| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karl Behrmann @BurakYalımOlaya dahil olan şahit karakter adı: Görselde Mevcut. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görselde Mevcut. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Aktif Rolde (PD) /q - DM
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olayın Özeti:
Trafikte meydana gelen kaza sonrasında karşı tarafla tartışmaya başladığımız esnada, olayla hiçbir ilgisi bulunmayan üçüncü şahıslar üzerimize silah çekip ateş açmıştır. Bu saldırı sonucunda arkadaşım yaralanmıştır. Ben de üzerimde silah bulunduğundan, yaralı duruma düşmemek için karşılık vermek zorunda kaldım. Saldırganlardan birini etkisiz hale getirdim, diğer şahıs ise interiora kaçtı. İçeri girdikten sonra kısa süreli bir arbede yaşandı. Bu sırada PD flashbang kullandı ve şahıs /q komutu ile oyundan çıkarak rolü bozdu.
Sürelere dikkatlice bakın ve üçüncü fotoğrafta chatloga dikkatlice bakın polis memuru adamın içeride gözlerini kapattığını söylüyor yani /q
@Pink @Ryzz isimli polis memuru olaya şahit.
Rolüme devam etmeme rağmen bu süreçte silahım envanterimden silindi. Eğer şahıs tarafıma silah çekip DM amaçlı saldırıda bulunmamış olsaydı, silahım elimden alınmamış olacaktı. Bu nedenle silahımın iadesini talep etmekteyim.
Ek Bilgi ve Kanıtlar:
Kadın şahıs, PM üzerinden saldırganlarla bağlantısı olmadığını belirtmiştir (video ile kanıtlı).
Olay sırasında tarafıma DM yapılmıştır.
Şahıs, /q kullanarak rolü yarıda bırakmış ve kuralları ihlal etmiştir.
Taleplerim:
Haksız yere kaybettiğim silahımın envanterime iade edilmesi,
/q kullanarak rolü bozan oyuncuya gerekli yaptırımın uygulanması.
Kanıtlar tarafımca eksiksiz sunulmuştur. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/hphnh7Ek açıklamalar(varsa): Silahımın verilmesini ve arkadaşın silahının silinerek jaile gitmesini istiyorum ve ayrıca kişinin üç adet DM'den sicili var bunuda bilin lütfen.