Konu: Hile Kullanımı, ESP ve Slient Aim  (Okunma sayısı 455 defa)

#0 - 30.07.2025 20:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_58333, Maskeli_59237, Maskeli_58599, Maskeli_61970
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Downtown bölgesine mermi almak için gittik ve arkadaşlar henüz adımızı görmeden bize ateş açtılar, şimdi detaylıyaca kanıtlarda açıklayacağım fakat burada da önsöz geçelim. İlk olarak bizi henüz görmeden viraj almaları ve henüz ismimiz renderlanmadan bize sıkmaları tamamen bir tesadüf olamaz diye düşünüyorum, diğer bir olay ise Eric Ochoa karakterim sürücü olmasına rağmen arkasındaki Luca Castro adlı oyuncudan daha önce düşmüş ve bir Slient Aim unsuru. Video da görüldüğü üzere iki kişi Drive-by çekiyorlar, bu neredeyse imkansız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Videonun tamamı.
i=QY9AgnIzK_F7mMvp

Adımızı görmeden viraj almaları ve sıkmaya hazırlanmaları; https://hizliresim.com/mk46b3m

Adımız henüz renderlanmadan drive-by çıkmaları; https://hizliresim.com/kq758ag

Arabanın üstüne gelen mermiden Luca Castro adlı karakterin mermi yemesi, yeni güncellemeyle gelen can barında artık hasar aldığınızda can barı üstünde çıkıyor bu da her şeyi kanıtlıyor; https://hizliresim.com/bos6cu3

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 30.07.2025 20:08 Dandanakan »

#1 - 30.07.2025 20:40
Kendi adıma ve arkadaşlarım adına ufak bir savunma geçeceğim. Öncelikle biz de mermiciye gittik, virajı almama muhabbeti esp ile alakası yok çünkü biz de hâlihazırda o tarafa gidiyorduk zaten. Silent konusuna gelirsek, orada iki kişi sıkıyoruz, mermi izleri Sampta buglanabilir, bunu birinci şahıstan izlememiz gerekiyor. İki kişi aynı sıkıp birisinin mermi izi oraya gidip diğerinin can barı eksilen arkadaşa gitmesi oldukça muhtemel. Name tagımızı görmeden ateş ettiler demişsin, oraya da gelelim. Öncelikle ilk başta hoodunuza gittik, fakat sizi bulamadık. Siyah sultanla hoodumuzu bastığınız için sizin hangi araçla ve hangi skinle dm attığınızı biliyoruz. Şimdi diyeceksiniz ki."Mosko tokoyorduk folon." Hayır güzel kardeşim, maskeniz de yok. Oyunumu 8x'te oynadığım için uzaktan araç içini ve modelleri görebiliyorum, İlk Db'ye bu yüzden ben kalkıyorum, çünkü uzaktan skinlerinizi ve kullandığınızı araçı birleştirince o saatte tek sizi işaret ediyor, zaten sizi arıyorduk.
Arkadaki arkadaş yerine ilk önce sürücü düşüyor demişsin, bu normal bir şey referans olarak şu arkadaşın videosunu koyacağım. https://streamable.com/squ59i
Bu videoda arkadaş sol arka koltukta olan ben yerine sürücüye hasar atıyor, bu olağan bir şey anlayacağınız, diğer arkadaşlarım da elbet savunma atacaktır.
« Son Düzenleme: 30.07.2025 21:10 Blestfall »

#2 - 30.07.2025 20:48
Maalesef yine hiçbir videonuz yok, bu gerçekten komiklik olmaya başladı. Madem bu kadar sütten çıkmış ak kaşık şekilde oynuyorsunuz lütfen videolu oynayın o halde. Sizin hood da o araç ile dolaştığımızı söylemişsin bir kanıt bırakmamışsın, biz o sırada hood da dolaşmadık var ise kanıdın söyle. 16X de oynasan bile bu kadar emin olarak sıkamazsın, bizi gördüğün anda sıkıyorsun. Bu arada SA-MP üzerinde 16x diye bir şey mi var, henüz GTA 5'te bile o özellik yokta merak ettım.

Bir yazıyla bu şikayetten aklanacağınızı sanıyorsanız yanlıyorsunuz gerçekten. Savunmanız herhalde bu kadar, yetkili kararı verir. @Mea @Pink

#3 - 30.07.2025 21:11
Sanırım tanıdığın iki admini etiketlemişsin, samimiyet üzerinden şikayet sonuçlanmasını bekliyorsan yanılıyorsun. Çünkü yetkili şikayetlerine iki admin de bakmıyor dostum, arkadaşlarım savunma atacak, yazdıklarımı düzgün oku :-\ :-\ :-\ :-\

#4 - 31.07.2025 06:34
esp yok kokunu almışlar sadece, kokunu alamasalar bile şahin gözleri(8x) var her türlü görürler falan. tanıdığın adminleri etiketlemişsin bide bak sen >:(

#5 - 31.07.2025 07:49
Kendi adıma ve Narquise karakteri için savunma;

