Konu: Reuben_Gluckstein - Abraham_Rothstein / Hile kullanımı.  (Okunma sayısı 400 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2025 20:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reuben_Gluckstein  -  Abraham_Rothstein
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Çok sevdiğim Aytuk abim seste ESP kullanıyorum demiş o gün savaşa gelen adamlardan bazılarıda sobiet kullanıyormuş kendi aldıkları "SS" lerde gözüküyor. Benim ve arkadaşlarım gibi kendileride 3500 / 4000 Dakika ceza almalarını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Savunmayı tek ve net şekilde yapın lütfen.

#1 - 11.08.2025 20:13
Sana o fotoğrafı atan kişiye gitte söyle nerden almışlar hileyi ahhaahhahahahahahah

#2 - 11.08.2025 20:14
ben o sizin yarım akıllı arkadaşınızın ağzını yoklamak için seste öyle söyledim, düşmedi ama zeki çocuk. Ben yayın açan adamım, video çeken adamım, bir birliğin R20'siyim, sizin kadar enayi değilim hile açayim;

BKNZ.

#3 - 11.08.2025 20:17
sizin kadar enayi değilim hile açayim;

Abi şimdi bu üslüp hiç olmadı sana sevdiğim bir abim dedim yakışmadı bu şekilde yanıtlaman.  :( Düzgün bir savunma yaparsanız tek ileti şeklinde çok mutlu edersiniz savunmanız bittiği zaman Yüce Vice Yönetimini etiketleyin lütfen.

#4 - 11.08.2025 20:19
Ayrıca eskiyacım

https://hizliresim.com/p8y0n4x

bu ekran görüntüsüne aimbot sonradan eklenmiş, siz eklemişsiniz. Sürekli sacma sapan sikayetler acıyorsunuz, acınız bitmiyor. @behzatç bu arkadaşlar artık burada barınmamalı.

#5 - 11.08.2025 20:21
video ortada şikayet ortada burda konuşacağına savunmanı yap yetkilileri etiketleyip barınmamalı felan gibisinden yorum yapma herkes cezasını yedi şimdi sıra sizde burda laf cambazlığına gerek yok

#6 - 11.08.2025 20:22
https://hizliresim.com/p8y0n4x
ahahahahhaahhaah burda dursunda fotoğrafa yakılaştırıp baktıkça bana bize ve bizden olan herkese kinini nefretini öğrenin ki
ÇOCUK ARTIK ATACAK İFTİRA BULAMAYIP BİDE ŞOP YAPMIŞ BUNUN YAPTIĞINA ŞOP DERİM BEN AHAHAHA
« Son Düzenleme: 11.08.2025 20:27 Jaguar »

#7 - 11.08.2025 20:25

Bilgisayarım ofiste buna karşılık net kanıt bekleyen admin varsa yarın iletirim. Arkadaşın artık ban yemesini istiyorum gerçekten bunun yüzünden soğudum her şeyden oğlan 31 çekerken ss editlemiş onuda şikayete kanıt sunmuş.
« Son Düzenleme: 11.08.2025 20:28 Jaguar »

#8 - 11.08.2025 20:28

hem küfür ediyor sonra düzeltiyor, üstelik hile aytuk denen elemanın birliğinden atılıyor hile şikayeti açıldığı için silahı arabası ve parası kime aktarıldıysa  silinmesini talep ediyorum. 44lvl adama hileden insiyatif uygulanacağını sanmıyorum. @behzatç

#9 - 11.08.2025 20:32
video ortada şikayet ortada burda konuşacağına savunmanı yap yetkilileri etiketleyip barınmamalı felan gibisinden yorum yapma herkes cezasını yedi şimdi sıra sizde burda laf cambazlığına gerek yok

sikayetten bagımsız, tanımam etmem noname birisi susturulursa sevinirim