Konu: DM-Silah iade Pd  (Okunma sayısı 678 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2025 22:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karl Behrmann @BurakYalım

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görselde Mevcut.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görselde Mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde (PD) /q - DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olayın Özeti:
Trafikte meydana gelen kaza sonrasında karşı tarafla tartışmaya başladığımız esnada, olayla hiçbir ilgisi bulunmayan üçüncü şahıslar üzerimize silah çekip ateş açmıştır. Bu saldırı sonucunda arkadaşım yaralanmıştır. Ben de üzerimde silah bulunduğundan, yaralı duruma düşmemek için karşılık vermek zorunda kaldım. Saldırganlardan birini etkisiz hale getirdim, diğer şahıs ise interiora kaçtı. İçeri girdikten sonra kısa süreli bir arbede yaşandı. Bu sırada PD flashbang kullandı ve şahıs /q komutu ile oyundan çıkarak rolü bozdu.

Sürelere dikkatlice bakın ve üçüncü fotoğrafta chatloga dikkatlice bakın polis memuru adamın içeride gözlerini kapattığını söylüyor yani /q @Pink  @Ryzz isimli polis memuru olaya şahit.

Rolüme devam etmeme rağmen bu süreçte silahım envanterimden silindi. Eğer şahıs tarafıma silah çekip DM amaçlı saldırıda bulunmamış olsaydı, silahım elimden alınmamış olacaktı. Bu nedenle silahımın iadesini talep etmekteyim.

Ek Bilgi ve Kanıtlar:

Kadın şahıs, PM üzerinden saldırganlarla bağlantısı olmadığını belirtmiştir (video ile kanıtlı).

Olay sırasında tarafıma DM yapılmıştır.

Şahıs, /q kullanarak rolü yarıda bırakmış ve kuralları ihlal etmiştir.

Taleplerim:

Haksız yere kaybettiğim silahımın envanterime iade edilmesi,

/q kullanarak rolü bozan oyuncuya gerekli yaptırımın uygulanması.

Kanıtlar tarafımca eksiksiz sunulmuştur. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/hphnh7

Ek açıklamalar(varsa): Silahımın verilmesini ve arkadaşın silahının silinerek jaile gitmesini istiyorum ve ayrıca kişinin üç adet DM'den sicili var bunuda bilin lütfen.

« Son Düzenleme: 25.08.2025 22:45 orange34 »

#1 - 25.08.2025 23:29
Öncelikle merhaba, iyi forumlar. Ben Kaspar SchoenBerg, Karl Berhmann'In yanındaki arkadaşıyım. Dostum, Viola sana bu adamlar ile bir ilgim yoktur dememiş, birliklerinde yokum demiş. Sana orada saldırmamızın sebebi Viola, birliğimizin R18 ile İC bir biçimde sevgili rolü yapmakta ve sizin ona saldırdığınızı görünce bizde onu korumak için saldırdık herhangi bir DM söz konusu değildir, amaçsız bir şekilde arkadaşlara ateş edilmemiştir. Jonas Eschenbach adlı karakterin sevgilisini yani bizim birliğin R18'in sevgilisini dövmeye devam ettiğiniz için size karşı ateş gelmiştir.
« Son Düzenleme: 25.08.2025 23:33 PizzaBey »

#2 - 25.08.2025 23:38
Brawl rolünde siz her önünüze gelene ateş mi ediyorsunuz?

Üstelik pmden kadın doğrulamıs şikayetle ilgisi olmayanlar konuşmasın adam q atmış silahi silinsin ve silahım iade edilsin lütfen.

#3 - 25.08.2025 23:52
Olayla ilgim bulunmakta onla birlikteyim olaylara hakimim benim görüşümden yorumumu yaptım, lütfen foruma yazmak için yazmazsan sevinirim. Üstüne arkadaşım adam seni vurduğu gibi sonrasında bir iki el daha ateş edip kaçıyor. Polis gelmeden kaçıyor, işi olduğu için kaçtıktan sonra çıkış sağlıyor. Sadece ./id yapıp adam oyundan çıkmış diyemezsin, zaten polis geldiğinde olay yerinde yoktu. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 25.08.2025 23:55 PizzaBey »

#4 - 25.08.2025 23:59
Kanka şikayetle pek bir alakan yok ama yanıt vereceğim. Arkadaşın /q attığı için jail yemedi alt tarafta attığım ss onun IC sicili. Madem /q  atmadı nereye kayboldu TP mi attı kardeşim? Şikayet ettiğim taraf kendi ileti atarak savunabilir kendini. Bize kanıt sunmasını bekliyoruz.
Arkadaş yönetimi açık şekilde kandırıyor gereken ceza verilmeli.
Log kayıtlarına bakılabilir.

https://hizliresim.com/ilfvce1

@Pink

#5 - 26.08.2025 00:36
Dostum son açıklamamı yapıp ben foruma yazmayı kesiyorum. Ben dediğimi dedim, arkadaşta /q atmamıştır demedim bilgine, üstüne geçmişi ile bir adamı yargılayamazsın bunuda lütfen bil.

#6 - 26.08.2025 00:38
Dostum son açıklamamı yapıp ben foruma yazmayı kesiyorum. Ben dediğimi dedim, arkadaşta /q atmamıştır demedim bilgine, üstüne geçmişi ile bir adamı yargılayamazsın bunuda lütfen bil.
Kardeşim yeter artık uzaklaş buradan adamın q atmıs dgsi gitmemesi adına ne anlatıyorsun sen ya silahımız gitti sizin dm sevdanız uğrunda yargılamıyorum ve sen halen adamın burada avukatlığını yapıp savunuyorsun ilgin yok şikayetle bir git artık @Pink

#7 - 26.08.2025 00:40
Merhabalar ben birliğin r18'yim Bianca Viola eşim rolünü yapıyor. Kadına saldırıp dört kişi araçtan indirdiğiniz için mermi yiyorsunuz, sonrasında silahınız gidiyor. Bu role giriyorsanız silahınızında gitmesi normal.
« Son Düzenleme: 26.08.2025 00:42 Skysurge »

#8 - 26.08.2025 00:46
Merhabalar ben birliğin r18'yim Bianca Viola eşim rolünü yapıyor. Kadına saldırıp dört kişi araçtan indirdiğiniz için mermi yiyorsunuz, sonrasında silahınız gidiyor. Bu role giriyorsanız silahınızında gitmesi normal.

Onaylıyorum, ben /pm üzerinden sadece birlik ile ilgim olmadığını söyledim.     IC olarak bana saldırdığınız açıkca gözüküyor   Jonas'ın birliğinde ki adamlar beni tanıdığı için korumak amaçlı destek çıkıyor.    DM bulunmuyor

#9 - 26.08.2025 00:47
Kadın bana brawl yaparsa bende yaparım birader bana yumrukla ilk o saldırdı karşılığını tam alacakken birlik üyen bana silah çekiyor düştükten sonra pd gelince /q çekiyor burada yalan bilgi konuşmayın Yetkiliyi kandırmaktan işlem göreceksiniz artık. ŞİKAYETLE İLGİSİ OLMAYAN YAZMASIN ARTIK. @Pink