Gözüme çarptığı için belirtiyorum, adminlerin işini yormaya gerek yok sicilinin olması kafamı karıştırdı ondan dolayıp ufak bir bilgilendirme yaptım.
Şimdi dostum, yanlış hatırlamıyorsam o animi atmadan önce zaten düz olarak sana bakıyordum animi atacağım esnada zaten Jaydee'ye dönüyorum bu ss'te oldukça belirgin duruyor Jaydee'ye doğru dönük animi attığım.

"velev ki bu animi bana karşı yapmadın, başımda durup ısrarla itfaiye kamyonunu sürmeyi istemen zaten trollinge kaçıyor."
trolling yaptığım yok, sana en başından belirttiğim gibi yaptığımız bütün eylemler karakterimizin geçmişi ile bağlantılı, senin rolünü ben neden baltayayım elime ne geçecek anlamış değilim?
ıc olan bir olayı ooc'ye vurursan bu mix olur, ıc olarak CAPSLOCK'u kullanıp ve birden fazla bunu yapman zaten ne kadar toksik bir iletişim kurduğunu gösteriyor

, sana ısrarla pm üzerinden cevap vermeyip olayı ıc yolla çözmeye çalışıyorum, sana pm üzerinden verdiğim tek yanıt şuydu sana şikayet açacağım diyorsun bene açabilirsin diyorum. Sana orada cevap versem ooc olarak rolün gidişatını değiştirmiş olacağız bu da sürekli roleplayı kuralına uygun olmaz.
"zaten elimden geldiğince hızlı yapmaya çalışıyorum birde başımda bekleyip trolling yapmanız kafamı karıştırmanız için fazlasıyla yeterli oluyor"
dostum ben seni anlamıyorum nasıl bir kafa yapısından şikayeti açtığından beri bir yerlerden olmayan şeyleri uydurup duruyorsun.

"orada birsürü insan var"
dediğinde dışarıda kimse yoktu sadece seninle rolleyen Jaydee ile ben vardım zaten chatlog'a bakıldığında bir sürü insan olsa ve senin kafan karışacak olsa chatlogda bir sürü konuşma geçer değil mi?
"ama benim için önemli bir rol" anladım kanka senin için önemli bir rol.

"yaptığınız trolling yüzünden oocden (pmden) uyarı geçiliyor, uyarı geçerken caps açık şekilde yazdım biraz fazla kaçmış olabilir anlayacağınızı düşünmeniz amacıyla öyle yazdım"
biraz fazla kaçmış olabilir

diye bir söylem yok dostum aynı şekil sana bende CAPSLOCK kullanarak cevap verebilirdim ama bunu yapmadım, capslock kullanarak sürekli ıc olan bir olaya ooc olarak müdahele etmen senin hatan sana pm üzerinden verdiğim tek cevap şikayet açablirsin oldu capslock kullanarak insanları tilt etmeye çalışmanı doğru bulmuyorum.
sizin trollemeniz yüzünden yapacağım her eylemi baştan almak zorunda değilim.
maalesef herkes burada eşit şartlarda, rolün gidişatına göre yaptığın şeyi baştanda alabilirsin hiç yapmak durumundada kalmayabilirsin, ıc olarak bir sorun görmüyorum.
son olarak, şu ssteki haraket apaçık trollingdir, kapı açık olsaydı indirmekle uğraşacaktım sanırım.
İtfaiyeci olduğun için kendini dokunulmaz falan mı sanıyorsun anlamış değilim, aynı hareketi polis arabasına yapsam tutuklanacağımı bilirim, sende ıc yollar ile polisi arayabilirsin.
Son olarak bütün olaylar ıc olarak gelişmiş karakterlerimizin yapısı, yaşı ve çevresi gibi bir sürü faktör bu tarz bir etkileşimi ortaya çıkarıyor ayrıca çektiğin videoyu 10 dakikada upload edebilirsin, seni yoracağını sanmıyorum böyle parça parça ssler atmak yerine videonun tamamını yollayabilirsin böylelikle adminleride yormadan şikayeti sonuçlandırabiliriz.