Konu: Kordell Miles RK  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2025 03:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kordell Miles @mare

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.00 05.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: RK/Emotesiz silah ateşleme/CarRamming/NONRP 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş ile brawl rolüne giriyoruz ilk attığım ss bana ait değil o rolde orada gözüküyorum arkadaş sağ tarafta rk lı bir şekilde yatıyor fakat rolün üzerinden bir süre geçmesinin üzerinden motoru ile car ramming atmaya çalışıyor, ardından motorundan inip emotesiz bir şekilde beni vuruyor. + Olarak sunucu kurallarında yazdigi gibi motor kullanirken shotgun tarzi uzun namlulu silahlar kullanmak nonrp ihlali olur.

« Son Düzenleme: 05.03.2025 18:05 buyak »

#1 - 05.03.2025 03:50

02:18 rklıyım ve sana sıktığım saat 02:55, yani 30 dakika geçmiş.

- emote vermişim, lag olduğu için geç düşmüş olabilir. izleyen admin de fark edecektir ki, motordan da geç iniyorum.

bir de obsten kayıt olduğu belli, videonun yarısı siyah ekran. bir dahakine esp kapalı oyna dostum, siyah ekran izlemeyelim.

#2 - 05.03.2025 03:52

Bu ss'de yaralıya düşürüldükten sonra Kazuki_Muzan karakterinin kaçırıldığını görebilirsiniz.

#3 - 05.03.2025 03:53
selam, evet kaçırdım. bunda bir sorun görmüyorum, daha fazla yanıt atmayacağım, iyi forumlar  :sampanya:

#4 - 05.03.2025 03:54
Emotesiz direkt motordan inip maske takarak saldırıyorsun. Buna bir savunma yapılamaz. Bariz belli. İyi forumlar.

#5 - 05.03.2025 04:12
Öncelikle merhaba yeniden.

02:18 rklıyım ve sana sıktığım saat 02:55, yani 30 dakika geçmiş.

- emote vermişim, lag olduğu için geç düşmüş olabilir. izleyen admin de fark edecektir ki, motordan da geç iniyorum.

bir de obsten kayıt olduğu belli, videonun yarısı siyah ekran. bir dahakine esp kapalı oyna dostum, siyah ekran izlemeyelim.

Burada şöyle bir açıklama yapalım.
02.18 de RK'a giriyorsun 02.55'de eline shotgun alıp sağa sola sıka sıka gidebileceğini mi sanıyorsun sen? RK sadece kalkıp 30 dakika bekledikten her şeyi yapabileceğin anlamına mı geliyor? Bir de discordda moderatörlük yapıyorsun, kuralları okumanı tavsiye ederim. A-ha burasıda kurallar linki, zor değil CTRL + F yapıp yaralı yazman yeterli  :)
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0
Spoiler: GösterGizle

Son attığım ss'de diyor ki "Spontane gelişen brawl rollerinde 1 yaralı rolü yapmanız yeterlidir." Yine de senin 30 dakikanı kabul edemiyoruz. Burada 30 dakika boyunca Rk rolü yaptın diye shotgun alıp sıkmak çok etik bir hareket değil.

Ayrıca lag diyerek emote'un düşmemesi, çok ilginç. Lag var emote düşmüyor ama sen o sırada /masketak > F (araçtan in) ve sonra sıkmaya başla. Lag sadece emote'mi çalışıyor anlamadım. Ya maske bugu, ya lag. Hep bir bahane bunlar. :)
Son mesajını silmişsin. İşte yeni uyandım videoyu hala atmadın mı vesaire. Yönetim isterse tüm videoyu atarım sıkıntı yok. Olayın daha öncesi ya da daha sonrasının bir anlamı yok. 3 saniyelik videolarda ne hileler, ne banlar gördü bu gözler. Senin için 30 saniyelik video, yaptığın ihlalleri yeteri kadar ortaya koyuyor zaten.
« Son Düzenleme: 05.03.2025 12:41 buyak »

#6 - 05.03.2025 21:49
Ceza verilecek.