Konu: Kieran Drake Trolling  (Okunma sayısı 241 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2025 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran_Drake https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=44153

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te belli olmaktadır.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hydrant bakımı yaparken yanıma geliyor, itfaiye kamyonunu bir tur versene diyor. Veremem dediğimde ise başımda anim atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/gcrnz37

Ek açıklamalar(varsa): yapmayın arkadaşım, ne yazdığımızı unutuyoruz sonra.

#1 - 09.08.2025 01:08
İyi forumlar dilerim :sampanya:

Öncelikle şikayet açtığında forum ismimide etiketlemen gerekiyor dostum, bana açılmış olan bir şikayetten haberim bile yok forumda rastgele gezerken fark ettim, fark etmesem savunma yapmadan işlem görecektim buna dikkat edersen sevinirim.

Olayın en başından anlatayım Tableu reklamı atılıyor ve oraya gitmek için çete içerisinde oldukça samimi olduğum bir arkadaşımı yanıma alıyorum, karakterlerimiz yaptığımız rol gereği yaşı küçük, heyecan arayan ve kendilerini bir şekilde kanıtlama çabasında olan tipler.
Şehirde pek nadir görülen iftaiye kamyonunu görüyoruz, arkadaş o esnada nasıl önemli bir rol yapıyorsa yanına gelip rol yapmaya başladığımız anda pm üzerinden ıc yaşanan bir olayı ooc'ye vurarak engel olmaya çalışıyor kısaca mix yapıyor, ek açıklama kısmında yazdığın şeyide biraz garipsedim yaptığın rol o kadar önem teşkil eden bir olay olduğunu sanmıyorum, birinin hayatını kurtarmıyorsun veya yanan bir evin içine atlamıyorsun bu kadar kinlenip ooc chatten yazı yazmanada anlam veremedim.

"Veremem dediğimde ise başımda anim atıyor." o animi sana atmadığımı adın gibi biliyorsun dostum, chatloga bakıldığında Jaydee karakteri "Alayım sana bir tane" dediğini görüyorsunuz bende ona esprisel bir tonda sen anca bunu alırsın diyip el şakası yaptığım bir animi atıyorum burada Shalian Lance karakterine karşı herhangi bir anim atma durumu yok -ki...bunu arkadaşta adı gibi iyi biliyordur, videonun devamını atabilirse o animi ona atmadığım görülecektir. Kişiye karşı herhangi bir ihlal yapmadığım için benim işlem görmem için o hareketi sanki kendine karşı yapmışım gibi lanse etmiş, insanları jaile attırmanız hoşunuza mı gidiyor anlamış değilim.

Ek olarak kişi ıc sicile sahip olmasına rağmen bu departmanda R19 rütbesinde rol yapıyor, benim bildiğim kadarıyla malibuda bile sicili olan kimse çalışmıyor, bir yanlış anlaşılma veya herhangi bir durum varsa bunu öğrenmek isterim, sicili olan birisi departmanda çalışamıyor benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltirsiniz.
Jaydee_Monroe @wexsyshotta62 olayı doğrulayabilir el şakasını ona yaptığıma dair.

« Son Düzenleme: 09.08.2025 01:27 GhettoLifers »

#2 - 09.08.2025 13:07
etiketi unutmuşum, gözümden kaçmış kusura bakma.
ıc sicil meselesi için ayrı bir şikayet açabilirsin, oradan konuşabiliriz, bu başlık altında benim sicilimin olup olmaması bu konuda konuşmayı gerektirmiyor, neden özellikle belirttin bunu anlamış değilim.
ayrıca chat akıp gittiği için animi kime attığın gözümden kaçmış olabilir burada bana dönüp yapman bunu bana karşı yaptığını gösteriyor.
arkadaşına atacaksan bir itfaiye personeline dönük şekilde değil, arkadaşına dönük şekilde yapman daha güzel olacaktır.
velev ki bu animi bana karşı yapmadın, başımda durup ısrarla itfaiye kamyonunu sürmeyi istemen zaten trollinge kaçıyor.
başımda durup yaptığınız rol trollingden başka birşey olmadığı için pmden uyarı geçiliyor, gidin dediğim halde gitmiyorsunuz başımdan ve pmden uyarı geçiyorum, mixing durumu yok.

"Şehirde pek nadir görülen iftaiye kamyonunu görüyoruz, arkadaş o esnada nasıl önemli bir rol yapıyorsa yanına gelip rol yapmaya başladığımız anda pm üzerinden ıc yaşanan bir olayı ooc'ye vurarak engel olmaya çalışıyor kısaca mix yapıyor, ek açıklama kısmında yazdığın şeyide biraz garipsedim yaptığın rol o kadar önem teşkil eden bir olay olduğunu sanmıyorum, birinin hayatını kurtarmıyorsun veya yanan bir evin içine atlamıyorsun."

bu işi yaparken sürekli emote veriyorum, chate yazdığınız mesajlar en son yazdıklarımı yukarıya taşıyor. orada birsürü insan var zaten elimden geldiğince hızlı yapmaya çalışıyorum birde başımda bekleyip trolling yapmanız kafamı karıştırmanız için fazlasıyla yeterli oluyor. "birinin hayatını kurtarmıyorsun veya yanan bir evin içine atlamıyorsun." bu rol önemli bir rol olmayabilir ama benim için önemli bir rol, itfaiye vakası pek çıkmadığı için itfaiye kamyonunu bu şekilde hydrant bakımları ile değerlendiriyorum. yaptığınız trolling yüzünden oocden (pmden) uyarı geçiliyor, uyarı geçerken caps açık şekilde yazdım biraz fazla kaçmış olabilir anlayacağınızı düşünmeniz amacıyla öyle yazdım, birisinin rolümü baltalamaya çalışması sevmediğim haraketlerden birisi. birde uyarı geçmenin kinlenmekle ilişkilendirilmesini pek anlamış değilim, sizin gibi birsürü insanla rollerde karşılaşıyorum. yaptığınız rol baltalamaktan başka birşey değil, sizin trollemeniz yüzünden yapacağım her eylemi baştan almak zorunda değilim.

