Konu: Malik Carter 3. Parti yazılım kullanımı  (Okunma sayısı 485 defa)

#0 - 14.06.2025 01:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Malik Carter @demBaba
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşa şans üzeri denk geldim şikayetleri incelerken can barına baktım bu arkadaşın can barı daha uzun canı bitmesin diye, yani bu 3. Parti yazılım kullanmış oluyor. Bir başka oyuncuya üstünlük kuran bir yazılım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 1v1'de düşmemek için şöyle çirkinlikler yapmayın kardeşim ::)
« Son Düzenleme: 14.06.2025 01:50 ramcoblest »

#1 - 14.06.2025 01:48
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=172380.0  bu şikayete bakarsanız görürsünüz @demBaba

#2 - 14.06.2025 11:18
Öncelikle bu durumun tamamen bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü herhangi bir hile ya da oyun içi avantaj sağlayacak bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Aşağıya bıraktığım videoda da açıkça görülebileceği üzere:

kullandığım eklenti yalnızca HUD yani kullanıcı arayüzünü kişiselleştirmeye yarayan bir moddur. Bu mod sayesinde can barının konumu, boyutu, mini haritanın büyüklüğü ve diğer bazı görsel detaylar tamamen kişisel zevke göre ayarlanabilmektedir

Ben de bu özellikleri kullanarak sadece görsel olarak can barımı uzattım. Oyun içi mekaniklerle ya da karakterimin sistem tarafından kontrol edilen gerçek can değeriyle hiçbir ilgisi yoktur. Barın uzun görünmesi sadece kozmetiktir, teknik olarak bir avantaj yaratmaz

Kısacası: ekranda uzun görünen can barı, yalnızca HUD modundan kaynaklanan bir görsel değişikliktir. Arkadaşın bu durumu yanlış anlayarak şikayet açtığını düşünüyorum. Üstelik kendisinin kısa süre önce hile kullanmaktan banlanmış olması bu şikayetin iyi niyetli bir başvuru olmadığını da düşündürmektedir

Ayrıca belirtmek isterim ki:
– Hesabımda herhangi bir OOC cezam yoktur
– Sunucuda geçirdiğim süre boyunca hiçbir kural ihlali yapmadım
– Sicilim temizdir ve sunucu kurallarına saygılı bir oyuncuyum

Hakkımdaki bu asılsız iddianın dikkatle değerlendirilmesini ve gereksiz yere itham altında kalmamam için şikayetin düşürülmesini rica ederim

#3 - 14.06.2025 13:17
Orada bizi duruyordu 3 kişi silahlı god aşmıştı veya canı  gitmiyordu, kendisi 3.parti yazılım kullanıyor yoksa 3 kişiye karşı neden hiç canı dusmuyor? sağdan soldan Hud videosu atmasın bu kanıt niteliği taşımaz adam şikayet edildi ve o anın video kaydını atmak zorundadır,  Üstelik legal birinin illegal birine silah çekmesi kadar saçma bir rol sergiliyor.

#4 - 14.06.2025 20:40
Siz gidin kendi şikayetinizle ilgilenin adamın yerden kalkıp bana vuruyor sence ben mi non rp yapıyor neyse buna yetkili karar vercek ve 3 kişinin birisinde uzi diğerinde deagle vardı diğeri zaten kaçmıştı ve ikinizde vurmam çok zor bişey değil üst üstte gelmediniz eğer varsa kanıtın atarsın god olduğuma dahi god olsam orda sence bayılırmıydım neyse tarafımca daha ileti gelmeycektir yetkili sonuçlandırabilir.

#5 - 15.06.2025 14:02
Hile olduğun için q atıyorsun sonradan ve oyuna girmiyorsun keyfine göre dostum. sana  defalarca sıktı ve senin canın gram gitmedi, korkup hemen kapattın hileyi.

#6 - 15.06.2025 19:37
Öncelikle bu durumun tamamen bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü herhangi bir hile ya da oyun içi avantaj sağlayacak bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Aşağıya bıraktığım videoda da açıkça görülebileceği üzere:

kullandığım eklenti yalnızca HUD yani kullanıcı arayüzünü kişiselleştirmeye yarayan bir moddur. Bu mod sayesinde can barının konumu, boyutu, mini haritanın büyüklüğü ve diğer bazı görsel detaylar tamamen kişisel zevke göre ayarlanabilmektedir

Ben de bu özellikleri kullanarak sadece görsel olarak can barımı uzattım. Oyun içi mekaniklerle ya da karakterimin sistem tarafından kontrol edilen gerçek can değeriyle hiçbir ilgisi yoktur. Barın uzun görünmesi sadece kozmetiktir, teknik olarak bir avantaj yaratmaz

Kısacası: ekranda uzun görünen can barı, yalnızca HUD modundan kaynaklanan bir görsel değişikliktir. Arkadaşın bu durumu yanlış anlayarak şikayet açtığını düşünüyorum. Üstelik kendisinin kısa süre önce hile kullanmaktan banlanmış olması bu şikayetin iyi niyetli bir başvuru olmadığını da düşündürmektedir

Hakkımdaki bu asılsız iddianın dikkatle değerlendirilmesini ve gereksiz yere itham altında kalmamam için şikayetin düşürülmesini rica ederim
Güzel 144 can cleosumuş kanka o öyle olmuyor ya o attığın video öyle değil.

#7 - 15.06.2025 23:45
Sarah sana açıklama gereği duymuycam yetkili arkadaşlar inceleyebilirim tamamen can barını daha büyük görmek istediğimden dolayı huddan boyunu uzattım.

#8 - 15.06.2025 23:49
Sarah sana açıklama gereği duymuycam yetkili arkadaşlar inceleyebilirim tamamen can barını daha büyük görmek istediğimden dolayı huddan boyunu uzattım.
uzatma diye bir şey yok kardeşim o ayarlarda kolpa sıkma artık

#9 - 16.06.2025 12:16

Baylar normalde bana bu şikayette laf düşmez ancak biraz göz gezdirdiğim zaman bu şahısın bir 3.parti yazılım kullanmadığı ap açık belli

Buradaki resimde hud'u kendisi ayarlamış bu çok net, hp barı silah logosunun hemen sağ tarafında ufak bir bar olarak gözükür normalde. Alttaki para logosu v.s normal sadece 0'ları silen bir asi veya cleo dosyası kullanmış. Bu HP bar olayını kimse hiç bir şekilde belli edemez, sadece yetkili kişilerin DemBaba isimli şahısı izlemeleri, gözlemeleri gerekli. God iddaları var şahıs hakkında ancak bir kanıt niteliğinde video görülmüyor asılsız iddalara hiç gerek yok. Şahısa bir ooc kin gitmenizin bir anlamı yok