Konu: Graham_Baltimore - Maskeli_56973 - Maskeli_59986 Unfreeze 3.parti yazılım  (Okunma sayısı 560 defa)

#0 - 11.06.2025 00:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Graham_Baltimore - Maskeli_56973 - Maskeli_59986
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2025 23.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 10.06.2025 tarihi, saat 23.42 civarında bizim evi basıyorlar akabinde tutup silient unfreeze ve no spread kullanarak bizi yaralıya düşürüyorlar kayıtta herşey mevcut.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Ne kadar ayıp hileye gerek yok yahu hile açacak kadar korkuttuysak özür dileriz baylar oyun bu sakin olun ilk başta gereğinin yapılmasını istiyorum bu tarz oyuncuların VİCE platformunu kirletmesine izin vermeyin saygılarımla.

#1 - 11.06.2025 00:05
videoyu kaydettim, inceleyen admin bakabilir kişinin mermileri dümdüz gidiyor. azıcık dikkatli olun gencolar

#2 - 11.06.2025 00:06
Allah korusun

#3 - 11.06.2025 00:07
videoyu kaydettim, inceleyen admin bakabilir kişinin mermileri dümdüz gidiyor. azıcık dikkatli olun gencolar

şikayet ile alakan varmı aslan yeğenim sen bi sus kenara geç otur sessizce izle tamammı aslan yeğenim benim bırak abilerin halletsin.

#4 - 11.06.2025 00:08
inceleyen admin şikayeti açan elemanın mermilerine baksın bpl 0.1

detayda bilirmiş güzel güzel bu zamana kadar gram hile açmadım ihtiyaçda duymadım yinede sen bilirsin bpl muhabbetini ilk senden duydum hile konusunda prosun afferim sana

#5 - 11.06.2025 00:08
inceleyen admin şikayeti açan elemanın mermilerine baksın bpl 0.1

detayda bilirmiş güzel güzel bu zamana kadar gram hile açmadım ihtiyaçda duymadım yinede sen bilirsin bpl muhabbetini ilk senden duydum hile konusunda prosun afferim sana
atarım buraya hile dilendiğin ssleri

#6 - 11.06.2025 00:08

şikayet ile alakan varmı aslan yeğenim sen bi sus kenara geç otur sessizce izle tamammı aslan yeğenim benim bırak abilerin halletsin.
hile istediğin ssleri buraya atıp rezil etmiyim seni boş çocuk, benim gibi kaç tane yiğenin var böyle abileri biz alıyoz gerisini sen biliyorsun

#7 - 11.06.2025 00:09
eleman dümdüz mermi atarken videoya alıyor 65 level oluyonuzda boş oluyonuz dolduralım bari sizi XD

#8 - 11.06.2025 00:11

hile istediğin ssleri buraya atıp rezil etmiyim seni boş çocuk, benim gibi kaç tane yiğenin var böyle abileri biz alıyoz gerisini sen biliyorsun

kim kimden yerse aslan yeğenim benim

#9 - 11.06.2025 00:12

kim kimden yerse aslan yeğenim benim
yediniz valla bu kadar beğendiysen tekrar yedirelim

bpl ne bilmiyom, tamam kral haber edersin