Konu: Tony_Fallaci non rp + troll + yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2025 13:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Tony_Fallac @Millennium

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:48 14.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: troll+ non rp + yetersiz oyuncu profili + RETARTED RP + ROVER RP + rahatsız edici roller + erp + imla kuralları

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Merabalar kiş iyolda bilerek bana çarpıyor, ardından küfürler ediyor abartılı şekilde, bende ona ediyorum motordan indiğimizde kişi agresif rolünü canlandırıyor bende kaçmaya çalışıyorum bayılıyorum kişi beni baydıktan sonra işer gibi emoteler rahatsız edici roller yapıyor kişinin yetersiz oyuncu profili olduğuna dair bir kanıt. kişi insanların huzurunu bozmak için oynadığından şüpheleniyorum. bende agresif rol yapıcaktım vazgeçtim. erp izni olmadan saçma saçma roller yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/8i8jiq

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yetersiz oyuncu profilinden yasaklanmasını istiyorum bir çok , hata yapıyor ayrıca başka kişilerin bu kişiden dolayı rol zevklerinin kaçmasını istemiyorum.
« Son Düzenleme: 14.03.2025 16:55 Ekmekyiyen »

#1 - 14.03.2025 13:11
Merhabalar iyi forumlar;

Öncelikle baştaki kaza kısmını kesip kaza sonrasını koyman benim içimi ürpertti. Kameralara oynamak deyiminin vücut bulmuş hali bu olsa gerek. Kişi bana öyle süratli çarpıyor ki yan taraftaki mekanın içerisine kadar giriyorum. Normal gerçek hayata kıyasla yaptığı rolün seviyesi bir kaza rolüne göre öyle normal ki sanki arkadaşıyla selamlaşıyormuş gibi rol yapıyor kendisi. Hiç durum emotesi yok. Bir kaza yapıldığı zaman hayal gücüne karşılık sende ufak bir hasar veya motorda ufak bir hasar olması lazım zaten o da yok. O ileriye doğru ötelenme hareketi oyunun bugu bu arada bende öyle bir şey yaşanmadı. Direkt olarak konuya aptal diye giriyor hem karşı taraf suçlu hem de konuya aptal diye giriyor bu nasıl bir rol ben anlamıyorum. Retarted tarafını burada sen yapmış oluyorsun arkadaşım. Dostum iyi misin bir yerinde bir şeyin var mı seni hastaneye götürmemi ister misin diyeceğine direkt olarak aptal diye konuya giriyor buraya kadar her şey normal mi sence? Senden herhangi bir kaza rolüne uyulacak bir emote gelmediği için durumu eşitlemek için bende aynı şekilde senin gibi davranıyorum.

O anlık adrenalinle gerçek hayatta bir kazaya veya bir olaya denk geldin mi hiç bilmiyorum ama o anlık adrenalin ve senin söylediğin aptal hakareti ile beraber sana saldırdım bundan normal hiçbir şey yok. Artı olarak saldırıdan kaçmak için bunny hopping yaptığını da bariz olarak görebiliyoruz. Bu direkt olarak rolde küçük büyük ihlal fark etmeksizin kural ihlalini avantaj haline getirerek yaptığın bir ihlal neticesinde. Olayı kısaca özetlemek gerekirse kişi bana en azından 30 km/h ile çarpmıştır.
Şu videoda görüldüğü gibi 7km/h süratle yapılan bir kazadaki simülasyonu görüyoruz. Bu bir araç simulasyonu. Bunu motorda düşünün motorda ne emniyet kemeri var ne bir şey var. Orada motordan sürüklenip iki seksen yere uzanmamız lazım ki karşı taraftan hiçbir kaza rolü emotesi göremiyorum.  Artı olarak senin söylediğin yani uzatarak söylediğin tırnak içinde "yarrrram" kelimesi tamamen türkçe terime giriyor. Şu türkçe terim olaylarına alışın lütfen tamamiyle yaptığın rol hata kokuyor haberinde değil.

Kısacası benim yaptığım rol tamamen etkiye tepki. En sonunda da "motoruma çarpıyorsun adamı öldüreceksin" diye sana bir ikazda bulunuyorum. Lütfen şu kaza rollerinde biraz daha dikkatli ve özenli rol yapalım. Karşı tarafla role aptal diye gireceğine birazcık daha kaza rolüne uygun bir şekilde role gir güzel kardeşim. Senin yaptığın hakaretten sonra benim sana yaptığım dediğim gibi tamamen etkiye tepki olarak nitelendiriliyor. Sen bana orda aptal demesen zaten hiçbir şey olmayacak. Bu rolün %75'i yaşanmayacak yani. Bu şikayete bakan adminin harfi harfine yaptığım savunmayı okumasını rica ediyorum haklı olduğumu eğer dikkatli okursanız göreceksiniz. İyi roller savunmam okunduktan sonra şikayet sonuçlandırılabilir. Tarafımca başka bir savunma gelmeyecek.

