açıkçası 32 yaşında bir dinazor olarak; 2007-2016 arası samp'ta rol yapıp bıraktıktan sonra, tam 10 yıl sonra burada tanıdığım birinin ismini görmemden dolayı geri dönüp neler var neler yok diye bakayım dedim.
bu tarz konular her dönem konuşulur. bundan 10-12 sene önce de mevcut roller, mevcut oluşumlar, insanların tutumları, insanların yaptığı emote tarzı bile eleştirilip neler yapılıp yapılmaması gerektiğinde hep iki farklı görüşler oluyordu. dönemin konjonktürüne göre aslında eleştiri biçimi aynı kalıyor, sadece bu eleştiriyi yapan insanların forum kullanıcı adı farklı oluyor. kimse, tam olarak %100 tatmin olmayacak. bu sadece samp için geçerli değil, genel bir durum.
eskiden bu kadar rol imkanı yoktu, şu an fazlasıyla rol imkanı var. eskiden bu kadar sistem yoktu, şu an fazlasıyla sistem var. güncelde, ben bir şeyler üretmeye çalışan bu kadar fazla insan daha önce görmemiştim. bana göre bunun sebebi doğru ortamı yönetimin yaratmış olmasından kaynaklıdır.
öte yandan konsept karakter konusunda yetersizlik var, evet. eskiden de böyleydi, şu anda da böyle. bu kültürü oturtmak zaman işi, emek işi. zamanla illaki olur ama bunu sen yapacaksın, o yapacak, ben yapacağım ki insanlar örnek alacak. üstteki mesajlarda buna da değinenler olmuş.
dikkat ettiğim başka bir konuda, oluşum liderinin veya oluşumdaki üst seviyedeki karakterlere göre özenli rol yapanlarla ilgili. dikkatini çekmek istedikleri karakter oyunda veya bölgede yoksa, ona göre baştan savma roller yapanlar da mevcut. mesela, sen bir yetkili olarak ya da oluşumun söz sahibi olarak bunlara her zaman şahit olamazsın. bu tarz kafa yapısını da değiştirmek zor. bunu da direkt milletimizin zihniyetinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. eskiden de böyleydi, şu anda da böyle. ha burada "zihniyet" kelimesinde ofansif bir durum yok. durum analizi diyelim. canları sağ olsun.
500 kişi çeken sunucuda, 500 tane çok iyi rol yapan, 500 tane örnek davranışlar sergileyecek insan bulman veya bunları tek tek ayıklaman, bunları burada tutman eğitmen çok ama çok zor. örnek oluşumlar, pilot oluşumlar, pilot oyuncular bile seçsen maalesef sihirli değnek yoksa bunu hemen başaramazsın. bunu ancak topyekün bir kolektif çalışmayla tamamen uzun bir zamana sürece bırakabilirsin. kaba bir tabirle 500 kişiden 250 kişi yetersizse, sen etrafına olması gerekeni yayacaksın ki 250 kişiden belki 50 kişiyi bugün kazanırsın. o 50 kişi senden feyz alarak, yanındaki 2 kişiye örnek olur. dediğim gibi mesele emek, zaman ve istekli insan bulmaya bakıyor.
bir tarafta da zaman zaman oyun bu çok kasmayın diye de düşünebiliyor insan ama roleplay gerçekten emek isteyen, çoğu zaman da ciddiyet isteyen bir durum. burada bu kadar insan en değerli şeyini, zamanını harcıyor. harcadığı zamana değsin isteyen de var, benim zamanım çok benim için önemli değil diyen de var. herkesin görüşüne saygı duymakla beraber, benim şahsi görüş ve kararım; ben benim gibi düşünenleri tespit edip onlarla rol yapmayı tercih ediyorum. bazı insanları da acaba benim kafada rol yapar mı diye de yokladığım fakat başaramadığım da oluyor. iş oraya geldiğinde de eyvallah diyip yoluma bakıyorum.
mesela birkaç haftadır, zaman yaratmaya çalıştıkça bir konsept üzerinden hikaye örgüsü kurarak bulunduğum oluşumla birlikte yan hikayeler üreterek ticaret yapmaya çalışıyorum. takıldığım ortamdan birkaç kişinin rolünü kafa yapısını yoklamaya çalıştım. kimisi çok gerçeklikten uzak üst perdeden konuştu, içlerinden sadece biri ise inanılmaz realist cümleler kurarak, tam kafamdaki düşünce ile konuştu. ha en sonda ne oldu, bulduğum adam da oluşumdan çıktı gitti. elde var sıfır. olsun, bugün beceremedik yarın illaki biri denk gelir.
herkesle çok rol yapma fırsatım olmadı ama mesela Shadow's Battalion oluşumunu o kadar çok takdir ediyorum ki, tam bir şölen. keşke bu tarz insanlar, gruplar etrafta türese ya da varsa bile -muhakkak vardır bulamamak benim eksikliğim diyelim- keşke denk gelsem diyorum.
işin özü; eleştiriler veya memnun olmadığımız konular genelde aynı ve bu aynı kalmaya devam edecek. bu tamamen DNA'mızdan kaynaklanıyor, ben buna eminim. kapasitesi olan da belli, olmayan da belli. boş verin canınızı sıkmayın. siz karşınızdaki her insana kendinize yakıştırdığınız şekilde rolünüzü yapın. rol yaptığın insanda o hamur varsa zaten senden de nasiplenecektir.
sevgiler.