Merhaba, öncelikle bu olayın yaşandığı sabah oyuna yeni girmiştim ve üzerimde silahlarım vardı. O sırada hood bölgemde bir ekip aracı bulunuyordu. Oyuna yeni girdiğimi görmesine rağmen telsizden "Silah" tarzında bir yazı yazıp, yapmaması gereken bir şey yapmıştı. Neden yapmaması gerekiyor? Oyuna yeni girdiğimi görüyor, orada hiçbir şey yapamayacağımı da biliyor. Bu durumdan faydalanıp, kendi aleyhine bir şey yapıyor arkadaş. "Ama bu sizin ile alakalı değil, neden kaçıp size sıktığımı anlatıyorum." Ben de bu durumu yaşadığım için, karakterim adına aranma açıldığını düşünüyorum. Aynı araç ile kaçmıştım. Üzerimde yine tüfek ve tabanca olduğu için, direkt olarak riske atmak istemedim kendimi. Tek başıma sıkma riskini göze aldım.
Meta konusuna gelirsek, sizi tek başıma vuruyorum. İki polisi de araçtan neredeyse araçtan inmelerine vakit bırakmadan yaralıya düşürüyorum. Sonrasında arkadan bir araç gelip, size sıkıyor. Alakam da yok. Daha sonrasında zaten sizi bekleyip, tekrardan ateş açarak düşürmüşler. Burada tesadüf gibi bir durum yaşanmış. Silah hasarlarının değiştiğini bildiğim için araçtan inip, ikinize de tek sıkıyorum. Sonradan dahil olan araç ile bir alakam yok. Sonrasında onlardan da kaçıyorum, zaten. Belki bana DM atarlar düşüncesi ile. Hasar loglarına da bakabilirsiniz, isterseniz. İkinci defa ateş açıldığı zaman, o ortamda bulunmuyordum.