Konu: Diaz Radkov - Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 271 defa)

#0 - 14.06.2025 01:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diaz_Radkov @asihera1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.06.2025 23.54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol içerisinde ben karşı tarafı silahımla bayılttım.
Süresi dolduktan sonra ayılır ayılmaz direkt bana sıkıp beni bayılttı.
Şahısın kesinlikle samp vice roleplay topluluğuna uygun olduğunu düşünmüyorum zaten radkov ailesi mtadan gelen bir aile çokta rolle arası olduklarını düşünmüyorum şahsın en ağır cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/fd5qt9y https://hizliresim.com/ardn1kl https://hizliresim.com/hmw6dxc

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.06.2025 01:24
@asihera1 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 14.06.2025 11:09
Olayın içerisinde bende vardım, Malik Carter legal rol çevirip bir anda illegale dönemez bunun için nc atmasi lazımdır.

#3 - 14.06.2025 11:24
Siz gelip bana sıkarsanız bende size karşılığını veririm kendimi savunmak adına herhangi bir ihlal bulunmuyor arkadaşın savunması eğer varsa yapabilirmi?

#4 - 14.06.2025 12:42
İlk ateş açan sensin Legal olan birisi belinden tabanca çıkartıp böyle bir şey mi yapar, sana ilk sıktığımıza daire bir şey göster, legal rol yapıp illegal birisine legal olup silah çekip vurup sonrada sıktınız demek biraz farklı düşünce yapısına sahip olmasını ister, bir ihlalim gereken cezayı görürüm yetersiz oyuncu profili diye bir şikayet açman garip, açtığın şeyi kendin yapman fotoğraftada “Silahını çeker ve ateşler” diye emote atıyorsun, belli benim yaptığım ihlal RKİ sadece ya seninkiler?

#5 - 14.06.2025 12:46
“ Şahısın kesinlikle samp vice roleplay topluluğuna uygun olduğunu düşünmüyorum zaten radkov ailesi mtadan gelen bir aile çokta rolle arası olduklarını düşünmüyorum şahsın en ağır cezayı almasını talep ediyorum.”

Böyle bir şekilde konuşman saçma legal olup illegal roller yapman ayrı bir şey bir de gelip böyle bir açıklama yazman ayrıca garip bir şey kimin ne olduğunu bilmeden gelip saçma saçma şeyler yazmana gerek yok herkes kimin ne olduğunu biliyor düzgünce şikayetini aç gerekeni uygulansın saçma hitamlara saygısızca şeylere yer yok

#6 - 14.06.2025 14:04
Bu kişinin bu yaşanan olay yüzünden god açtığını düşünüyoruz zaten hile şikayetinde açılmıştır kendisinin olay anındaki videosunu full bir şekilde paylaşmasını istiyorum bana yok demsesin çünkü hile şikayetinde videodan ss alıp kirpildigi görülebilir. Biz takipliyoruz diye bize sikamazsin, zaten yaptığın dm.

#7 - 14.06.2025 14:32
Şahısın hatalarını geçtim böyle bir şikayet üzerinde gelip yetersiz oyuncu profili diye bir şey açması çok garip bir şey şahıs kendisiyle karıştırıyor herhalde yani oyun kurallarını okuyup öyle oyun oynamasını öneririm ona ben kendi hatalarimi kabul ediyorum ama onu da kendi hatalarını kabul etmesi gerekiyor ben karşı taraftaki insana kin beslemiyorum ama bu şahısın sanki bir karın ağrısı var gibime geliyor herkese karşı tek bana kişisel olarak değil yönetim şahısın iletilerine bakarsa şahsına açılan şikayetlere bakarsa şahısın yaptığı rol gidişatına konuşmalarına tavırlarına hareketlerine dikkatsizliğine legal bir rol yapıp illegalce davranmasına nasıl konuşup nasıl davrandığını nasıl şeyler sergilediğiini görür
« Son Düzenleme: 14.06.2025 14:37 asihera1 »

#8 - 14.06.2025 20:42
Savunmanı yapcakmısın Diaz? Neden yerden kalkıp bayılttığını söyle ve baygın halindeyken yaptığın konuşmalar peki ona ne demeli eğer bir şikayetiniz varsa kanıtlarınızla beraber şikayet açabilirsiniz tarafımca daha ileti gelmeyecektir admin sonuçlandırabilir.

#9 - 14.06.2025 21:30
savunmamı yaptım ya dembaba gelmesin ileti senden daha