Konu: [03.05.2025] Dwayne_Santos Aisha_Kimani Sergej_Capone  (Okunma sayısı 817 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 03.05.2025 22:49
İncelemiyorum diyip inceleyen tek sensin herhalde :D sil kanka sen 3 5 güne kapanır zaten ayrıca ooc durumdan dolayı kapattım birliği 20. sayfada kilit vurmasam birliğini sokakta gezdirmezdim herhalde

#41 - 03.05.2025 22:51
İncelemiyorum diyip inceleyen tek sensin herhalde :D sil kanka sen 3 5 güne kapanır zaten ayrıca ooc durumdan dolayı kapattım birliği 20. sayfada kilit vurmasam birliğini sokakta gezdirmezdim herhalde
sen ve tayfan yerden kalkamadı sen kımsın kı kımı gezdırmıyon oglum once yerden kalk forumlarda prenseslık yapma
laf degil icraat yap pamuk prenses kım kımı gezdırmıyo gorduk bugun  :'( :'( :'( :'(

#42 - 03.05.2025 22:51
OOC İC tanımıyorum tanısamda fazla umursamazdım herhalde :D

#43 - 03.05.2025 22:52
sen ve tayfan yerden kalkamadı sen kımsın kı kımı gezdırmıyon oglum once yerden kalk forumlarda prenseslık yapma
laf degil icraat yap pamuk prenses kım kımı gezdırmıyo gorduk bugun  :'( :'( :'( :'(
QŞWEJQLEJQŞLEW diyen kişi zıp zıp orhan dövülecem diye kaçan elemanın tekisin oğlum sen ne tayfası ben senmiyim

#44 - 03.05.2025 22:52
Noname takılan ne demek kanka? ergenliğinizi atlatamadınıız mı? noname, türeme, bunlar gerçekten mtada kaldı. Bu gibi saçma terimleri hala kullanıyor musunuz? büyüyün birazcık olgunluk zor bir şey istiyorum sizin için ama olsun, büyümeyi deneyebilirsiniz, noname diyor elinde deagle var, silahsız adama vuramıyor silahsız adamı vurunca ben dmciyim, yrbyim diye ortada geziniyorsundur sen :D

#45 - 03.05.2025 22:53

sicilin belli ediyor her şeyi fazla konuşma savunmanı yaptıysan köşende bekle

#46 - 03.05.2025 22:53
Savunma felan yapmıyorum bu tarz çoluk çocuğa yanıt felan yok

#47 - 03.05.2025 22:54

sicilin belli ediyor her şeyi fazla konuşma savunmanı yaptıysan köşende bekle
seni alakadar ediyormu? :D yapılacak birşey varsa adminler yapar

#48 - 03.05.2025 22:56
kardeşim savunmanızı yazın ve susun.

#49 - 03.05.2025 22:56
QŞWEJQLEJQŞLEW diyen kişi zıp zıp orhan dövülecem diye kaçan elemanın tekisin oğlum sen ne tayfası ben senmiyim

bi kere bile zıplamadım buraya video attırma rezil rusva olursun pamuk prenses  :D :D pisman olacagin seyleri yazma