son olarak, şu ssteki haraket apaçık trollingdir, kapı açık olsaydı indirmekle uğraşacaktım sanırım. https://hizliresim.com/jtwvuv7
« Son Düzenleme: 09.08.2025 14:14 fiatdoblo »

#3 - 09.08.2025 14:58
Gözüme çarptığı için belirtiyorum, adminlerin işini yormaya gerek yok sicilinin olması kafamı karıştırdı ondan dolayıp ufak bir bilgilendirme yaptım.

Şimdi dostum, yanlış hatırlamıyorsam o animi atmadan önce zaten düz olarak sana bakıyordum animi atacağım esnada zaten Jaydee'ye dönüyorum bu ss'te oldukça belirgin duruyor Jaydee'ye doğru dönük animi attığım. :manifdog

Alıntı
"velev ki bu animi bana karşı yapmadın, başımda durup ısrarla itfaiye kamyonunu sürmeyi istemen zaten trollinge kaçıyor."
trolling yaptığım yok, sana en başından belirttiğim gibi yaptığımız bütün eylemler karakterimizin geçmişi ile bağlantılı, senin rolünü ben neden baltayayım elime ne geçecek anlamış değilim?

ıc olan bir olayı ooc'ye vurursan bu mix olur, ıc olarak CAPSLOCK'u kullanıp ve birden fazla bunu yapman zaten ne kadar toksik bir iletişim kurduğunu gösteriyor :-\, sana ısrarla pm üzerinden cevap vermeyip olayı ıc yolla çözmeye çalışıyorum, sana pm üzerinden verdiğim tek yanıt şuydu sana şikayet açacağım diyorsun bene açabilirsin diyorum. Sana orada cevap versem ooc olarak rolün gidişatını değiştirmiş olacağız bu da sürekli roleplayı kuralına uygun olmaz.

Alıntı
"zaten elimden geldiğince hızlı yapmaya çalışıyorum birde başımda bekleyip trolling yapmanız kafamı karıştırmanız için fazlasıyla yeterli oluyor"
dostum ben seni anlamıyorum nasıl bir kafa yapısından şikayeti açtığından beri bir yerlerden olmayan şeyleri uydurup duruyorsun. :garip:

Alıntı
"orada birsürü insan var"
dediğinde dışarıda kimse yoktu sadece seninle rolleyen Jaydee ile ben vardım zaten chatlog'a bakıldığında bir sürü insan olsa ve senin kafan karışacak olsa chatlogda bir sürü konuşma geçer değil mi?
"ama benim için önemli bir rol" anladım kanka senin için önemli bir rol.  :D

Alıntı
"yaptığınız trolling yüzünden oocden (pmden) uyarı geçiliyor, uyarı geçerken caps açık şekilde yazdım biraz fazla kaçmış olabilir anlayacağınızı düşünmeniz amacıyla öyle yazdım"
biraz fazla kaçmış olabilir :garip: diye bir söylem yok dostum aynı şekil sana bende CAPSLOCK kullanarak cevap verebilirdim ama bunu yapmadım, capslock kullanarak sürekli ıc olan bir olaya ooc olarak müdahele etmen senin hatan sana pm üzerinden verdiğim tek cevap şikayet açablirsin oldu capslock kullanarak insanları tilt etmeye çalışmanı doğru bulmuyorum.

Alıntı
sizin trollemeniz yüzünden yapacağım her eylemi baştan almak zorunda değilim.
maalesef herkes burada eşit şartlarda, rolün gidişatına göre yaptığın şeyi baştanda alabilirsin hiç yapmak durumundada kalmayabilirsin, ıc olarak bir sorun görmüyorum.

Alıntı
son olarak, şu ssteki haraket apaçık trollingdir, kapı açık olsaydı indirmekle uğraşacaktım sanırım.

İtfaiyeci olduğun için kendini dokunulmaz falan mı sanıyorsun anlamış değilim, aynı hareketi polis arabasına yapsam tutuklanacağımı bilirim, sende ıc yollar ile polisi arayabilirsin.

Son olarak bütün olaylar ıc olarak gelişmiş karakterlerimizin yapısı, yaşı ve çevresi gibi bir sürü faktör bu tarz bir etkileşimi ortaya çıkarıyor ayrıca çektiğin videoyu 10 dakikada upload edebilirsin, seni yoracağını sanmıyorum böyle parça parça ssler atmak yerine videonun tamamını yollayabilirsin böylelikle adminleride yormadan şikayeti sonuçlandırabiliriz.

#4 - 09.08.2025 15:28
 :manifdog   :-\   :D   :garip:  tamam, üslubunu ve kullandığın emojileri beğendim.

tarafımdan başka ileti gelmeyecektir, bakacak admin yazdığımız mesajları değerlendirebilir.
« Son Düzenleme: 09.08.2025 15:36 fiatdoblo »

#5 - 09.08.2025 15:37
sonuçlanabilir ;) ;) ;)

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#6 - 09.08.2025 16:08
Merhaba, şikayet incelendi.

Savunma geçerli görüldü.

@GhettoLifers tekrarında daha dikkatli olmanız gerekiyor. Benzer bir şikayette bu şikayet ekstra olarak göz önünde bulundurulacak.