Konu: Timur Anjaparidze - Silent, ESP  (Okunma sayısı 136 defa)

#0 - 05.08.2025 14:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur Anjaparidze @baratheon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Silent kullanımı ve ESP kullanımı aynı zamanda şu anda baktığım esnada kişinin herhangi bir illegal birlikte bulunmamasını fark ettim ya sürekli gir çık yapıyor ya da sivildeyken destek veriyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimin oyuncuları arabayla seyahat halindeyken MS13 çetesi üyeleri tarafınca takip ediliyor ve daha nametagları gözükmeden ateş almaya başlıyorlar aynı zamanda burada MS13 üyeleri de ESP ve silent kullanıyor onlar için ayrı bir şikayet açıldı (https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174540.0) fakat bu şikayetteki konumuz Timur karakterinin mixing ile bir anda belirip yine nametagı dahi gözükmeden oyuncularıma ateş açması ve 1 saniyede düşürmesi. Video dikkatli izlendiği taktirde Timur karakterinin ESP ve Silent kullandığı bariz belli oluyor aynı zamanda kişi daha önceden 2 kez hile kullanımından ötürü karakter banı yemiş bu üçüncü şikayeti olarak forum ban yemesini ve aktarımlarının kontrol edilmesini talep ediyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Aynı sebepten ötürü benim birliğimdeki bir oyuncuya da yaptırım uygulandı keza onlar 2 kişi 1 pdyi düşürdü diye fakat burada bariz belli ki arkadaş tek başına iki oyuncumu da tekliyor zaten arkadaki MS13 çetesinin mermileri işlemiyor bozuk silent kullandıkları için yani iki oyuncuyu da aynı anda nasıl düşürebiliyor bunu anlayamadım. Kendi oyunucumun yaptırım uygulandığı şikayeti de bırakacağım kendi gözlerinizle görebilirsiniz (https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174253.0)

« Son Düzenleme: 05.08.2025 14:42 sukeyman »

#1 - 05.08.2025 14:42

#2 - 05.08.2025 20:52
Suçlamalara gelirsek;

Bana karşı dümdüz gelen bir araca, aimim sağlam olmasına rağmen güzelce düşürüp bu arada bilmiyorsan drive-by'da mermilerin sekmez. Dümdüz gelen bir araca aim aiarak düşürmene silent demeni açıkcası güldüm. Üstünden günler geçmiş şikayetini şimdi açmana da güldüm. Esp demene ayrı güldüm. MSC üyelerini zaten arkadan takip ediyorduk, onların bilincinde sıktık. Silent olsam, emin ol yanındaki arkadaşına silentim kayıp, onuda orda lâl ederdim. Bazı şeylerin bilincin de olmanız lazım, yok aktarımları kabul edilsin falan. Ne bu kininiz? Savaşda düştük diye, diğerleri onay aldı diye mi? Tamamen kendi yazdığınız kitabı okuyorsunuz.

Tekrardan iyi forumlar, iyi günler. Orada esc attığın için de ayrı şikayet açacağım.

#3 - 05.08.2025 20:53
Ayrıca, şunu dile getirmek isterim. O ara silahların hasarları bugluydu. Fark ettiyseniz AK mermisi 36-40 atıyor, 100 canın var. Bunu da savunmaya eklemek isterim.

#4 - 06.08.2025 01:26
İyi geceler, şikayet detaylıca incelendi. Yapılan kapsamlı kanıt incelemesinde şikayete konu olan Timur_Anjaparidze karakterinin orta mesafeden ve zigzag manevra yapan bir araca karşı yalnızca sürücü koltuğundaki oyuncuya yönelmiş şekilde toplam 6 mermiyle gerçekleştirdiği atışların tamamının yaklaşık 2 saniyelik bir süre içerisinde eksiksiz isabet sağladığı açıkça belli olmaktadır ve ortada başka bir atış bulunmamaktadır. Video kare hızına göre yaptığım detaylı incelemede kanıt olarak sunulan video içerisinden alınmış kronolojik kesitler ile hiçbir sekme veya ıskalama yaşanmadan mermilerin tamamı doğrudan hedefe gitmiş, bu durum oyun içi mekanikler ve insan tepkime süresi değerlendirildiğinde sıradan bir insan refleksi ya da samp mekaniği ile açıklanamayacak bir düzeyde. Mermilerin tamamının aynı konuma dağılmadan sapmasız ulaşması ise aimlock kullanımını açıkça belli ediyor.  Sunulan kanıtlar insan becerisiyle açıklanamayacak düzeyde ve araçların arasındaki mesafeler ile yaptığı birbirine zıt manevralar, atış yapan araçtaki oyuncunun ekranında crossunun nişan aldığı yerde en az 1.5 ila 2cm arası sapma yapması gerekmekte iken ve ıska gerektirirken burada 6/6'lık bir isabet bulunuyor. Şikayet edilen oyuncunun geçmişte de iki kez benzer ihlaller nedeniyle karakter bazlı ceza almış olması göz önünde bulundurularak bu şikayet tekrar bir tolerans alanı olarak değerlendirilmeyecek. Oluşturulan şikayet geçerli kabul edilmiş, ilgili oyuncuya karşı 3. parti yazılım kapsamında ceza uygulanarak şikayet kilitlenmiş ve arşive taşınmıştır.

1. HİT: GösterGizle

2. HİT: GösterGizle

3. HİT: GösterGizle

4. HİT: GösterGizle

5. HİT: GösterGizle

6. HİT: GösterGizle