Merhaba, öncelikle arkadaşların açtığı şikayette umarım ooc bir kin bulunmuyor, umarım yaşça büyük insanlarla muhabbet içerisindeyimdir diye ümit ederek savunmamı yapacağım. Şimdi gösterilen sslerde, ben bir kez yerdeyim onda da chati okursanız ocean barın bulunduğu yerdeyiz. Ocean barın bulunduğu yer arkadaşlar 10 kişi falan, bana diz çöktürmeye çalıştılar, + olarak attığı emote hatalı, /do duyguları belirtmek için kullanılan bir ic kanaldır, ooc bir şey belirtilemez. Ocean barda yaptıkları agresif rolü bir kenara bırakarak, bugün beni birden fazla vurdular, ben silahlı çatışmaların içinde yoktum, bahsettiği çoğu şey de yokum, sslerde yaptığım tek hata, attığım /dodaki emotedir. Onun harici tamamen rol neyse ona uyduğumu düşünüyorum. Savunmam bu kadar, ooc bir kinim kimseye bulunmuyor. Umarım arkadaşların da yoktur, bu attıkları sslerde bir ihlal varsa admin arkadaşların görevlerini en iyi şekilde yapacağından eminim. Savunmam bu şekildedir, sslerin dikkatle incelenmesini önemle arz ederim.