Konu: Kirby Johnson  (Okunma sayısı 2103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 06.12.2025 12:28

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 06.12.2025 12:34

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 06.12.2025 23:40

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 06.12.2025 23:41
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#59 - 17.12.2025 21:21
     KIRBY JOHSNON İNGİLTERE'DE
                      YÜKSELİŞTE

Kirby, İngiltere'de işlerini artık yasal düzene bağlamıştı. Artık sattığı purolar ve içkiler artık hepsi yasaldı. Artık temiz bir şekilde yaşamaya başlamış derken, haraç isteyen adamı ölesiye dövdükten birkaç hafta sonra (Adamın yaşayıp yaşamadığı belli değil.), Bir grup adam Brothers' Cafe/Bar'a gelmişti. Bir masaya geçtikten sonra garson çağırdılar. Bar'da çalışan, hiç bir sabıkası olmayan, bir genç onların yanına gitti. Siparişi aldıktan sonra mutfağa doğru adımlamaya başladı.

Çalışanın elleri titriyordu, kaşları çatmış ve yüzü gergindi. Dudaklarına bakınca birşeyler söylendiği belliydi. Bu durumu Kirby farketti ve ardından çalışanın arkasından mutfağa girdi.

Kirby:"Hey Johnny! Bir baksana."

Johnny(Bar çalışanı):"(Elindeki tepsileri ve bardakları tezgaha bırakıp Kirby'e doğru döner.) Efendim Bay Johnson."

Kirby:"Hey hey hey, yüzündeki ifadeyi okuyabiliyorum Johnny. Şu anda ben senin patronun değilim, bir arkadaşın, bir dostun olarak neye bu kadar sinirlendiğini öğrenmek için geldim. Anladın mı?"

Johnny:"Anladım. Şurda yeni gelen takım elbiseli adamlar... Elleriyle yüzünü kapatır bir süre, ardından ellerini yüzünden çektikten sonra derin bir nefes alarak konuşmasına devam eder.) Siz bile ğattonum olmama rağmen bu kadar iyi niyetli davrandınız. Ama onlarla HİÇBİR BAĞIM YOKLEN NU OR..."

Kirby:"(Johnny'nin lafımı keser ve ardından ellerini, Johnny'nin omuzlarına koyar.) Hişşşşş... Sakin ol, tamam dışardaki insanların duymasını istemeyiz. Değil mi?

Johnny:"Haklısınız. Onlar bana üstten ve kaba bir üslup kullandılar. Babam, benimle böyle hiç konuşmazken onlar öyle konuştu."

Kirby:"Tamam, tamam. Bak sana ne diyeceğim. Sana her ne olursa olsun kibar davranman gerektiği müşterileri, onlar gelmeden sana haber ederiz, anladın mı beni. Böyle durumlarda ise hakkını savun, ben senin her zaman arkandayım. Biz burada aileyiz, ve burası bizim ailemizin mekanı. Kimse bizim ailemizden olan birine üstten konuşamaz."

Johnny:"(Nefes alış verişi düzelir, gözlerinde artık öfke yoktur. Sakinleştiği anlaşılabilir hâle gelmiştir.) Anladım efendim, teşekkür ederim."

Kirby:"Tamam o zaman, şimdi onların yanına gidelim ve konuşalım. Sakince (Vurgulu bir tonda söyelmiştir.(. Tamam mı?

İkili mutfaktan çıkar. Kirby mutfaktan çıkarken Hendrick ve George'a SMS atar. SMS'te şöyle yazar; Her an olay çıkabilir dikkatli olun, der. Kirby ve Johnny takım elbiseli yabancı adamların yanına otururlar.

Yabancı Adam:"Garson! Nerede bizim siparişimiz. Hem siparişimizi getirmiyorsun hem de masamıza oturuyorsun. Çabuk istediklerimizi getir, yoksa anneni s***erim. HADİ KALK GİT!"

Kirby:"Hişt! Bilader, sen kimsinde benim çalışanımın annesine küfür ediyorsun!"