Not: Attığım simülasyon videosunu Youtube'da izleyin seçeneğine tıklayıp ikincil sekmede izleyebiliyorsunuz.
« Son Düzenleme: 14.03.2025 16:41 Millennium »

#2 - 14.03.2025 16:53
Bu kadar uzun savunma yapıyorsun, iyi güzel ama oyun içinde bu kadar rol sergilemiyorusun ve 'yarramm kelimesini uzatdığım yazılışını hatalı yazmışım uzatarak zaten 'yarrrrram' derdim. Bunny hop'ta sadece 1 kere zıplıyorum 1 den fazla yaparsam bunny hop kapsamına girer.

2.'si olarak short'un keşfetindek ividioyu buraya atarak ne elde ediceğini bilmiyorum zaten, ben dururken sen çarptın burada arkada teker bölgesine burarak uçuyorsun, ve ters şeritten üstüme geliyorun, bu zaten troll'e girer oraları kayıt alamadığım için cr'de eklerdim kural ihlaline
ayrıca yaptığın iğrenç rahatsızedici rolünü ne diyeceksin? zaten non rp'e girer sen kavga ettiğin adama sokağın ordasında üstüne işeyip penisini sallarmısın? bence salyamasın. Tamamen bu rolde troll'e ve non rp üstüne oynamışın. Ve sen direkt ailevi değer bırakmamışın ve ben buna hala saldırıda bulunmuyorum ama 'Yarram' kelimesini duyar duymaz saldırıyorsun, bu zaten non rp'nin destanını yazmış oldun.

Lütfen savunmanı yaptığın gibi rolünüde kaliteli yaparsan daha iyi olur :3

#3 - 14.03.2025 16:56
Şikayet güncellendi ihlalere imla kuralı eklenmiştir.

#4 - 14.03.2025 17:24
Bu kadar uzun savunma yapıyorsun, iyi güzel ama oyun içinde bu kadar rol sergilemiyorusun ve 'yarramm kelimesini uzatdığım yazılışını hatalı yazmışım uzatarak zaten 'yarrrrram' derdim. Bunny hop'ta sadece 1 kere zıplıyorum 1 den fazla yaparsam bunny hop kapsamına girer.

2.'si olarak short'un keşfetindek ividioyu buraya atarak ne elde ediceğini bilmiyorum zaten, ben dururken sen çarptın burada arkada teker bölgesine burarak uçuyorsun, ve ters şeritten üstüme geliyorun, bu zaten troll'e girer oraları kayıt alamadığım için cr'de eklerdim kural ihlaline
ayrıca yaptığın iğrenç rahatsızedici rolünü ne diyeceksin? zaten non rp'e girer sen kavga ettiğin adama sokağın ordasında üstüne işeyip penisini sallarmısın? bence salyamasın. Tamamen bu rolde troll'e ve non rp üstüne oynamışın. Ve sen direkt ailevi değer bırakmamışın ve ben buna hala saldırıda bulunmuyorum ama 'Yarram' kelimesini duyar duymaz saldırıyorsun, bu zaten non rp'nin destanını yazmış oldun.

Lütfen savunmanı yaptığın gibi rolünüde kaliteli yaparsan daha iyi olur :3

Senin orda yarram yazıp iki tane r yazman değil olay. Orada yarrağım diyeceğine direkt olarak yarram diyorsun kelimenin kendisini kısaltıp üzerine bir tane daha fazla r ekliyorsun olay bu. Öncesinde bir kaza meydana gelmiş sonrasında karşı taraftan özür dilemek varken aptal diye role giriyorsun seni karşı tarafın nasıl karşılamasını bekliyorsun tam olarak? Ooo kardeşim ya aptal dedi ne güzel sözler sarf ediyorsun gel seni bir tebrik edeyim dememi mi bekliyorsun? O video zaten kazanın şiddetini şikayete bakacak ekip üyesine attığım bir video. Yani sen bak bu nasıl video de diye atılmadı. Rol gidişatı belli verdiğim savunma belli senin yaptığın ihlaller belli son kararı forum yetkilisi verecek.

Artı olarak sen ihlal yaparak yani bunny hopping yaparak rolde üstünlük kurmaya çalışıyorsun. 1 tane dahi olsa veya 5 tane 10 tane olsa fark etmez. Kendini ileriye atıyorsun ve bu sayede ihlalin açığından faydalanarak kaçmaya çalışıyorsun bu bariz bir şekilde görünüyor.

Daha fazla laf yarışına girmek istemiyorum verilen savunmalara ve karşı iletilere göre şikayet sonuçlanabilir. Tarafımca başka ileti gelmeyecek iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 14.03.2025 17:25 Millennium »

#5 - 15.03.2025 02:44
Şikayet incelendi.

Sonuç:

1. Emote -  "/me adama dalar." yetersiz bir emote, bu sebepten işlem uygulamayacağım, sözlü uyarı verildi.
2. Retarted RP, yüze işeme rolünden dolayı işlem uygulanacak.

K&A