rodeo'da gezinmiyorsun. Havaalanına giden adamlarımında arkasındasın? Ne işin vardı orada? Piknik yapmaya mı gittin oraya? Buda nasıl oluyorsa benim adamlarım oraya gider gitmez arkalarında olmanla gerçekleşiyor? Herneyse admin sonuçlayabilir.

Savaş ile alakan yoksa Jonas'ın peşinden Rodeo'da gezinme.

Jonas karakteri'nin peşinde gezdiğim felan yok, kendi halinde dolaşan birisiyim.  Aranızda ki savaştan da haberim yok.

. Havaalanına giden adamlarımında arkasındasın?

Böyle birşey yaşanmadı söylediklerinizin kanıtlarını istiyorum, ben adamlarınızı felan takip etmedim.   Adamlarınız önümü keserek DM attı bana.

#9 - 11.09.2025 04:31
Admin sonuçlayabilir. Zaten kanıtların hepsini paylaştım. Yönetimide kendinide kandırmaya devam edebilirsin.