Konu: Frankfurt ekibinin, gözden kaçırdığı unsurlar.  (Okunma sayısı 1025 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2025 20:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kian Schroeder @Danqer (Markov) Maskeli_56129
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @@Eswiper
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Idlewood ile, Frankfurt arasına çıkan bir anlaşmazlık sebebiyle oluşan dm'de kullanılan hileler, tarafımca düşündüğüm tarafcı iddialar silahımızın silinmesi. Bunu konu alarak, bir video hazırladım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Silahlarımızın iadesi sağlansın, kişiler banlansın. Şikayete @Mea yada, @reagan adlı kişilerin bakmamasını talep ediyorum.

#1 - 08.09.2025 20:37
Şahitliğimi onaylıyorum, olay bölgesinde q atmadığım halde (düşmediğim) jail yiyorum. Üstelik ortada bir PD rolü yok.

#2 - 08.09.2025 21:18
Aktif olarak o saatlerde idlewood ekibiyle savaş halindeyiz, hoodumuz basılıyor. Köşede( hood bölgemizde) bizi izlemeniz şüphe uyandırıyor, karakterlerinin skini gözükmesede siyahi olduğunuz gözükmekte. Aktif savaş bölgesindesiniz zaten,  bize hile iftirası atıyorsunuz ama unban döneminde bir çoğunuz hesap değiştiniz yani geçtiğimiz haftaya kadar bir çoğunuz multiaccountlar ile oynuyordu. Zaten eski hesaplarınız hileden yasaklıydı. Bende şikayet açsam açardım mesela, çin mahallesinde kuytu köşe bir yerde espden görür görmez düşürdünüz, insert tuşuna basmak kolay tabii.  Zaten herkes kimin ne olduğunu biliyor, şikayete gerek duyupta açmadım.
« Son Düzenleme: 08.09.2025 21:20 swordart »

#3 - 08.09.2025 21:27
Aktif olarak o saatlerde idlewood ekibiyle savaş halindeyiz, hoodumuz basılıyor. Köşede( hood bölgemizde) bizi izlemeniz şüphe uyandırıyor, karakterlerinin skini gözükmesede siyahi olduğunuz gözükmekte. Aktif savaş bölgesindesiniz zaten,  bize hile iftirası atıyorsunuz ama unban döneminde bir çoğunuz hesap değiştiniz yani geçtiğimiz haftaya kadar bir çoğunuz multiaccountlar ile oynuyordu. Zaten eski hesaplarınız hileden yasaklıydı. Bende şikayet açsam açardım mesela, çin mahallesinde kuytu köşe bir yerde espden görür görmez düşürdünüz, insert tuşuna basmak kolay tabii.  Zaten herkes kimin ne olduğunu biliyor, şikayete gerek duyupta açmadım.
Hayır, ikimizinde skini beyaz. Foyan bir ortaya çıktı, multiaccount incelemesi yapılabilir. Sorun değil, istenilen yapılsın, istediğin gibi şikayet açma hakkına sahipsin sorun değil, beni bilen biliyor. Kofik ismini, size tanıtacak bir insan da değilim. İsmim benden önce geliyor size zaten. Çok rol yapmak istiyorsanız yapın, ama hile işleri size göre değil gibi?

#4 - 08.09.2025 22:04
Ayrıca, ikilinin ak-dg aktarımları incelenirse seviniriz.

#5 - 08.09.2025 22:25
Hayır, ikimizinde skini beyaz. Foyan bir ortaya çıktı, multiaccount incelemesi yapılabilir. Sorun değil, istenilen yapılsın, istediğin gibi şikayet açma hakkına sahipsin sorun değil, beni bilen biliyor. Kofik ismini, size tanıtacak bir insan da değilim. İsmim benden önce geliyor size zaten. Çok rol yapmak istiyorsanız yapın, ama hile işleri size göre değil gibi?

İsmi kendinden önce geliyormuş.. Aynen tanınıyorsun kuzen. Sensin, sensin. Foruma yazdığına bak, kahkaha şelalesi vallahi.  :D Birliktende çıkmış kofik, sivile geçmiş.  ??? ???

#6 - 08.09.2025 23:10
Merhaba iyi forumlar.

Arkadaş şikayeti kesinlikle silahı kaybettiği için açmış, (Bu olaydan sonra) biz o gece pdler tarafından vurulduk ve silahlarımızı kaybettik. Tek tek savunmaları yapacağım.

1. 00:12 saniyesi için: ESP kullandığımızı idda eden arkadaş bundan daha önce RK ihlali yapıp oyundan çıkıp başka bir yerde doğması zaten çok saçma... Hoodumuzda gezinmeye devam ediyordu kişiler (RK olmasına rağmen) ve zaten biz aşağı kısımda geziyorduk, gezmemizin sebebi ise bunun öncesinde savaş halinde olduğumuz için zaten bir tedbir halindeydik sizin orada geçmeniz ile beraber terasda olan birlik üyelerimiz ve sokağın önünde olan üyelrimiz bize haber veriyor ve bizde oraya geçiş yapıyoruz.
Arkadaşın zaten teras kısmından görünebileceği açı aşada

Arkell_Dwainstar karakteri ilk kez q atmıyor bir çok kez düştüğü için direkt olarak q atıyor. (Arkadaşın ekstra olarak bu olaydan dolayı jail yemesini istiyorum.)
https://streamable.com/yo800a burada bile arkadaş q atıyor yine...

2. 00:25 Saniyesi için: biz hiçbir şekilde savaş esnasında bir birlik değiştirmedik, loglardan kontrol edilebilir. Dün savaş bitti bugün girip ve çıktım geri sadece. Bu konu ise kimseyi ilgilendirmez, savaş esnasında olan bir durum söz konusu değil zaten.

3. 00:31 saniyesi için: Reagan ve Mea'ın doğruladığını söylüyorsun fakat Reagan ile birebir konuştuğumda hiçbir türlü onaylamadığını ekstra olarak herkese sıktığınızı ve sonrada vurulduğunuzda q attığınızı Reagan söylüyor.

4. 00:35 saniyesi için: Otopark kısmında dm dönüyor sadece Theodor vuruluyor ve düşüyor, fakat hiçbir şekilde q atmıyor. Loglar kontrol edilebilir. Arkadaşlar zaten bir daha arabalarına binip kaçmaya çalışınca arabalarını bozuyorum ve yine q atıyorlar birisi ise kaçarak sokağa girip q atıyor. Zaten bizzat Reagan rollü izlemiş orada ise Theodor ve kendi karakterimin q atmadığını görmüştür zaten. Reagan'ın onayladığını söylüyorlar fakat kendisi böyle bir durumu hiçbir zaman onaylamadı yukarıda olan 3. savunmasında orada konuşmalardan anlayabilirsiniz yalan olduğunu.

Arkadaşlar bize hile diyor fakat bütün mermileri tutturmayı biliyorlar. Yaptıkları video slayt videosu gibi olmuş editten geçilmiyor kanıtların bir anlamlığı yok. Silahlarını geri almaları için açılmış bir şikayet, tarafımızdan başka bir ileti gelmeyecektir. İyi roller iyi forumlar
« Son Düzenleme: 13.09.2025 23:23 Danqer »

#7 - 08.09.2025 23:14
ne bu şimdi, esp kanıtlarımız halen daha geçerli halde. orada çatışma döndüğünü bütün herkes biliyor  :garip:

#8 - 08.09.2025 23:17
Merhaba iyi forumlar.

Arkadaş şikayeti kesinlikle silahı kaybettiği için açmış, (Bu olaydan sonra) biz o gece pdler tarafından vurulduk ve silahlarımızı kaybettik. Tek tek savunmaları yapacağım.

1. 00:12 saniyesi için: ESP kullandığımızı idda eden arkadaş bundan daha önce RK ihlali yapıp oyundan çıkıp başka bir yerde doğması zaten çok saçma... Hoodumuzda gezinmeye devam ediyordu kişiler (RK olmasına rağmen) ve zaten biz aşağı kısımda geziyorduk sizin orada geçmeniz ile beraber terasda olan birlik üyelerimiz bize haber veriyor ve bizde oraya geçiş yaptık.
Arkadaşın zaten teras kısmından görünebileceği açı aşada

Arkell_Dwainstar karakteri ilk kez q atmıyor bir çok kez düştüğü için direkt olarak q atıyor. (Arkadaşın ekstra olarak bu olaydan dolayı jail yemesini istiyorum.)
https://streamable.com/yo800a burada bile arkadaş q atıyor yine...

2. 00:25 Saniyesi için: biz hiçbir şekilde savaş esnasında bir birlik değiştirmekdir, loglardan kontrol edilebilir. Dün savaş bitti bugün girip ve çıktım geri sadece. Bu konu ise kimseyi ilgilendirmez, savaş esnasında olan bir durum söz konusu değil zaten.

3. 00:31 saniyesi için: Reagan ve Mea'ın doğruladığını söylüyorsun fakat Reagan ile birebir konuştuğumda hiçbir türlü onaylamadığını ekstra olarak herkese sıktığınızı ve sonrada vurulduğunuzda q attığınızı Reagan söylüyor.

4. 00:35 saniyesi için: Otopark kısmında dm dönüyor sadece Theodor vuruluyor ve düşüyor, fakat hiçbir şekilde q atmıyor. Loglar kontrol edilebilir ki bunla ilgili video kaydımız mevcut zaten. Arkadaşlar zaten bir daha arabalarına binip kaçmaya çalışınca arabalarını bozuyorum ve yine q atıyorlar birisi ise kaçarak sokağa girip q atıyor. Zaten bizzat Reagan rollü izlemiş orada ise Theodor ve kendi karakterimin q atmadığını görmüştür zaten. Ekstra olarak video atacağım ve Reagan'ın onayladığını söylüyorlar fakat kendisi böyle bir durumu hiçbir zaman onaylamadı yukarıda olan 3. savunmasında orada konuşmalardan anlayabilirsiniz yalan olduğunu.

Video burada mevcut arkadaş zaten ne hikmetse bütün mermileri tutturuyor :D

En son attığım youtube videosunda hile kullandıklarını düşünüyorum, arkadaşlar bize hile diyor fakat bütün mermileri tutturmayı biliyorlar. Yaptıkları video slayt videosu gibi olmuş editten geçilmiyor kanıtların bir anlamlığı yok. Silahlarını geri almaları için açılmış bir şikayet, tarafımızdan başka bir ileti gelmeyecektir. İyi roller iyi forumlar

1. Savunmana gelicek olursak, şikayet oluşturabilirsin.

2. Yaptığın illegal kural ihlali, bu değişmez.

3. @Mea olanları doğrulayabilir, sorun yok.

4. Attığın videoda, Frame Vigilante belli oluyor, SprintHook'un belli oluyor. Bu ayrı konu, şikayete bunu ekleyeceğim. Leyhime oldu, sağol biraderim. Ayrıca, tek sana orada sıkan ben değilim Eswiper'da sıkıyordu. Hasarların varsa atabilirsin.

#9 - 08.09.2025 23:33
Şikayet sonuçlanabilir. 2016 slayt.