Bence saçma emotesiz silah çekmek ihlal değil mi dostum zaten, artı olarak yok onu şöyle gördüm onu böyle gördüm gibi söylemler biraz boş. Dashcam 360 derece mı görüyor nasıl arkadaki adamın silahlı olduğunu gördün? Ayıretten q e yaparken üç kere düşünmelisin diyorsun bu adam bilerek bir şey yapmıyor, saçmalığın daniskası başka bir şey değil. Canınız sıkılıyor rol yapmaya çalışıyorsunuz.
Bu işin bencesi, sencesi, oncası, buncası, şuncası, mı var? Emotesiz silah çekme olayı tamamen bir saçmalık ve bundan bahsetmen de saçmalık. Karakterim Ethan Pierce ve dostum
@Duce 'nin karakeri Matteo Ellison, başını o an size doğru çevirip baktığında Maximilian Busch'un elinde deagle görebiliyor mu? Evet görebiliyor, bunu telsizden bildiriyoruz ekip çağırıyoruz size felony stop uyguluyoruz. Zaten sizden silah falan almadık
mağdur olmadınız. Ben anlamıyorum hâla neyi diretiyorsunuz? Bu adam bilerek bir şey yapmıyor ne demek? Evine gelip klavyeyi, fareyi ben mi tutayım? Ben mi q - e yapmayayım. Yukarıda Scealten'ın aynı olaydan ötürü açılan şikayete verdiği cevabı atıyorum, okumadan ileti girmek için ileti giriyorsun. Bu tarz şikayetlerin %99.999'unda illegal taraf haksız bulunuyor. Tekrar söylüyorum, klavye + fare sizin sorumluluğunuzda, yanlışlıkla kaydırmış o olmuş, bu olmuş ben onu bilemem rolde gördüğümü uygularım.
Tutturmuşsunuz "pd wine oynuyor pd wine oynuyor pd wine oynuyor" yok arkadaşım wine falan oynamıyoruz oynayacak olsam (ki öyle bir adam değilim) başta VCPD'den çıkmaz, FDI'a hiç girmezdim bile. Bizim rollerimiz daha uzun soluklu, uzun vadede kazanmayı hedefleyen (mahkeme yoluyla vs.) roller. Kanıtlar ortada, mağdur değilsiniz, bu şikayette sorun olarak gördüğünüz tek şey Maximilian'ı soruşturuyor olmamız. Onu da yapmaya hakkımız var, kanıtımız var. Gereksiz yere şikayeti uzatmanın bir anlamı yok, şikayeti okuyan yetkili de bir insan sonuçta.