videoyu kaydettim, inceleyen admin bakabilir kişinin mermileri dümdüz gidiyor. azıcık dikkatli olun gencolar
inceleyen admin şikayeti açan elemanın mermilerine baksın bpl 0.1
Alıntı yapılan: gssampiyon1308 - 11.06.2025 00:04inceleyen admin şikayeti açan elemanın mermilerine baksın bpl 0.1detayda bilirmiş güzel güzel bu zamana kadar gram hile açmadım ihtiyaçda duymadım yinede sen bilirsin bpl muhabbetini ilk senden duydum hile konusunda prosun afferim sana
Alıntı yapılan: vlone - 11.06.2025 00:05videoyu kaydettim, inceleyen admin bakabilir kişinin mermileri dümdüz gidiyor. azıcık dikkatli olun gencolarşikayet ile alakan varmı aslan yeğenim sen bi sus kenara geç otur sessizce izle tamammı aslan yeğenim benim bırak abilerin halletsin.
Alıntı yapılan: kuzgun the last father - 11.06.2025 00:07Alıntı yapılan: vlone - 11.06.2025 00:05videoyu kaydettim, inceleyen admin bakabilir kişinin mermileri dümdüz gidiyor. azıcık dikkatli olun gencolarşikayet ile alakan varmı aslan yeğenim sen bi sus kenara geç otur sessizce izle tamammı aslan yeğenim benim bırak abilerin halletsin.hile istediğin ssleri buraya atıp rezil etmiyim seni boş çocuk, benim gibi kaç tane yiğenin var böyle abileri biz alıyoz gerisini sen biliyorsun
Alıntı yapılan: vlone - 11.06.2025 00:08Alıntı yapılan: kuzgun the last father - 11.06.2025 00:07Alıntı yapılan: vlone - 11.06.2025 00:05videoyu kaydettim, inceleyen admin bakabilir kişinin mermileri dümdüz gidiyor. azıcık dikkatli olun gencolarşikayet ile alakan varmı aslan yeğenim sen bi sus kenara geç otur sessizce izle tamammı aslan yeğenim benim bırak abilerin halletsin.hile istediğin ssleri buraya atıp rezil etmiyim seni boş çocuk, benim gibi kaç tane yiğenin var böyle abileri biz alıyoz gerisini sen biliyorsunkim kimden yerse aslan yeğenim benim