Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 29.06.2025 00:04Alıntı yapılan: pasha unconquerable - 28.06.2025 23:59Bana neden şikayet açtığını anlayamadım. Kayıtta hala arabada oturuyorum.Aynı bölümde duruyorsun dostum, slienti bildiğinden şüpheleniyoruz. Hileye yardım yataklık sebebiyle ekledik seni. Eğer varsa birşey savunmanı yazarsın adminler inceler. Kanıtların tamamına bakarsan hasar kayıtlarında sürekli olarak hareket halindeki bir araca head hit attığın gözüküyor.Araç hareket halinde değil. Hareket halindeyse kanıtını atarsın.
Alıntı yapılan: pasha unconquerable - 28.06.2025 23:59Bana neden şikayet açtığını anlayamadım. Kayıtta hala arabada oturuyorum.Aynı bölümde duruyorsun dostum, slienti bildiğinden şüpheleniyoruz. Hileye yardım yataklık sebebiyle ekledik seni. Eğer varsa birşey savunmanı yazarsın adminler inceler. Kanıtların tamamına bakarsan hasar kayıtlarında sürekli olarak hareket halindeki bir araca head hit attığın gözüküyor.
Bana neden şikayet açtığını anlayamadım. Kayıtta hala arabada oturuyorum.
ee knk videonda arabadan iniyom sıkıyorum merak etme videoyu da yedekledim 5 tane dgyiz zaten 1 saniyede düşmen normal videonda her şey normal
Alıntı yapılan: aphelionn13 - 29.06.2025 00:22ee knk videonda arabadan iniyom sıkıyorum merak etme videoyu da yedekledim 5 tane dgyiz zaten 1 saniyede düşmen normal videonda her şey normal4 kere art arda hareket halindeki arabaya nasıl hs atıyorsun kanka mantıklı açıklamasını yapsana 1 saniyede düşmek olay değil. Hasarlar kayıtı var zaten.
Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 29.06.2025 00:29Alıntı yapılan: aphelionn13 - 29.06.2025 00:22ee knk videonda arabadan iniyom sıkıyorum merak etme videoyu da yedekledim 5 tane dgyiz zaten 1 saniyede düşmen normal videonda her şey normal4 kere art arda hareket halindeki arabaya nasıl hs atıyorsun kanka mantıklı açıklamasını yapsana 1 saniyede düşmek olay değil. Hasarlar kayıtı var zaten.sen arabanın içindeyken karakter sadece hsden yiyor zaten bunları da biz mi öğreticez?
Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 29.06.2025 00:29Alıntı yapılan: aphelionn13 - 29.06.2025 00:22ee knk videonda arabadan iniyom sıkıyorum merak etme videoyu da yedekledim 5 tane dgyiz zaten 1 saniyede düşmen normal videonda her şey normal4 kere art arda hareket halindeki arabaya nasıl hs atıyorsun kanka mantıklı açıklamasını yapsana 1 saniyede düşmek olay değil. Hasarlar kayıtı var zaten.4'den fazla kişi ateş açtığı için olabilir mi acaba? Attığın videoda bir kişi sıkmıyor sadece.