Konu: Sherpah_Rothstein |GOD süphesi  (Okunma sayısı 312 defa)

#0 - 25.07.2025 13:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sherpah_Rothstein
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda mevcut. Arabadakiler.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2025, 00.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam ufak bir operasyon yaptık şahıs R19 ve bize god kullanıyor gibi geldi yaklaşık 60 mermi sıktık şahıs düşmedi kayıtlarını iletmesini istiyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :sampanya:
« Son Düzenleme: 25.07.2025 17:09 ESKIYA »

#1 - 25.07.2025 17:58
CTRL + ALT + S ile oyunun son beş dakikasını kaydettiğim mevzu açık değilmiş, taramaya başladığınızda açık olmadığını fark ettim ve büyük bir pişmanlık yaşadım. Kolsuzluğunuzu veya SA:MP buglarından birini Godmod olarak değerlendirmek biraz saçma olur gerekli incelemeler yapılabilir benim açımdan bir problem yok. Godmod neden açayım? Orası ayrı bir mesele zaten, ölürüz öldürürüz bu kadar kasmayın gençler :D

#2 - 25.07.2025 18:07
CTRL + ALT + S ile oyunun son beş dakikasını kaydettiğim mevzu açık değilmiş, taramaya başladığınızda açık olmadığını fark ettim ve büyük bir pişmanlık yaşadım. Kolsuzluğunuzu veya SA:MP buglarından birini Godmod olarak değerlendirmek biraz saçma olur gerekli incelemeler yapılabilir benim açımdan bir problem yok. Godmod neden açayım? Orası ayrı bir mesele zaten, ölürüz öldürürüz bu kadar kasmayın gençler :D

Dostum ben ilk defa böyle bir bug görüyorum ESC attım desen eyw de onu da dememişsin bide kalkıp küçümsemeye çalışıyorsun  :-\ seni gidi barış boyun çakması seniii.  :garip:

ölürüz öldürürüz bu kadar kasmayın gençler :D Demişsin sadece ölüyorsunuz öldürün bizde görelim aslan kardeşim.
Admin gerekli işlemi uygulamalı. Video ortada arkadaş bir kanıt sunmuyor.

#3 - 25.07.2025 18:13

Dostum ben ilk defa böyle bir bug görüyorum ESC attım desen eyw de onu da dememişsin bide kalkıp küçümsemeye çalışıyorsun  :-\ seni gidi barış boyun çakması seniii.  :garip:

ölürüz öldürürüz bu kadar kasmayın gençler :D Demişsin sadece ölüyorsunuz öldürün bizde görelim aslan kardeşim.

Neden ESC attım diye yalan söyleyeyim ki? Bana neden böyle bir tavsiye verdin :D Godmod kullanmıyorum, gerekli incelemeler yapılabilir, sunabileceğim her hangi bir video yok.
« Son Düzenleme: 27.07.2025 13:32 akaSyndicate »

#4 - 25.07.2025 18:24
Kanıtlar: GösterGizle

Neden ESC attım diye yalan söyleyeyim ki? Bana neden böyle bir tavsiye verdin evladım :D Godmod kullanmıyorum, gerekli incelemeler yapılabilir, sunabileceğim her hangi bir video yok.

Hayır kullanıyorsun birde yalan atıyorsun evlat dürüst ol şerefli ol delikanlı ol.

#5 - 25.07.2025 18:46
Öncelikle birliğinizde daha önce hile kullanımından ban yiyen 2-3, yüksek rütbeli çocuk bulunmakta. Siciliniz bu kadar kalabalıkken hile olup olmadığını ayırt edip edememek zor olmamalı diye düşünüyorum. Çektiğiniz, paylaştığınız videolarda kendi açıklarınızı kapatamıyorsunuz, bizim ekranımızdan açık arıyorsunuz. Siz bizi dün ki çocuk mu sanıyorsunuz? Oraya geldiğimde çatışma olduğunu fark edip içeriye girdim, vurmanız içinde bekledim, biz sizin gibi değiliz düştüğümüzde ağlamıyoruz. Mijat karakterine yani birlik liderinize PM attım, "ha gayret düşüreceksin bugün" diye. 15 senedir gözümüzü God açacak kadar hırs bürümedi, ayrıca silahımız yok, neden god açma gereksinimde bulunayım. Yönetim logları inceler gerekli kanıya varır zaten, hile olmadığım açıkca belli edilir. İki gündür silahsız insanları düşürüyorsunuz, attığınız videolarda WH ile insanların yerlerini tespit ediyorsunuz sonra gelip buraya kolsuzluğunuzdan ötürü vuramadığınız adamı Godmod diye şikayet ediyorsunuz, suratınıza tükürürdüm de ekrandan yumrukta tükürükte geçmiyor. Bu kadar kasılmayın, birlik liderinizin bizlere güncel attığı mesajları salarsam bu afilli videonuz ve mesajlarınızın bir anlamı kalmaz..  :D

