Konu: Frankfurt ekibinin, gözden kaçırdığı unsurlar.  (Okunma sayısı 862 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 09.09.2025 18:57
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=176289.0

ESP + Frame, acizlik bu artık. Üçüncü parti yazılımlarla kurdukları düzmece bir DM'den birilerinin oyun zevkini kaçırıyorlar.
Bunu en son konuşacak kişi sensin ismet banın yeni açılmış şikayet sonuçlansın boş boş yazarak şikayet sadece uzuyor.

#21 - 09.09.2025 19:13
Karşılıklı münakaşaya gerek yok, kimin ne olup olmadığı belli olacak ki, zaten belli. Şikayetin sonuçlanmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 09.09.2025 20:38 aka grand mafia »

#22 - 10.09.2025 19:06
 Son bir ileti geçmek istiyorum, kişiler 3. parti yazılım kullanarak. ESP şüphesini onaylattırarak @Mea onayladı, jailimizi kaldırdı. Bu tarz hileleri öncü ederek, bizi rk'a düşürdüler. Sürekli RolePlay kavramına uyarak silahlarımız sildi, reagan düşenin silahını silmedi. Ancak, bizim silahlarımızı sildi. Bölgede PD olsaydı, düşenin de silahını silerdi diyerek. Şikayete ekleme yapmak istiyorum. Bu sebeple, hem silahlarımızın iadesini hem de jaillerimizin sicilimizden silinmesini talep ediyoruz. Bu arada kişi silahlarımız kaptırıldı diyerek yönetimi kandırmaya çalışıyor, silahlarını falan kaptırılmadı. Bizden sonra kaptırdı. Kişinin IC sicili ortada, silahları falan silinmedi. Yönetimi kandırmaya çalışmaktan jail yemelerini istiyorum. Kanıtlar, ek olarak;

:sampanya:
« Son Düzenleme: 10.09.2025 19:17 aka grand mafia »

#23 - 10.09.2025 19:25
Son bir ileti geçmek istiyorum, kişiler 3. parti yazılım kullanarak. ESP şüphesini onaylattırarak @Mea onayladı, jailimizi kaldırdı. Bu tarz hileleri öncü ederek, bizi rk'a düşürdüler. Sürekli RolePlay kavramına uyarak silahlarımız sildi, reagan düşenin silahını silmedi. Ancak, bizim silahlarımızı sildi. Bölgede PD olsaydı, düşenin de silahını silerdi diyerek. Şikayete ekleme yapmak istiyorum. Bu sebeple, hem silahlarımızın iadesini hem de jaillerimizin sicilimizden silinmesini talep ediyoruz. Bu arada kişi silahlarımız kaptırıldı diyerek yönetimi kandırmaya çalışıyor, silahlarını falan kaptırılmadı. Bizden sonra kaptırdı. Kişinin IC sicili ortada, silahları falan silinmedi. Yönetimi kandırmaya çalışmaktan jail yemelerini istiyorum. Kanıtlar, ek olarak;

:sampanya:
Mea'ın onayladığı bir şey yok, sizi o gün düşürmedik ki Reagan bu durumu onaylayacaktır. Sizin silahlarınız alınma sebebi ise düşmeden önce sürekli olarak q atmanız. Bu olayı benim aldığım cezalar ile karşılaştıramazsın, o gün siz çıktınız fakat biz oyunda kaldık ve silahlarımız öyle gitti.

#24 - 10.09.2025 19:33
Olayın akıbetinde onaylayacak, sonuçta Mea jailimizi açtı. aldığın cezalar ile karşılaştırırım. Varsa kanıtın sun bana, orada silahının gittiğine dair. Düştüğün yeri hileli şekilde atıyorsun. Ancak, bana silahını kaptırdığında dair ss bile atmıyorsun? Loglar incelensin, kişilerin silah loglarınını incelenmesini talep ediyorum.

#25 - 10.09.2025 19:35
Hileyle bu durumu başlatan taraf en baştan sizsiniz zaten, bu durumda yakınmak ne kadar doğru bilmiyorum  :garip:

#26 - 10.09.2025 19:38
Hileyle bu durumu başlatan taraf en baştan sizsiniz zaten, bu durumda yakınmak ne kadar doğru bilmiyorum  :garip:
Ayrıca, kişiler bize üstünlük sağlayarak hile kullanarak. Bizim canlarımızı düşürdüler. Belki orada, sizi düşürüp kaçacaktık? Değil mi, tamamen fevri yazıyorsun. Kişiler bize üstünlük sağlayarak, bizi orada düşürdüler (Sürekli RolePlay.) Bu durumun da olaya etkisini belirtmek isterim.

#27 - 10.09.2025 19:44
Olayın akıbetinde onaylayacak, sonuçta Mea jailimizi açtı. aldığın cezalar ile karşılaştırırım. Varsa kanıtın sun bana, orada silahının gittiğine dair. Düştüğün yeri hileli şekilde atıyorsun. Ancak, bana silahını kaptırdığında dair ss bile atmıyorsun? Loglar incelensin, kişilerin silah loglarınını incelenmesini talep ediyorum.
Biz silahlarımızı kaybetmedik orda sadece düşen benim bende süremi bekleyip kalkıp gittim, sizin silahlarınızın silinmesi bizle savaşmadan önce herkese sıkıp sıkıp quit attıgınız için biz quit atmadık quit atsaydık merak etme silerlerdi.

#28 - 10.09.2025 20:24
Arkadaş silahının gitmediğini kendisi onayladı, oyundan bağlantımız koptuğundan beş-altı dakika sonra girdiğimiz için silahımız silindi. Maksimum süresi ise on beş dakika diye biliyorum, bu konuda silahlarımız için iademizi ayrıyeten talep ediyoruz. Kişinin silahı gitmemiş, bölgeye pd gelmemiş. Neden silahlarımız siliniyor?

#29 - 11.09.2025 00:55
Arkadaş silahının gitmediğini kendisi onayladı, oyundan bağlantımız koptuğundan beş-altı dakika sonra girdiğimiz için silahımız silindi. Maksimum süresi ise on beş dakika diye biliyorum, bu konuda silahlarımız için iademizi ayrıyeten talep ediyoruz. Kişinin silahı gitmemiş, bölgeye pd gelmemiş. Neden silahlarımız siliniyor?
Diyor ki "Orada silahlarımızı kaybetmedik" gün sonunda pdler silahlarımıza el koydu zaten, neden lafları çarpıtıyorsun anlamıyorum. Birde orada "oyundan bağlantımız koptuğundan beş-altı dakika sonra girdiğimiz için silahımız silindi" diyorsun, yalan söylemenin bir manası yok dostum açık açık doğruyu söyleyebilirsin, loglardan yine kontrol edilse /q attığınızı görürler ki bunu zaten Reagan ve Mea onaylıyor. Sizin silahlarınız sürekli olarak /q attığınız için gidiyor. Biz oyundan sizin gibi çıkmadık ve geceye doğru silahlarımıza el koyuldu. Şikayetin sonuçlanmasını bekleyebilirsin.
« Son Düzenleme: 13.09.2025 02:29 Danqer »