Konu: Keon_Mays Ortak nezaket + Sürekli rp  (Okunma sayısı 241 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.05.2025 13:45
"Arkadaşlarının bana pm üzerinden ettiği küfürleri hiçe sayıyorum bile." "tank.cs" falan fistan eee kanka kanıt?
Kanıt yollayamasam bile yarın bir gün bahsettiğim ihlallerden ötürü sana forum açacaklar dostum, çok kaçarın yok. Olay anında rapor gönderdim, fakat bakan olmadı. Şanslısın.

#11 - 04.05.2025 13:46
Tarafımca daha da ileti gelmeyecektir.

#12 - 04.05.2025 14:38
"Arkadaşlarının bana pm üzerinden ettiği küfürleri hiçe sayıyorum bile." "tank.cs" falan fistan eee kanka kanıt?
Kanıt yollayamasam bile yarın bir gün bahsettiğim ihlallerden ötürü sana forum açacaklar dostum, çok kaçarın yok. Olay anında rapor gönderdim, fakat bakan olmadı. Şanslısın.
Of ya çok şanslıyım tank.cs kullanacak kadar ucube değilim dostum emin ol, forumda "Herhangi bir sürekli rp ihlali yaptığımı düşünmüyorum." diyip PM'den "Git şikayet oluştur diyorsun." role uymuyorsanda çık role uymadım de yiyeceğin jailden böyle kaçamazsın-azaltamazsın haberin olsun.

#13 - 05.05.2025 01:45
Şikayet İncelendi.

Keon_Mays karakteri Refuse-RP ve Ortak Nezaket kural ihlallerinden işlem görecek.

Ek not; Forum üzerinde iki tarafa da uyarı uygulanacak. Şikayet oluşturduğunuz durumda karşılıklı atışma durumlarından kaçınmanızı istiyoruz. Üslubumuzu ve davranışlarımızı ortak nezaket çerçevesinde tutmaya özen gösterelim.