Konu: DM-Silah iade Pd  (Okunma sayısı 583 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.08.2025 00:48
Merhabalar ben birliğin r18'yim Bianca Viola eşim rolünü yapıyor. Kadına saldırıp dört kişi araçtan indirdiğiniz için mermi yiyorsunuz, sonrasında silahınız gidiyor. Bu role giriyorsanız silahınızında gitmesi normal.

Onaylıyorum, ben /pm üzerinden sadece birlik ile ilgim olmadığını söyledim.     IC olarak bana saldırdığınız açıkca gözüküyor   Jonas'ın birliğinde ki adamlar beni tanıdığı için korumak amaçlı destek çıkıyor.    DM bulunmuyor
Aynen gel yumrukla saldır zora kalınca silah çeksinler yok öyle dünya brawl rolünü başlatıyorsan buna devam ediceksin. benim ve 2 arkadaşımında üzerinde silah var biz bilmiyormuyuz size sıkmayı?
« Son Düzenleme: 26.08.2025 00:53 orange34 »

#11 - 26.08.2025 00:51
İyi forumlar, açtığın forumda ve attığın iletilerde laubali ve emir kipiyle konuşuyorsun. Lütfen daha saygılı bir üslup takın. :)

Öncelikle senin iadelik bir durumun yok, savaştık ve düştün, mağdur olabileceğin bir durum yok. Rolsel olarak interiora girdim, oradada çatıştık. Bende içeriden çıkmadım, alt-tab bug oldu oyundan çıkmak zorunda kaldım. Beş dakika içinde oyuna döndüm, toplantı odasında saklandım. Polisler olduğum odaya bakmadı, girişi kolay değil. Polislerin kaydı varsa sunabilir. Alt tab bug oldu oyundan attı beş dakika sonra oyuna girdim, senin attığın ss'te 3 dakika geçmiş. Arkada saklandım, polisler çıktı, kimse yoktu 5 10 dakika bekledim ve /q attım ooc işlerim gereği.

#12 - 26.08.2025 00:56
Birader burada bile yalan söyliyecek yüzünüz var oyuna 3 dakika sonra girdiğin falan yok alt tab attığın falanda yok silahın silinecek SÜREKLİ ROLEPLAY KAVRAMI OLDUĞU İÇİN AKTİF BİR ROLDESİN VE /Q ATIYORSUN. bu kadar basit silahımın iadesi konusunada dağ gibi kanıtlarım ortada DM Sevdanız yüzünden Dg markalı silahım gitti üstelik üslüb konusunda sana çekinceli gelebilirim nedeni ise sanki sana değilde birliğine şikayet açmısım yazmayın dememe rağmen sürekli gluk gluk durmadan yazmaları kardeşim.

Silahımın iadesini talep ediyorum. Arkadaşa Pd rolünde /q'den işlem uygulatmasını talep ediyorum kabul ediyor ve üstelik kendisinin silahının silinmesini talep ediyorum sayın yetkili.

Şikayetle ilgisi olmayanlara işlem uygulatırsanız sevinirim.

5:39'dan 5:55' kadar bu konu zamanınnda konuşmuş bahsetmiş yani belirlenen kuralların üstüne laf ekliyemezsiniz dostum, açık bakabilirsiniz.

@Pink  şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 26.08.2025 01:01 orange34 »

#13 - 26.08.2025 01:22
Hâlâ emir kipiyle konuşuyorsun. 'Silahı sileceksiniz', 'Silahını alacaksınız', 'Onu yapacaksınız', 'Bunu yapacaksınız', 'Silahımı geri vereceksin'. Lütfen daha saygılı konuş dostum, yetkili ne uygun görürse gerekeni yapacaktır. Bir birliğin en önemli insanının karısına şiddet uygularsan, vurulmayı bırak CK bile yersin. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 26.08.2025 01:24 BurakYalım »

#14 - 26.08.2025 16:40
Emir kipiyle konuşmuyorum güzel kardeşim o kadar paramı topladım bir silahın oldu ve sizin Dm sevdaniz yüzünden gitti sen bana ateş edersin PD gelir odayı görünce q çekersin benim silahım gider üstelik gelip burada yalan konuşup yönetici kandırmaya çalışıyorsunuz. Eger üslubun sana ağır geliyorsa üslubum adına özür dilerim kardeşim fakat burada doğruları konuşmak zorundayız. Artık Sonuclanabilir @Pink 

