Öncelikle birliğinizde daha önce hile kullanımından ban yiyen 2-3, yüksek rütbeli çocuk bulunmakta. Siciliniz bu kadar kalabalıkken hile olup olmadığını ayırt edip edememek zor olmamalı diye düşünüyorum. Çektiğiniz, paylaştığınız videolarda kendi açıklarınızı kapatamıyorsunuz, bizim ekranımızdan açık arıyorsunuz. Siz bizi dün ki çocuk mu sanıyorsunuz? Oraya geldiğimde çatışma olduğunu fark edip içeriye girdim, vurmanız içinde bekledim, biz sizin gibi değiliz düştüğümüzde ağlamıyoruz. Mijat karakterine yani birlik liderinize PM attım, "ha gayret düşüreceksin bugün" diye. 15 senedir gözümüzü God açacak kadar hırs bürümedi, ayrıca silahımız yok, neden god açma gereksinimde bulunayım. Yönetim logları inceler gerekli kanıya varır zaten, hile olmadığım açıkca belli edilir. İki gündür silahsız insanları düşürüyorsunuz, attığınız videolarda WH ile insanların yerlerini tespit ediyorsunuz sonra gelip buraya kolsuzluğunuzdan ötürü vuramadığınız adamı Godmod diye şikayet ediyorsunuz, suratınıza tükürürdüm de ekrandan yumrukta tükürükte geçmiyor. Bu kadar kasılmayın, birlik liderinizin bizlere güncel attığı mesajları salarsam bu afilli videonuz ve mesajlarınızın bir anlamı kalmaz..

Ayrı olarak şikayet oluşturan arkadaşın forum hesabı kontrol edilirse sevinirim, ban yiyen arkadaşlardan birisi olabilir. Yeni açılmış ve açıldığı günden beri aynı birlikte.
Fazla Mind Vorteks izleyip sokağa çıkıp, oyuna girmeyin oğlum. Babanız inşaatta çalışıp sizin için para kazanıyor, babanızın yüzünü kara çıkartmayın mafya olacağız diye.