Öncelikle merhaba yeniden.
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
02:18 rklıyım ve sana sıktığım saat 02:55, yani 30 dakika geçmiş.
- emote vermişim, lag olduğu için geç düşmüş olabilir. izleyen admin de fark edecektir ki, motordan da geç iniyorum.
bir de obsten kayıt olduğu belli, videonun yarısı siyah ekran. bir dahakine esp kapalı oyna dostum, siyah ekran izlemeyelim.
Burada şöyle bir açıklama yapalım.
02.18 de RK'a giriyorsun 02.55'de eline shotgun alıp sağa sola sıka sıka gidebileceğini mi sanıyorsun sen? RK sadece kalkıp 30 dakika bekledikten her şeyi yapabileceğin anlamına mı geliyor? Bir de discordda moderatörlük yapıyorsun, kuralları okumanı tavsiye ederim. A-ha burasıda kurallar linki, zor değil CTRL + F yapıp yaralı yazman yeterli
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0Son attığım ss'de diyor ki "Spontane gelişen brawl rollerinde 1 yaralı rolü yapmanız yeterlidir." Yine de senin 30 dakikanı kabul edemiyoruz. Burada 30 dakika boyunca Rk rolü yaptın diye shotgun alıp sıkmak çok etik bir hareket değil.
Ayrıca lag diyerek emote'un düşmemesi, çok ilginç. Lag var emote düşmüyor ama sen o sırada /masketak > F (araçtan in) ve sonra sıkmaya başla. Lag sadece emote'mi çalışıyor anlamadım. Ya maske bugu, ya lag. Hep bir bahane bunlar.
Son mesajını silmişsin. İşte yeni uyandım videoyu hala atmadın mı vesaire. Yönetim isterse tüm videoyu atarım sıkıntı yok. Olayın daha öncesi ya da daha sonrasının bir anlamı yok. 3 saniyelik videolarda ne hileler, ne banlar gördü bu gözler. Senin için 30 saniyelik video, yaptığın ihlalleri yeteri kadar ortaya koyuyor zaten.