Konu: Keon_Mays Ortak nezaket + Sürekli rp  (Okunma sayısı 156 defa)

#0 - 03.05.2025 23:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keon_Mays @Dwex07

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sürekli rp + ortak nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Keon karakteri yüzünden arkadaşım hapise giriyor, sonra onu kovalıyorum aracı bozuluyor, araçtan çıkartma rolü yapıyorum araç kilitli olduğu için camı kırıp kapıyı içeriden açıyorum, eleman role uymuyor, hile olduğumu söylüyor. Üzerine PM'den küfür ediyor. :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): PM'ini kapatmasına patladım. :D :garip:

#1 - 04.05.2025 00:46
Beni durdurma şekliniz başlı başına bir ihlal zaten, çarparak durdurman zaten bir ihlal iken kullandığın tank.cs? Veya nasıl durdurduğunu gösterebilir misin? O kadar ss falan atmışsın ya hani. Arkadaşlarının bana pm üzerinden ettiği küfürleri hiçe sayıyorum bile. Şehirde birilerinin arabalarına çarpıp, sonra onları takip edip, küfür etmek mi sizin rol anlayışınız? Arkadaşın polisler tarafından alınırken değil, alındıktan sonra ortaya çıkıyorsun, sonra beni durdurmaya çalışıyorsun. Meta gaming'i de katalım işin içine. Sunucuda oynayanların huzurunu bozmaktan başka yaptığınız hiçbir şey yok. Bu forum yüzünden jail yesem bile adminlerin şikayetçi tarafı bir süreliğine gözlemlemesini talep ediyorum. Neyi kastettiğimi iyi anlayacaklardır.   :-\

İyi forumlar dilerim.

#2 - 04.05.2025 00:50
Ayrıca beni kovalayarak değil, çarparak durduruyorsun. Aracının önünde ve benim aracımın yan tarafında görünebilen hasarlardan çarparak durdurduğunu anlayabilirsiniz. Tarafımca daha da savunma yanıtı gelmeyecektir. Arkadaşının bana pm üzerinden ettiği küfürlerin ss'ini bulabilirsem onları yollayacağım.

#3 - 04.05.2025 00:53
Arabanın bozulduğu yerde karakterim duvar tarafında kalıyor, kapılar kilitli. Arkadaşlar nasıl olduysa tek hamlede camı kırıp beni alıyorlar. Attıkları emotelerde belirgin hatalara dikkatinizi çekerim. İnceleyecek admin için. 2x gibi ibareler eski de kaldı veya diğer platformlarda bile hatalı emote olarak geçiyor diye biliyorum. Herhangi bir sürekli rp ihlali yaptığımı düşünmüyorum.

#4 - 04.05.2025 01:05
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=171226.0 Arkadaşların yaptığı ve benim bahsettiğim ihlaller hakkında örnek bir şikayet.

#5 - 04.05.2025 10:15
Beni durdurma şekliniz başlı başına bir ihlal zaten, çarparak durdurman zaten bir ihlal iken kullandığın tank.cs? Veya nasıl durdurduğunu gösterebilir misin? O kadar ss falan atmışsın ya hani. Arkadaşlarının bana pm üzerinden ettiği küfürleri hiçe sayıyorum bile. Şehirde birilerinin arabalarına çarpıp, sonra onları takip edip, küfür etmek mi sizin rol anlayışınız? Arkadaşın polisler tarafından alınırken değil, alındıktan sonra ortaya çıkıyorsun, sonra beni durdurmaya çalışıyorsun. Meta gaming'i de katalım işin içine. Sunucuda oynayanların huzurunu bozmaktan başka yaptığınız hiçbir şey yok. Bu forum yüzünden jail yesem bile adminlerin şikayetçi tarafı bir süreliğine gözlemlemesini talep ediyorum. Neyi kastettiğimi iyi anlayacaklardır.   :-\

İyi forumlar dilerim.
Birader sen ne anlatıyon hem role uymayıp hem pm'den küfür edip + yaptığın savunmaya bak ne bana nede yanımdaki her hangi birinie laf edecek statüde değilsin bana tank cs. falan diyip aracın hasar almış görebilirsin diyorsun :D :garip:

#6 - 04.05.2025 10:19
"Arkadaşlarının bana pm üzerinden ettiği küfürleri hiçe sayıyorum bile." "tank.cs" falan fistan eee kanka kanıt?

#7 - 04.05.2025 10:19
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=171226.0 Arkadaşların yaptığı ve benim bahsettiğim ihlaller hakkında örnek bir şikayet.
Olayla uzaktan yakından alakam yok kuzen.

#8 - 04.05.2025 13:41

İyi forumlar dilerim.
Birader sen ne anlatıyon hem role uymayıp hem pm'den küfür edip + yaptığın savunmaya bak ne bana nede yanımdaki her hangi birinie laf edecek statüde değilsin bana tank cs. falan diyip aracın hasar almış görebilirsin diyorsun :D :garip:
Sen hangi statüdesin? "Salak piç" küfür mü oluyor? Bu rollerini sürdürmeye devam edersen asla üst statülerde olamayacaksın. Attığım iletiyi de doğru düzgün okumamışsın bile. Kuduz köpek gibi karşılık verme derdine düşmüşsün. Orada bahsetmeye çalıştığım olay beni hile kullanıp ihlalli bir şekilde durdurmandan ibaret. Toxic iletiler atmak yerine gönderdiğim iletiyi baştan sona bir daha okumanı tavsiye ederim. Kimi rol model alıyorsunuz çok merak ediyorum. Herhangi bir sürekli rol ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Kapılar kilitli ve arkadaşlar beni tek hamlede oradan çekip alamaz. Pm üzerinden ettiğim hakaret için herhangi bir savunma yapmayacağım.

#9 - 04.05.2025 13:42
Olayla uzaktan yakından alakam yok kuzen.
Yanındakiler bu şikayete dahil.