#15 - 26.08.2025 17:39
İyi forumlar, açtığın forumda ve attığın iletilerde laubali ve emir kipiyle konuşuyorsun. Lütfen daha saygılı bir üslup takın. :)

Öncelikle senin iadelik bir durumun yok, savaştık ve düştün, mağdur olabileceğin bir durum yok. Rolsel olarak interiora girdim, oradada çatıştık. Bende içeriden çıkmadım, alt-tab bug oldu oyundan çıkmak zorunda kaldım. Beş dakika içinde oyuna döndüm, toplantı odasında saklandım. Polisler olduğum odaya bakmadı, girişi kolay değil. Polislerin kaydı varsa sunabilir. Alt tab bug oldu oyundan attı beş dakika sonra oyuna girdim, senin attığın ss'te 3 dakika geçmiş. Arkada saklandım, polisler çıktı, kimse yoktu 5 10 dakika bekledim ve /q attım ooc işlerim gereği.

Karakteri legal ve bu arkadaslarla alakasi olmayan biri olarak kendisinin toplanti odasina girdigini gordum cunku biz o sirada girdigi interiorda toplantidaydik. O rolun SSi de burada kendi olusumumuzun basliginda paylasildi:

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=173759.msg1357961#msg1357961

Biz toplantidayken Karl iceri girdi, bagirarak onu saklamamiz gerektigini soyledi. O sirada polis flashi yedik ve karakterlerimiz kor oldu. Biz legal karakterler oldugumuz icin ve illegale bulasmak istemedigimiz icin Karl'a yardimci olmadik ve toplantiyi bitirip disari ciktigimizda polislerle karsilastik. Kendisi interiorun icerisinde kaldi biz disari ciktigimizda o sureden sonra oyundan cikmis midir bilemem.

#16 - 26.08.2025 21:28

Karakteri legal ve bu arkadaslarla alakasi olmayan biri olarak kendisinin toplanti odasina girdigini gordum cunku biz o sirada girdigi interiorda toplantidaydik. O rolun SSi de burada kendi olusumumuzun basliginda paylasildi:

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=173759.msg1357961#msg1357961

Biz toplantidayken Karl iceri girdi, bagirarak onu saklamamiz gerektigini soyledi. O sirada polis flashi yedik ve karakterlerimiz kor oldu. Biz legal karakterler oldugumuz icin ve illegale bulasmak istemedigimiz icin Karl'a yardimci olmadik ve toplantiyi bitirip disari ciktigimizda polislerle karsilastik. Kendisi interiorun icerisinde kaldi biz disari ciktigimizda o sureden sonra oyundan cikmis midir bilemem.
Bari yalan söyleme adamın polis lafını duyduğu gibi /q çekmesi bir oldu, Hocam çok iyi çok güzel ama bir ss yoksa anlattıkların yalan olabilir. Sana neden inanalım şimdi? Önemli olan kanıt sunman bizzat beni yaralı konumuna düşürdü ve int kaçmış. orada /q atmış PD bile telsizden söylüyor gözlerini kapattı diye. daha fazla uzatmaya gerek yok bence, sonuçlanabilir.

https://streamable.com/pt2h0e

#17 - 28.08.2025 19:17
Sonuçlanacak mı?

#18 - 31.08.2025 18:15
@Sylas  Artık biri onaylıyacak mı hocam 5 6 gün oldu?

#19 - 05.09.2025 02:25
Şikayet incelendi.

Karl_Behrmann karakteri aktif rolde /q atmak ihlalinden işlem görecek.

Şikayete konu olan kanıt incelendiğinde, belirtilen zaman aralıklarında ilgili karakterin oyunda olmadığı tespit edilmiştir. Savunma tarafının ise bu duruma ilişkin herhangi bir somut delil sunmadığı görülmüştür. Karakterin bu bağlamda, sürekli roleplay kurallarına ve oyun politikalarına bağlı kalınması gerektiğini bir kez daha hatırlatırız.

Not: Karl_Behrmann karakterinin isim değişikliği nedeniyle, Schneizel_Wilhelm karakteri üzerinden işlem uygulanacaktır.