Ayrı olarak şikayet oluşturan arkadaşın forum hesabı kontrol edilirse sevinirim, ban yiyen arkadaşlardan birisi olabilir. Yeni açılmış ve açıldığı günden beri aynı birlikte.

Fazla Mind Vorteks izleyip sokağa çıkıp, oyuna girmeyin oğlum. Babanız inşaatta çalışıp sizin için para kazanıyor, babanızın yüzünü kara çıkartmayın mafya olacağız diye.
« Son Düzenleme: 27.07.2025 13:33 akaSyndicate »

#6 - 25.07.2025 19:50
Öncelikle birliğinizde daha önce hile kullanımından ban yiyen 2-3, yüksek rütbeli türeme çocuk bulunmakta. Siciliniz bu kadar kalabalıkken hile olup olmadığını ayırt edip edememek zor olmamalı diye düşünüyorum. Çektiğiniz, paylaştığınız videolarda kendi açıklarınızı kapatamıyorsunuz, bizim ekranımızdan açık arıyorsunuz. Oğlum siz bizi dün ki çocuk mu sanıyorsunuz? Türeme oğlu türemeler. Oraya geldiğimde çatışma olduğunu fark edip içeriye girdim, vurmanız içinde bekledim, biz sizin gibi türeme değiliz düştüğümüzde ağlamıyoruz oğluş. Mijat karakterine yani birlik liderinize PM attım, "ha gayret düşüreceksin bugün" diye. 15 senedir gözümüzü God açacak kadar hırs bürümedi, ayrıca silahımız yok, neden god açma gereksinimde bulunayım. Yönetim logları inceler gerekli kanıya varır zaten, hile olmadığım açıkca belli edilir. İki gündür silahsız insanları düşürüyorsunuz, attığınız videolarda WH ile insanların yerlerini tespit ediyorsunuz sonra gelip buraya kolsuzluğunuzdan ötürü vuramadığınız adamı Godmod diye şikayet ediyorsunuz, suratınıza tükürürdüm de ekrandan yumrukta tükürükte geçmiyor. Bu kadar kasılmayın, birlik liderinizin bizlere güncel attığı mesajları salarsam bu afilli videonuz ve mesajlarınızın bir anlamı kalmaz..  :D

Ayrı olarak şikayet oluşturan arkadaşın forum hesabı kontrol edilirse sevinirim, ban yiyen arkadaşlardan birisi olabilir. Yeni açılmış ve açıldığı günden beri aynı birlikte.
Fazla Mind Vorteks izleyip sokağa çıkıp, oyuna girmeyin oğlum. Babanız inşaatta çalışıp sizin için para kazanıyor, babanızın yüzünü kara çıkartmayın mafya olacağız diye.
Benim yaşımda kaç tane evladın varsa eline o kadar evlat vereyim senin, oğlan oğlu oğlan. İyi okuyabildin mi? :DDDD

Bana konuşan bebeye bak ya mind wortex midir nedir onu sen izle aslanım. Pp ne baktığım zaman az çok ne olduğunu anlıyorum. Hesap benim hesabım neden bu kadar şiştiniz anlamadım.
Silahın yoksa neden agrasif yapıyorsun sonra İdlewood`a sığınıyorsun paşam madem korkuyorsun özür dile öp elimi.
Düştüğüm zaman Rk mı yaptım YKİ mi yaptım da kalkıp burada masal anlatıyorsun? Nerede ihlal yapmışım? böyle fıssek oynamayın arkadaşım bu oyunu.
Madem gücün yetmiyor gel özür dile. GOD açmışsın işte kardeşim 3 paket mermi attık düşüremedin nasıl bir bug bu?? 15 senedir boşa oynuyorsun ki 17 yaşında falansındır. :D
Ayrıca kolsuz demişsin sokağa çıktık hanginiz ayakta kaldınız?