Yabancı Adam:"Laflarına dikkat et küçük adam. Senin de anneni s***erim. Buranın sahibi artık benim ve sizlerde bençm çalışanımsınız, ANLADINIZ MI?"

Kirby:"(Hafifçe gülerek konuşmaya başlar.) Bilader, senin yerinde olsaydım laflarıma dikkat ederdim. (Barın içindeki kameraları göstererek konuşmaya başlar.) Burada kameralar var bir de birkaçı da seste kaydedibiliyordu, Değil mi Jacob?!"

George:"Evet, aynen dediğin gibi Lucas!"

Yabancı Adam:"Sen merak etme, polisler bizi yakalamadan seni ve dükkanını küle çeviririz, bir gece ansızın... (Göz kırpar.) ÇAT ÇAT ÇAT ÇAT ÇAT PATA PATA PATA PATA PAT! ( Bu kelimeleri hızlı ve boşuksuz söylemiştir.)

Kirby:"Ya öyle mi?"

Yabancı Adam:"Evet öyle, (Sessiz bir şekilde konuşmaya başlar.) Daha sakin bir ortamda konuşalım, değil mi?

Kirby:"William, kapatalım artık yeter bugünlük."

Hendrick baş sallayarak takım elbiseli ve kendileri hariç herkesi dışarı çıkarır.

Yabancı Adam:"Evet, (Sağ elini hafif sertçe masaya vurar ve orada bırakır.) Şimdi daha iyi konuşabilirim."

Kirby masada önünde duran çatalı aniden alır ve ardında adamın masanın üzerinde duran eline saplar. Diğer adamlar Kirby'i etkisiz hâle getirmeye yeltendikleri an diğerleri o adamları etkisiz hâle getirir. Yabancı Adam acı içinde bağırıyordur. Yabancı Adam, Kirby'nin gözlerinin içine bakar. Kirby'nin gözlerinde sanki bir öfke, sanki bir baş eğmezlik duygusu vardı. Yabancı Adam'ın gözlerinde korku vardır, sanki hemen gitme isteği vardır. Bir süre birbirlerinin gözlerine bakarlar.

Kirby:"Şunların silahlarını alın ve araçlarındaki mallara da el koyun beyler."

Geri kalanlar Kirby'nin dediğini yaparlar ve ardından adamları salarlar. Adamlar sanki bir canavardan kaçıyormuşçasına kaçarlar. Arkalarına dahi bakmazlar. Daha sonra Kirby, Johnny'i baştan aşağı süzer.

Kirby:"İntikamını almışsın gibi bir hâl var üstünde Johnny."

Johnny:"Evet, efendim. Sizin sayenizde."

Kirby:"(Sağ elini Johnny'nin sol omzuna ayar.) Şunu unutma Johnny, intikam soğuk yenen bir yemektir. Eğer sıcak yersen ağzın yanar ve belki bu acıyı unutamayabilirsin. Ve de biz sana bir şey demedikten sonra böyle adamlara karşı hakkını savun, tamam mı?"

Johnny:"Tamamdır, efendim."

Kirby gülümser ve ardından grup dağılır. Kirby'nin telefonu çalar. Ekrana baktıpında arayanın Santino olduğunu görür. Santino, Napoli Oscura Crew ailesinin başka bir şehre taşındığını ve Vice'taki yerlerinç tekrar inşa etmesini ve üzerine güç koyması için Vice Şehri'ne Caporigime olarak atandığını söyler. Orada yalnız olmayacağını Lily'nin hâlâ orada olduğunu söyler. Kirby, kendisine söylenenleri onaylar ve telefonu kapatır. Kirby belki şu an Soldier olmadan direkt Caporigime olan ilk Associate olabilirdi. Kirby, aracına biner ve ardından evine doğru sürer.

O muhteşem dörtlü, Brothers' Cafe/Bar'ın önünde verdikleri poz. (Görsel bir yapay zeka olan Gemini'ye hazırlatılmıştır.)
« Son Düzenleme: 17.12.2025 21:23 MZK_41 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok