Konu: Silentli dm felan kanka  (Okunma sayısı 281 defa)

#10 - 29.06.2025 00:09
Bana neden şikayet açtığını anlayamadım. Kayıtta hala arabada oturuyorum.
Aynı bölümde duruyorsun dostum, slienti bildiğinden şüpheleniyoruz. Hileye yardım yataklık sebebiyle ekledik seni. Eğer varsa birşey savunmanı yazarsın adminler inceler. Kanıtların tamamına bakarsan hasar kayıtlarında sürekli olarak hareket halindeki bir araca head hit attığın gözüküyor.
Araç hareket halinde değil. Hareket halindeyse kanıtını atarsın.
Ben atarım cano, sorun yok. Başından sonuna kadar kayıttaydım. Birazdan yollarım kanıtı, bence siz hile olmadığınıza dair kanıtlar yollayın.

#11 - 29.06.2025 00:19

#12 - 29.06.2025 00:22
ee knk videonda arabadan iniyom sıkıyorum merak etme videoyu da yedekledim 5 tane dgyiz zaten 1 saniyede düşmen normal videonda her şey normal

#13 - 29.06.2025 00:29
ee knk videonda arabadan iniyom sıkıyorum merak etme videoyu da yedekledim 5 tane dgyiz zaten 1 saniyede düşmen normal videonda her şey normal
4 kere art arda hareket halindeki arabaya nasıl hs atıyorsun kanka mantıklı açıklamasını yapsana 1 saniyede düşmek olay değil. Hasarlar kayıtı var zaten.

#14 - 29.06.2025 00:48
Olaya şahidim, bir anda mermiler herkese dağıldı. Bana kimse doğrultmazken ben bile mermi yedim. Daha sonrasında kaçtım, kim düştü kim kaldı görmedim.

#15 - 29.06.2025 11:06
4 kere art arda hareket halindeki arabaya nasıl hs atıyorsun kanka mantıklı açıklamasını yapsana 1 saniyede düşmek olay değil. Hasarlar kayıtı var zaten.
sen arabanın içindeyken karakter sadece hsden yiyor zaten bunları da biz mi öğreticez?

#16 - 29.06.2025 11:36
4'den fazla kişi ateş açtığı için olabilir mi acaba? Attığın videoda bir kişi sıkmıyor sadece.

#17 - 29.06.2025 13:33
sen arabanın içindeyken karakter sadece hsden yiyor zaten bunları da biz mi öğreticez?
Sorun orda kuzen işte sen rahat rahat nası sıkıyorsun hs 3 kişiye 4 kere hs atmışın

#18 - 29.06.2025 13:34
4'den fazla kişi ateş açtığı için olabilir mi acaba? Attığın videoda bir kişi sıkmıyor sadece.
4 kişi mi sıkıyor? Videoyu iyi incele araç hareket halinde ve sadece 1 kişi sıkıyor

#19 - 29.06.2025 13:34
Daha fazla boş ileti atmayın sonuçlansın, kirletmeye gerek yok.