Aynı bölgede defalarca turluyoruz ve Eric Ochoa karakterini 2 kez(ne hikmetse ayağa kalkıp kalkıp araçla gezip aynı bölgede arkadaşlarına bilgi vermeye devam ediyor) savaştayız ve her yerde sizi arıyoruz. (videoyu atan arkadaş bilerek 10 saniye kırpmış ki espden yasaklanalım, olay öncesinde her yerde dolaşıyorlar ve biz onları biliyoruz ve gördük. Arkadaşların dediğine göre bizim onlara sıkmamız tamamen tesadüf) Mermi doldurmanız gerektiğini her türlü biliyoruz bu yüzden sürekli mermici tarafında dolanıyoruz ve bunu herkes bilir. Savaşta olduğunuz için aracınızı biliyoruz (2-3 gündür hoodumuz dahil aynı araçla savaşıyorsunuz) bize doğru gelince bizde sıkıyoruz. Ayrıca bize ESP demen için rahatça 10-20 dakikalık kayıtlar yüklemen gerekir. Etrafta sizin gezdiğinizi biliyorduk ve ateş açtık. On-on beş saniyelik videolar ile burada adminleri kandırmaya çalışma lütfen. Silent olayına gelirsek ise bakımdan önce hit ve mermi sistemi biraz bozuktu, 20-30 vuruyordu ak. Bir de iki değil üç kişi driverbya çıkıyor, rahatça düşmeniz normal. hit bugu, ak ile sıkıyoruz zaten tek hit 20 30 civarı vuruyor 3 kişiyiz 30 vursak adam yok oluyor zaten.

@Pink sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 31.07.2025 12:21 superstar »

#6 - 31.07.2025 11:36
Birincisi attığını ekran görüntülerinde hiçbir şey anlaşılmıyor, Eric Ochoa karakterini ise idlewood bulvarında sonradan görüyorsunuz madem bir video var atın izleyelim beyler. Eric Ochoa karakterinin altındaki araç premier markalı bir araç ve biz orada sultan ile bekliyoruz, kendiniz ile çeliştiğiniz bir kere daha belli oluyor.

Ve bir şey farkettiniz mi, tüm Ekran Görüntülerinde radio off ya da açılıyor durumunda oluyor bu da neyi işaret ediyor? Bariz bir ESP kullanımı tabi ki, gönderdiğiniz çoğu kanıt niteliği taşıyamıyor bile sağ altta tarih yok.

Arkadaşın attığı Ekran Görüntülerinde yine karakter renderlanmamış, hani oyunu 32x de oynuyordunuz? Savunmanız bu kadarsa sonuçlanabilir ve arkadaşların her Ekran Görüntüsünde radio açması da incelenirse sevirim. Çünkü insert tuşuna atanmış bir ESP mevcut, bundan ötürü arkadaş her ekran görüntüsünde radio off on yapabiliyor ve videodan görsel alıyor.
« Son Düzenleme: 31.07.2025 11:50 Dandanakan »

#7 - 31.07.2025 12:01
Birincisi attığını ekran görüntülerinde hiçbir şey anlaşılmıyor, Eric Ochoa karakterini ise idlewood bulvarında sonradan görüyorsunuz madem bir video var atın izleyelim beyler. Eric Ochoa karakterinin altındaki araç premier markalı bir araç ve biz orada sultan ile bekliyoruz, kendiniz ile çeliştiğiniz bir kere daha belli oluyor.

Ve bir şey farkettiniz mi, tüm Ekran Görüntülerinde radio off ya da açılıyor durumunda oluyor bu da neyi işaret ediyor? Bariz bir ESP kullanımı tabi ki, gönderdiğiniz çoğu kanıt niteliği taşıyamıyor bile sağ altta tarih yok.

Arkadaşın attığı Ekran Görüntülerinde yine karakter renderlanmamış, hani oyunu 32x de oynuyordunuz? Savunmanız bu kadarsa sonuçlanabilir ve arkadaşların her Ekran Görüntüsünde radio açması da incelenirse sevirim. Çünkü insert tuşuna atanmış bir ESP mevcut, bundan ötürü arkadaş her ekran görüntüsünde radio off on yapabiliyor ve videodan görsel alıyor.

radioff.cs kullanıyorum, ayrıyetten altta kuzenler ile discordda konuşuyorum bas konuş tuşum r bunun kadar normal bir şey yok, nereden saldıracağınızı şaşırdınız radionun kapanıp kapanmamasından vurmaya çalışıyorsunuz. :D :) (inceleyen admin radioff muhabbetini detaylandırmamı isterse video ile detaylandırabilirim)
On on beş saniyelik kayıtlarla esp şikayeti açman bizi güldürdü canım. Belki biz sizi takip ediyoruz? Arkadan peşledik ve aracınızı gördük? Farklı bir argüman sunmayacaksan sonuçlanabilir. /hudkapat ile oynuyorum, loglar kontrol edilebilir seni aynı yerde, (market caddesi dahil, kanıtlarımızda destekliyor) iki kez düşürdük. Birlik arkadaşların seni alabileceğini göz önünde bulundurarak davranırsak orada olacağınızı ve mermi alacağınızı biliyorduk. Kaldı ki yerden kalkıp arkadaşlarının aracına binip yada süreceğini bilemedik. Daha fazla ileti ile şikayeti bulanıklaştırıp sonuçlanmasını ertelemeyelim.
« Son Düzenleme: 01.08.2025 14:52 superstar »

#8 - 31.07.2025 12:04
Tamamdır kanka, o zaman temiz oynuyorsan at videoyu bizde izleyelim sende.

#9 - 31.07.2025 12:07
Tamamdır kanka, o zaman temiz oynuyorsan at videoyu bizde izleyelim sende.
Çalışıyorum, evde değilim. Evene gelene kadar da sonuçlanmazsa sana radio kapatıp açtığım ve seni düşürdüğüm yeri göndereceğim. Kaldı ki yaptığım savunma gayet yeterli duruyor(bence) on saniyelik (esp) arka planı olmayan şikayetinde bol şanslar dilerim.