Merhabalar iyi forumlar;
Öncelikle baştaki kaza kısmını kesip kaza sonrasını koyman benim içimi ürpertti. Kameralara oynamak deyiminin vücut bulmuş hali bu olsa gerek. Kişi bana öyle süratli çarpıyor ki yan taraftaki mekanın içerisine kadar giriyorum. Normal gerçek hayata kıyasla yaptığı rolün seviyesi bir kaza rolüne göre öyle normal ki sanki arkadaşıyla selamlaşıyormuş gibi rol yapıyor kendisi. Hiç durum emotesi yok. Bir kaza yapıldığı zaman hayal gücüne karşılık sende ufak bir hasar veya motorda ufak bir hasar olması lazım zaten o da yok. O ileriye doğru ötelenme hareketi oyunun bugu bu arada bende öyle bir şey yaşanmadı. Direkt olarak konuya aptal diye giriyor hem karşı taraf suçlu hem de konuya aptal diye giriyor bu nasıl bir rol ben anlamıyorum. Retarted tarafını burada sen yapmış oluyorsun arkadaşım. Dostum iyi misin bir yerinde bir şeyin var mı seni hastaneye götürmemi ister misin diyeceğine direkt olarak aptal diye konuya giriyor buraya kadar her şey normal mi sence? Senden herhangi bir kaza rolüne uyulacak bir emote gelmediği için durumu eşitlemek için bende aynı şekilde senin gibi davranıyorum.
O anlık adrenalinle gerçek hayatta bir kazaya veya bir olaya denk geldin mi hiç bilmiyorum ama o anlık adrenalin ve senin söylediğin aptal hakareti ile beraber sana saldırdım bundan normal hiçbir şey yok. Artı olarak saldırıdan kaçmak için bunny hopping yaptığını da bariz olarak görebiliyoruz. Bu direkt olarak rolde küçük büyük ihlal fark etmeksizin kural ihlalini avantaj haline getirerek yaptığın bir ihlal neticesinde. Olayı kısaca özetlemek gerekirse kişi bana en azından 30 km/h ile çarpmıştır.
Şu videoda görüldüğü gibi 7km/h süratle yapılan bir kazadaki simülasyonu görüyoruz. Bu bir araç simulasyonu. Bunu motorda düşünün motorda ne emniyet kemeri var ne bir şey var. Orada motordan sürüklenip iki seksen yere uzanmamız lazım ki karşı taraftan hiçbir kaza rolü emotesi göremiyorum. Artı olarak senin söylediğin yani uzatarak söylediğin tırnak içinde "yarrrram" kelimesi tamamen türkçe terime giriyor. Şu türkçe terim olaylarına alışın lütfen tamamiyle yaptığın rol hata kokuyor haberinde değil.
Kısacası benim yaptığım rol tamamen etkiye tepki. En sonunda da "motoruma çarpıyorsun adamı öldüreceksin" diye sana bir ikazda bulunuyorum. Lütfen şu kaza rollerinde biraz daha dikkatli ve özenli rol yapalım. Karşı tarafla role aptal diye gireceğine birazcık daha kaza rolüne uygun bir şekilde role gir güzel kardeşim. Senin yaptığın hakaretten sonra benim sana yaptığım dediğim gibi tamamen etkiye tepki olarak nitelendiriliyor. Sen bana orda aptal demesen zaten hiçbir şey olmayacak. Bu rolün %75'i yaşanmayacak yani. Bu şikayete bakan adminin harfi harfine yaptığım savunmayı okumasını rica ediyorum haklı olduğumu eğer dikkatli okursanız göreceksiniz. İyi roller savunmam okunduktan sonra şikayet sonuçlandırılabilir. Tarafımca başka bir savunma gelmeyecek.
Not: Attığım simülasyon videosunu Youtube'da izleyin seçeneğine tıklayıp ikincil sekmede izleyebiliyorsunuz.