Konu: Reuben_Gluckstein - Abraham_Rothstein / Hile kullanımı.  (Okunma sayısı 536 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 11.08.2025 21:20
çocuk hala şop yaptım abi demiyoda kendini haklı çıkarmaya çalışıyor zaten hileymişim ban yiyeceğim ekstra olarak ban yemem için neden çabalıyorsun:)
umarım yönetim senin bu her saniye beni ve Abrahamı banlatmak için attığın iftiralardan dolayı seni banlarda bizde rahat rahat rol yaparız.

#21 - 11.08.2025 21:39
çocuk hala şop yaptım abi demiyoda kendini haklı çıkarmaya çalışıyor zaten hileymişim ban yiyeceğim ekstra olarak ban yemem için neden çabalıyorsun:)
umarım yönetim senin bu her saniye beni ve Abrahamı banlatmak için attığın iftiralardan dolayı seni banlarda bizde rahat rahat rol yaparız.

Pek rol yapan birine benzemiyorsun OOC ticaret yaptığını biliyorum ama kanıtlarım yok. Savunmanız bitti ise sonuçlanabilir. @behzatc4530

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#22 - 12.08.2025 22:49
Merhaba, şikayet incelendi.

Reuben_Gluckstein karakteri sadece OOC küfür ve Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.

Not: Reuben_Gluckstein karakteri hakkında gönderilen SS edit ve oynanmış olduğu için @ESKIYA ( Yönetimi kandırmak çalışmak ) sebebiyle yasaklandı.