Kendi adıma ve arkadaşlarım adına ufak bir savunma geçeceğim. Öncelikle biz de mermiciye gittik, virajı almama muhabbeti esp ile alakası yok çünkü biz de hâlihazırda o tarafa gidiyorduk zaten. Silent konusuna gelirsek, orada iki kişi sıkıyoruz, mermi izleri Sampta buglanabilir, bunu birinci şahıstan izlememiz gerekiyor. İki kişi aynı sıkıp birisinin mermi izi oraya gidip diğerinin can barı eksilen arkadaşa gitmesi oldukça muhtemel. Name tagımızı görmeden ateş ettiler demişsin, oraya da gelelim. Öncelikle ilk başta hoodunuza gittik, fakat sizi bulamadık. Siyah sultanla hoodumuzu bastığınız için sizin hangi araçla ve hangi skinle dm attığınızı biliyoruz. Şimdi diyeceksiniz ki."Mosko tokoyorduk folon." Hayır güzel kardeşim, maskeniz de yok. Oyunumu 8x'te oynadığım için uzaktan araç içini ve modelleri görebiliyorum, İlk Db'ye bu yüzden ben kalkıyorum, çünkü uzaktan skinlerinizi ve kullandığınızı araçı birleştirince o saatte tek sizi işaret ediyor, zaten sizi arıyorduk.
Arkadaki arkadaş yerine ilk önce sürücü düşüyor demişsin, bu normal bir şey referans olarak şu arkadaşın videosunu koyacağım.
https://streamable.com/squ59iBu videoda arkadaş sol arka koltukta olan ben yerine sürücüye hasar atıyor, bu olağan bir şey anlayacağınız, diğer arkadaşlarım da elbet savunma atacaktır.