Konu: Oyuncu şikayeti.  (Okunma sayısı 237 defa)

#0 - 15.06.2025 16:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashaad Monroe @Baghdaderisemezsiniz Annabel White @Sloxyy  Terrance Dupree @tequiLaGOLD 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Keon Watts, Jeffrey Wright, Niko Salvodore

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss de bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dm + Trolling + Noob dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İllegal yasağı bulunan bir birliğe gelip ateş açtı bu arkadaş. Daha öncedende bu haraketler yapmışlardı o yüzden birliğindende atıldı :) gereğinin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:       

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim. Çocukları daha fazla eğlendirmeyelim :)

#1 - 15.06.2025 16:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.06.2025 16:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 15.06.2025 16:41
Bu ilk defa olmuyor öncedende bu durum yüzünden açmıştım buna açtığım şikayet https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=172354.0 gereğinin yapılmasını isterim :)

#4 - 15.06.2025 16:44
Merhaba, benim birlikle falan bir bağlantım yok; taksiciyim. Taksi ile bu mahalleden geçerken adamları görüp selam vermek için inmiştim. Normal selamlaştıktan sonra bu 3 kişi gelip silahlarla yumruklarla bize saldırıp (yanımda 1 level olan sunucuya yeni başlamış arkadaş ve ben) beni düşürdü ve sonra yat aşağı... (bazı küfürlü kelimeler) kullandılar. Ben ve yanımdaki arkadaşım hiçbir illegal rol sergilemiyoruz zaten levellerimiz benim 5, diğer arkadaşımın 1. Bu yapılan direkt olarak DM'dir alakasız bir şekilde bize saldırıldı bu yüzden kişilerin gereken cezayı almalarını talep ediyorum. Şahitliğimi onaylıyorum.

Spoiler: GösterGizle

#5 - 15.06.2025 17:10
Selamlar, ilk olarak arkadaşlarla İC düşmanız zaten bunu hekes biliyor admin kandırmaya çalışılmasın. İkinci olarak orada yaptığım hiçbirşey yok, birlikte değilim muhabbetini bu arkadaşlar sürekli yapıyor. Bu arkadaşlara hala bir ceza uygulanmadı, arkadaşlara sıkmakla felan alakam yok. Oyun içindede zaten bu kişiler yok. Admin kandırılmaya çalışılıyor bu bariz ortada şahit olmayan kişileri oyunda rolde olmayan kişileri ekleyemezsin dostum. Bilmiyorsan söyleyeyim. Ayrıca video`da var aşağıya bırakıyorum. Kişilerin god oldukları, olayda olmayan kişileri şahit ekledikleri bizzat gözükebilir. Arkadaşlar İdlewood birliğindeykende illegal yasaklarını sürekli deldiler. Savunmamı şu şekilde sonlandırıyorum. İsterlerse ss, isterlerse video şeklinde bütün kanıtlarımı atabilirim, iletebilirim kuyruk acıları bunları birliklerine çağırıp gitmememden kaynaklı. Videoda olmayan kişileri şahit ekliyorlar, admin kandırmaya çalışıyorlar. İkinci olarak kişiler hakkında geçerli ticketimiz genel sorunlar bölümünde mevcut en yakın zamanda incelenirse seviniriz.
« Son Düzenleme: 15.06.2025 17:12 Baghdaderisemezsiniz »

#6 - 15.06.2025 17:11

#7 - 15.06.2025 17:17
https://hizliresim.com/ivmaa99 Son olarak kanıtlarla bariz şekilde admin kandırdıklarını gösteriyorum. Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler, ortada ne şahit var nede başka bişey orada olan sadece 2 kişi var onlarda şahit felan değiller tamamen godlar. O yüzden rezilliğinizi kapatmaya çalışmayın. Yalancı şahitlerinde aynı şekilde ceza almasını talep ediyorum. Şahit yazdıranında ceza almasını talep ediyorum. Ha son olarak şunu söyleyeyim. Kişilere bir dm`im yok. O sokakta rollüyorsun dostum, zencisiniz sizin ben kimden olduğunuzu İC de nereden bilebilirim OOC de aynı şekilde. Tanımam etmem, o sokakta silah sıkan adamda onlardan çıkmıyordu en sonunda. Malum kuyruk acıları birliklerine alamadıkları adama.
« Son Düzenleme: 15.06.2025 17:23 Baghdaderisemezsiniz »

#8 - 15.06.2025 17:47
Her şey bariz ortada dostum :) admin kandırmaya çalıştığımız falan yok, şikayet sonuçlanabilir daha fazla ileti gelmeyecek.

#9 - 15.06.2025 18:13
Bencede ileti atıp şikayeti kirletme dost.