Merhabalar, öncelikle savunma yapmam gerekirse ilk emote sizin tarafınızdan geldi
@semiz "Her lafa sürekli atlayan Lorenzo'ya bakar" diye emote atmıştınız
@behzatc4530 ve ekip arkadaşlarım şahitliğini yapacaktır zaten. Bu attığınız emote doğru değil çünkü ben orda bir kere lafa girdim ve "her lafa sürekli atlayan" diyerek öncelikle ağırlığı olan bir ortamda ağırlığımı doğru olmayan bir emote ile bozmuş oluyorsunuz. Mevcut masa kapsamında bunu /pm ve /do dan bozmak istemedim karşılığında ağırlığımı düşürmemek adına bu emoteyi atmam gerekti.
Ayrıca benim attığım emote, doğrudan bir hakaret ya da kişisel aşağılama amacı taşımıyor. Masada şahsıma yönelik 'Her lafa sürekli atlayan Lorenzo' iması yapıldığında, ortamda üzerime oynandığını ve ağırlığımın sorgulandığını hissettim. Bu tür masalarda sözle ya da emote’la verilen imalar doğal karşılanır, ben de karşılığını o anın gidişatına uygun şekilde verdim. Tepkim, şahsımı ve karakterimi hafife alan bir yaklaşıma karşı verilmiş dengeli bir yanıttır. Ne genel huzuru bozmak gibi bir niyetim vardı, ne de ortamı provoke etmek gibi bir amacım. Yalnızca masadaki sözlü ağırlığımı koruma refleksiyle hareket ettim.