Selamlar, ilk olarak arkadaşlarla İC düşmanız zaten bunu hekes biliyor admin kandırmaya çalışılmasın. İkinci olarak orada yaptığım hiçbirşey yok, birlikte değilim muhabbetini bu arkadaşlar sürekli yapıyor. Bu arkadaşlara hala bir ceza uygulanmadı, arkadaşlara sıkmakla felan alakam yok. Oyun içindede zaten bu kişiler yok. Admin kandırılmaya çalışılıyor bu bariz ortada şahit olmayan kişileri oyunda rolde olmayan kişileri ekleyemezsin dostum. Bilmiyorsan söyleyeyim. Ayrıca video`da var aşağıya bırakıyorum. Kişilerin god oldukları, olayda olmayan kişileri şahit ekledikleri bizzat gözükebilir. Arkadaşlar İdlewood birliğindeykende illegal yasaklarını sürekli deldiler. Savunmamı şu şekilde sonlandırıyorum. İsterlerse ss, isterlerse video şeklinde bütün kanıtlarımı atabilirim, iletebilirim kuyruk acıları bunları birliklerine çağırıp gitmememden kaynaklı. Videoda olmayan kişileri şahit ekliyorlar, admin kandırmaya çalışıyorlar. İkinci olarak kişiler hakkında geçerli ticketimiz genel sorunlar bölümünde mevcut en yakın zamanda incelenirse seviniriz.