« Son Düzenleme: 25.07.2025 20:00 ESKIYA »

#7 - 25.07.2025 20:01
Şahitliğimi onaylıyorum, kolsuzluka alakası yok canım kardeşim benim. Tüm mermiyi kafana boşaltmama rağmen düşmedin, god işini bırakalım.

#8 - 25.07.2025 20:37
Spoiler: GösterGizle
Öncelikle birliğinizde daha önce hile kullanımından ban yiyen 2-3, yüksek rütbeli türeme çocuk bulunmakta. Siciliniz bu kadar kalabalıkken hile olup olmadığını ayırt edip edememek zor olmamalı diye düşünüyorum. Çektiğiniz, paylaştığınız videolarda kendi açıklarınızı kapatamıyorsunuz, bizim ekranımızdan açık arıyorsunuz. Oğlum siz bizi dün ki çocuk mu sanıyorsunuz? Türeme oğlu türemeler. Oraya geldiğimde çatışma olduğunu fark edip içeriye girdim, vurmanız içinde bekledim, biz sizin gibi türeme değiliz düştüğümüzde ağlamıyoruz oğluş. Mijat karakterine yani birlik liderinize PM attım, "ha gayret düşüreceksin bugün" diye. 15 senedir gözümüzü God açacak kadar hırs bürümedi, ayrıca silahımız yok, neden god açma gereksinimde bulunayım. Yönetim logları inceler gerekli kanıya varır zaten, hile olmadığım açıkca belli edilir. İki gündür silahsız insanları düşürüyorsunuz, attığınız videolarda WH ile insanların yerlerini tespit ediyorsunuz sonra gelip buraya kolsuzluğunuzdan ötürü vuramadığınız adamı Godmod diye şikayet ediyorsunuz, suratınıza tükürürdüm de ekrandan yumrukta tükürükte geçmiyor. Bu kadar kasılmayın, birlik liderinizin bizlere güncel attığı mesajları salarsam bu afilli videonuz ve mesajlarınızın bir anlamı kalmaz..  :D

Benim yaşımda kaç tane evladın varsa eline o kadar evlat vereyim senin, oğlan oğlu oğlan. İyi okuyabildin mi? :DDDD
Bana konuşan bebeye bak ya mind wortex midir nedir onu sen izle aslanım. Pp ne baktığım zaman az çok ne olduğunu anlıyorum. Hesap benim hesabım neden bu kadar şiştiniz anlamadım.
Silahın yoksa neden agrasif yapıyorsun sonra İdlewood`a sığınıyorsun paşam madem korkuyorsun özür dile öp elimi.
Düştüğüm zaman Rk mı yaptım YKİ mi yaptım da kalkıp burada masal anlatıyorsun? Nerede ihlal yapmışım? böyle fıssek oynamayın arkadaşım bu oyunu.
Madem gücün yetmiyor gel özür dile. GOD açmışsın işte kardeşim 3 paket mermi attık düşüremedin nasıl bir bug bu?? 15 senedir boşa oynuyorsun ki 17 yaşında falansındır. :D
Ayrıca kolsuz demişsin sokağa çıktık hanginiz ayakta kaldınız?

Yaptığımız roller agresif roller değil. Gayet konuşarak çözülecek roller, agresifi yapan taraf sizsiniz. Yaptığınız şey düpedüz DM. Idlewood'a sığınıyorsun diyorsun. Idlewood'a sığınmadım. Videoda da düştüğüm kısmı atarsan sevinirim, öyle kırpmakla olmuyor o işler. Oyunla kendini özleştirmişsin galiba 13 yaşındaki erkek çocuğu seni. Gel, öp elimi falan. Sanada ihlal yaptın falan demedim orada rolsüz şekilde zaten düşürüldüm, her hangi bir rol dönmedi. Bu yaş meselelerini en son 2016'da bitirdik biz, sana yaşımı kanıtlamaya çalışmayacağım kardeşşim. Sokağa çıktık hanginiz ayakta kaldınız falan filan ASKLVŞJASŞLCMÖALŞSJKMCŞLASKÖVKLŞA, çok komiksin EŞKİYA. Silahımız yok oğlum silahımız, KLŞAJVMAŞSLKÖMCLŞAMSÖ, silahı olmayan adamları düşürüp DM videoları editlemekse amacınız biz her dakika oyundayız. Bol bol video çıkartırsınız.

OOC ortamda "madem gücün yetmiyor" laflarına ithafen;

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#9 - 27.07.2025 04:12
@ESKIYA

Kanıtları yenileyin.